Dáwid Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Nem jó, a Fordok 4x108-asok. Fakk :( Köszi, akkor nem kérdezem meg a sráct :) Amúgy is gondolkozom rajta erősen, hogy kell -e felni nekem, mert az acélokat is állandóan hordom centírozni, de gumis skac asszondta legutóbb hogy most kinullázta, de ezek már úgy szarok ahogy vannak. Amilyen utakon járok, meg az állandó járdázások, meg mittomén, meg is értem hogy szétmennek, de akkor meg sok értelme nem lenne egy szép felnit feltenni, hogy aztán azokat verjem rommá 2 hónap alatt... :P Viszont a másik oldalon meg ottvan a "hogynézmá'ki" a dísztárcsás, 13-as a lufigumikkal, meg azért valamit gondolom úttartásilag is javulna a gép. Áhh... f.szom az egészbe, kap megint négy lemezfelnit oszt kész. Azokat nem sajnálom annyira ha szétverem :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 A Hü..e! :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 A Hü..e! :( :) :P Még szerencse hogy ennyi értelmes ember van a világon :lol: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 A Hü..e! :( :) Az agyában biztos nem esett kár :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 tisztára mint a mythbusters be.... am azoka felnik nekem is teccenek... szépen befejeltea szélvédőt az ipse a csaj meg le lett szőrtelenítve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Te! Ennyiért azonnal csapj le rá!!! :( Nekem egy 10-esért akarták rám sózni mikor megérdeklődtem, mondjuk nekem alapból benne volt úgy vettem, csak hát a kíváncsiság.. :) Az a felső 102 cm szerintem túl széles felülre, mert csak 94 a kocsiban a felső távolság. 10 cm-t nem hiszem, hogy enged a rugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Az a felső 102 cm szerintem túl széles felülre, mert csak 94 a kocsiban a felső távolság. 10 cm-t nem hiszem, hogy enged a rugó. Nade az bemegy a tetőbe Teh!! A kapaszkodónál kipattintod az ajtócskát, és a nagyobbik lyukon benyomod ennek a végét, és a kisebbikbe átpattintod. Ennek a cuccnak a végén meg van egy lapos alátétszerűség ami kívülről tart befelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Nade az bemegy a tetőbe Teh!! A kapaszkodónál kipattintod az ajtócskát, és a nagyobbik lyukon benyomod ennek a végét, és a kisebbikbe átpattintod. Ennek a cuccnak a végén meg van egy lapos alátétszerűség ami kívülről tart befelé. Meg ki is! :( Inkább megvárom a rasztás asztrás barátunkat, hátha mond egy jó árat a hálójára. :) Ha valaki esetleg tudja a telószámát, átdobhatná egy pü-ben Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Meg ki is! :( Inkább megvárom a rasztás asztrás barátunkat, hátha mond egy jó árat a hálójára. :) Ha valaki esetleg tudja a telószámát, átdobhatná egy pü-ben sosevót raszta, csak nem megfelelő közvilágítás :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Az a felső 102 cm szerintem túl széles felülre, mert csak 94 a kocsiban a felső távolság. 10 cm-t nem hiszem, hogy enged a rugó. Mérgemben megnéztem, nekem így 104 centi a két kapaszkodó izémizé szélessége szal tuti, hogy az jó :P és nekem se jött ki a tetőn.. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Fakk :( Köszi, akkor nem kérdezem meg a sráct :) Amúgy is gondolkozom rajta erősen, hogy kell -e felni nekem, mert az acélokat is állandóan hordom centírozni, de gumis skac asszondta legutóbb hogy most kinullázta, de ezek már úgy szarok ahogy vannak. Amilyen utakon járok, meg az állandó járdázások, meg mittomén, meg is értem hogy szétmennek, de akkor meg sok értelme nem lenne egy szép felnit feltenni, hogy aztán azokat verjem rommá 2 hónap alatt... :P Viszont a másik oldalon meg ottvan a "hogynézmá'ki" a dísztárcsás, 13-as a lufigumikkal, meg azért valamit gondolom úttartásilag is javulna a gép. Áhh... f.szom az egészbe, kap megint négy lemezfelnit oszt kész. Azokat nem sajnálom annyira ha szétverem :hiya: Mééé köll szétvernííí? És ez ménem céép felni? http://kepfeltoltes.hu/view/080411/RIMG205...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Most láttam, sima acélfelnit eladót, 15 colos, 6,5 széles, et35. Kb olyan korrekt méretekkel rendelkezik, mint egy alu. A 4db kerül asszem 20-ba, és szinte újak. Kíváncsi vagyok hogy állna 4 sima ezüst acélfelni az autómon. Oldschool. Na izzítom is a fotosoppot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Most láttam, sima acélfelnit eladót, 15 colos, 6,5 széles, et35. Kb olyan korrekt méretekkel rendelkezik, mint egy alu. A 4db kerül asszem 20-ba, és szinte újak. Kíváncsi vagyok hogy állna 4 sima ezüst acélfelni az autómon. Oldschool. Na izzítom is a fotosoppot. :) faragj egy kicsit a likakon, és rámondhatod h mattig juditfelni :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 a rendőr astra felni nem olyan rossz szerintem, csak az marha nehéz azt mondják. meg elég rika Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Mérgemben megnéztem, nekem így 104 centi a két kapaszkodó izémizé szélessége szal tuti, hogy az jó :hiya: és nekem se jött ki a tetőn.. :) :( De ha nem lesz jó, akkor cserélünk! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 a rendőr astra felni nem olyan rossz szerintem, csak az marha nehéz azt mondják. meg elég rika nekem volt, tényleg nem könnyű De ha nem lesz jó, akkor cserélünk! :( :P desunyííííí :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 sosevót raszta, csak nem megfelelő közvilágítás :) Akkó mossad gyakrabban! :( :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 a rendőr astra felni nem olyan rossz szerintem, csak az marha nehéz azt mondják. meg elég rika Meg annak nagy az et-je. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 skodán láttam olyan lmezt, ami 15ös, és nem tűnt nehéznek. de nem emlékszem már hány csavaros volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Meg annak nagy az et-je. és az miért is baj?? vagy még most is a vizsgától parázol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Akkó mossad gyakrabban! :( :P :hiya: :D nembeszósz tésztaszósz :lol: skodán láttam olyan lmezt, ami 15ös, és nem tűnt nehéznek. de nem emlékszem már hány csavaros volt... mikori skodán, a mostaniak mind 5csavarosak.... a súlyát meg ránézésre gondoltad? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 nembeszósz tésztaszósz :P mikori skodán, a mostaniak mind 5csavarosak.... a súlyát meg ránézésre gondoltad? :) hát mostani fabia volt.. lehet igazad van ránézésre is meg lehet mondani, hogy attól a rendőrefelnitől könyebb :( illetve volt olyan akezemben Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 és az miért is baj?? vagy még most is a vizsgától parázol? :) Nem. De aminek nagyobb az et-je jobban kinn van, szebbé teszi az autót. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Nem. De aminek nagyobb az et-je jobban kinn van, szebbé teszi az autót. :( minnyá jön a rakjunkalávectrahidatmeszélesebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 minnyá jön a rakjunkalávectrahidatmeszélesebb :) És még típusazonos is? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts