Novy Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 de akkor csak nem baj, hogy nagy az ETje előbb úgy írtad, mintha baj lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 de akkor csak nem baj, hogy nagy az ETje előbb úgy írtad, mintha baj lenne. Kinézet szempntjából baj. Nem szeressük, ha nagyon benn van a felni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Kinézet szempntjából baj. Nem szeressük, ha nagyon benn van a felni. :) most nem értem mit beszélsz. ha egyszer nagy az ET je és minnél nagyobb az Et je annál kintebb van és neked az tetszik, hogy kint van akkor mi a baj? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 most nem értem mit beszélsz. ha egyszer nagy az ET je és minnél nagyobb az Et je annál kintebb van és neked az tetszik, hogy kint van akkor mi a baj? :) Minél kisebb az et annál kintebb van. Te nem tudod miről beszélsz. :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Nem. De aminek nagyobb az et-je jobban kinn van, szebbé teszi az autót. :( Minél kisebb az et annál kintebb van. Te nem tudod miről beszélsz. :) :P akkor most hogy is van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 akkor most hogy is van? Igazad van, ott félre ütöttem de a lényegen nem változtat. Rendőrfelni nagy et, benn van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Igazad van, ott félre ütöttem de a lényegen nem változtat. Rendőrfelni nagy et, benn van. http://www.gumiker.hu/index.php?option=com...18&Itemid=1 jaja most már értem, meg ezen az oldalon elég szépen le van rajzolva. 35ös ET az jónak mondható?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 http://www.gumiker.hu/index.php?option=com...18&Itemid=1 jaja most már értem, meg ezen az oldalon elég szépen le van rajzolva. 35ös ET az jónak mondható?? Az enyém et38, a gyári acél et46 ha jól emlékszem és a rendőrfelni is az körül van. A 35 teljesen jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Az enyém et38, a gyári acél et46 ha jól emlékszem és a rendőrfelni is az körül van. A 35 teljesen jó. :) azt elfelejtettem mondani, hogy 6J amit multkorában linkeltem az olyan volt látszott is a különbség a gyári lemezekhez, a lökhárítón van a csík, na attol kintebb ért :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 a szélesség sem mind1...itt egy összetettebb kalkulátor Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Hello mindeniknek! Astra F-be a sima fordulatszám mérö nélküli müszeregység helyére ha beteszem a fordulatszámméröset akkor minden alakitás nélkül megy, vagyis mutat? vagy vmi kell hozzá? elöre is köszi ja auto x14nz 2002 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Hello mindeniknek! Astra F-be a sima fordulatszám mérö nélküli müszeregység helyére ha beteszem a fordulatszámméröset akkor minden alakitás nélkül megy, vagyis mutat? vagy vmi kell hozzá? elöre is köszi ja auto x14nz 2002 :) Van róla leírás a Gyík-ben. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Hello mindeniknek! Astra F-be a sima fordulatszám mérö nélküli müszeregység helyére ha beteszem a fordulatszámméröset akkor minden alakitás nélkül megy, vagyis mutat? vagy vmi kell hozzá? elöre is köszi ja auto x14nz 2002 :) Olvass vissza, milliószor ki volt vesézve a téma... a W számnak kell passzolnia meg ha benzinesed van akkor szintén benznesbôl legyen az óra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Nem rossz! És ez? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Nem rossz! És ez? :) ahha az komoly az ez meg már volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Karcsi vagy bárki más, hol érdemes Győrben Metabondot keresni/venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Karcsi vagy bárki más, hol érdemes Győrben Metabondot keresni/venni? bótba' :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Karcsi vagy bárki más, hol érdemes Győrben Metabondot keresni/venni? Talán itt ? :) Az elérhetőségnél van cím Győrből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 bótba' :) Nagyon leszűkited a kört. :P Az a tényállás, hogy gondoltam valaki tudja hol lehet venni jóáron Metabondot, és nem kell nekem körbejárni a várost. Tudod lustaság fél egészség. :( Vagy vmi hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Talán itt ? :( Az elérhetőségnél van cím Győrből. Kösz, ez már segítség. :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Talán itt ? :hiya: Az elérhetőségnél van cím Győrből. Ez túl logikus volt, keressssssss valami komplikáltabbat :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Ez túl logikus volt, keressssssss valami komplikáltabbat :( :P :hiya: Jóvanna, vannak egyértelmű dolgok, ez most nem volt az . :) Nekem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 áhhh két napoja szívok a hálózattal. egyik nap csak úgy elment a net, fel kellett hívni Tkomékat, ott rakták rendbe, valamiért elfelejtette a beállításokat felhasználó név és jelszó tekintetben, megoldódott fél nap alatt. most meg a másik gépen nem volt net.. minden ######a minden jes oké enable stb, de mégsincs net a másikon, jelerősség is király 81% jelszót beadtam neki stb stb.. és a végéna háló nevet kellett átírni nekem itt a modem beállításainál, meg a másik gépbe is be kellett pötyögni a Wifi beállításaihoz... minden egyes teelpítéskor megszivat valamivel, ami 2 perces munka, csak nem jövök rá, csak több óra mulva... ja igen és minden egyes esetben mással. most se tudom miért nem felelt neki meg a modem neve, ami kétéve megfelelt... na de sebaj most már megy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Jóvanna, vannak egyértelmű dolgok, ez most nem volt az . :) Nekem. :( Zolika... én se használom sokra a netet, csak msn opelfórum myvip iwiw... de azé rá tudok keresni, arra aszóra, hogy metabond. 3éve is így találtam meg a nyíregyi raktárost :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts