invictus Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Nekem az 1.6 SI a forgalmi szerint 55kw-os. :( Mikor betelt a forgalmi, a vizsgabázison rosszul írták az adatlapra. Csak az okmányirodában vettem észre, de hiába magyaráztam a kiscsajnak, hogy ez 100 lovas, azt mondta, hogy csak az adatlapon szereplő adatokat írhatja az új forgalmiba. Nem küzdöttem... :hiya: Az erősebb autók biztosan szlovák rendszámosak lesznek, ha emelik az adót. Nem mellékes, hogy akkor megbüntetni sem nagyon tudnak. A haverom már 2 éve jár angol renszámú, jobbkormányos 528i-vel. Még sosem állították meg.Ha mégis, vizsga- biztosítás van, ha meg akarják büntetni, Manchesterbe nyugodtan küldhetik a büntetést, oda van még bejelentve. :P Nekem is 55kW van beleírva, pedig csak 52. :) Ezt a szlovák rendszámozást meg végre kigyomlálhatnák, mert pl itt, Tatabányán is van pár autó, amit naponta látok, és szlovák rendszámos. Bosszantó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Nekem is 55kW van beleírva, pedig csak 52. :) Ezt a szlovák rendszámozást meg végre kigyomlálhatnák, mert pl itt, Tatabányán is van pár autó, amit naponta látok, és szlovák rendszámos. Bosszantó. az a bosszantó, amit azok ott fent kitalálnak mindig boldogítani minket. a szlovák rendszámosok meg ügyeskedők :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Nekem is 55kW van beleírva, pedig csak 52. :) Ezt a szlovák rendszámozást meg végre kigyomlálhatnák Nekem 50kW de az kb annyi is, kivéve megint, pihennek a lovak a garázsban.. :lol: :D Inkább elfogadható feltételeket szabnának, nemhogy lehúzzák a nem létező bőrt is az autósokról, akinek futja nagyvérűekre azt nyúzzák, nekik nem koppan meg -nem úgy mint pl nekem. Nem azért dízel mert jól tud kormolni hanem mert nekem elég az a ménes és nem is kell neki annyi abrak.. :P és arról már ne is beszéljünk, hogy mi lenne ha a nevemen lenne, kb 2 havi fizumnak hali pedig nem lennék egy alacsony keresetű (helyi viszonylatban :hiya: ).. :( Na szóval a jövőben ha így alakulnak ezek a dolgok akkor fontolóra kell venni a géppark állományát, vagy kocsi és semmi más, vagy minden más amire épp telik.. :D Röhejes... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 :) victus)-->IDÉZET(incsak 52. :( victus @ 2009-07-23 - 20:27) <{POST_SNAPBACK}>Ezt a szlovák rendszámozást meg végre kigyomlálhatnák, mert pl itt, Tatabányán is van pár autó, amit naponta látok, és szlovák rendszámos. Bosszantó. Nem kigyomlálni kell ,(nem tudják :P ) hanem hasonló feltételeket teremteni. Engem az bosszant, hogy az enyémen nincs még szlovák rendszám.. :hiya: Majd jövő ősszel, a következő kocsimon.Nem tehetek róla, rühellem ha lehúznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 azéa Bk ban is a botond sráccnak egy F es astrája van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 azéa Bk ban is a botond sráccnak egy F es astrája van :P Tényleg? És Tilda visszajött már? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Engem az bosszant, hogy az enyémen nincs még szlovák rendszám.. :( Majd jövő ősszel, a következő kocsimon.Nem tehetek róla, rühellem ha lehúznak. Az enyémen meg, hogy "Szebusztooook!" oszt gyertek utánam ha tudtok :hiya: már csak egy olyan kocsi kellene amit a légierő is képtelen követni.. :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Tényleg? És Tilda visszajött már? :) :( már el is ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Az enyémen meg, hogy "Szebusztooook!" oszt gyertek utánam ha tudtok :P már csak egy olyan kocsi kellene amit a légierő is képtelen követni.. :( :) Űrsikló. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Az nem kocsi.. :( Annak nincs ki mind a 4 kereke, nekem se :) úgyhogy a gurcsimnak hadd legyen már.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 már el is ment Izgi, kivel? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 :) victus)--><div class='quotetop'>IDÉZET(incsak 52. :( victus @ 2009-07-23 - 20:27) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Ezt a szlovák rendszámozást meg végre kigyomlálhatnák, mert pl itt, Tatabányán is van pár autó, amit naponta látok, és szlovák rendszámos. Bosszantó. Nem kigyomlálni kell ,(nem tudják :hiya: ) hanem hasonló feltételeket teremteni. Engem az bosszant, hogy az enyémen nincs még szlovák rendszám.. :lol: Majd jövő ősszel, a következő kocsimon.Nem tehetek róla, rühellem ha lehúznak. Nagy igazságod vagyon! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Nagy igazságod vagyon! :) attól is nagyobb :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Nagy igazságod vagyon! :( A szomorú az, hogy akik ezeket az okosságokat (új adók és tsai) kitalálják, azoknak is mi fizetjük a szolgálati autójukra a díjat, és a sajátunkra is. Így kell ezt, minálunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Nekem az 1.6 SI a forgalmi szerint 55kw-os. :( Mikor betelt a forgalmi, a vizsgabázison rosszul írták az adatlapra. Csak az okmányirodában vettem észre, de hiába magyaráztam a kiscsajnak, hogy ez 100 lovas, azt mondta, hogy csak az adatlapon szereplő adatokat írhatja az új forgalmiba. Nem küzdöttem... :P ... Ez is érdekes, mikor tesóm eladta a fehér Astra Caravanját havernak, az eredetileg fehér autó az új forgalmiban valahogy szürke lett... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Ez is érdekes, mikor tesóm eladta a fehér Astra Caravanját havernak, az eredetileg fehér autó az új forgalmiban valahogy szürke lett... :) Hát néha mosni kell :D :lol: Ez az egész egy f.szság már komolyan. Valaki beszáll hogy rájuk gyújtsuk az egész bohócházat? :P ömmm. Jahnali 2-3-körül, jah, lehet, a dátum az még kérdéses, mert 7-8-9 az a Velencei tó környékén töltődik elfelé (vigyózz Pepe mer' gyüvünk :hiya: ) aztán hogy a köv héten mi lesz az még messze van. De az éjszakai "mennyünk már valahova" kedv az megvan. Majd meglássuk mi lesz akkor, messze van az még :D (de legalább sötétben látnátok a Ribit. Úgy jobban néz ki :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Hát néha mosni kell :D :D Ez az egész egy f.szság már komolyan. Valaki beszáll hogy rájuk gyújtsuk az egész bohócházat? :P ömmm. Jahnali 2-3-körül, jah, lehet, a dátum az még kérdéses, mert 7-8-9 az a Velencei tó környékén töltődik elfelé (vigyózz Pepe mer' gyüvünk :hiya: ) aztán hogy a köv héten mi lesz az még messze van. De az éjszakai "mennyünk már valahova" kedv az megvan. Majd meglássuk mi lesz akkor, messze van az még :P (de legalább sötétben látnátok a Ribit. Úgy jobban néz ki :) ) fogok szólni, meg addig számot is cserélünk, ha a 40esed megengedi :D :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 fogok szólni, meg addig számot is cserélünk, ha a 40esed megengedi :D :( :) Ha látlak, eskü ráduszítok egy negyvenes valakit. haggyámá'!!! :P :hiya: :lol: 40x kapod még vissza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Ha látlak, eskü ráduszítok egy negyvenes valakit. haggyámá'!!! :) :( :P 40x kapod még vissza :D hát van egy jópár 40es akit beválalnék :hiya: pl szomszéd csajt az annyával együtt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 hát van egy jópár 40es akit beválalnék :hiya: pl szomszéd csajt az annyával együtt :lol: 40-es a csaj, de akkor mennyi a muterja? :) :( :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 40-es a csaj, de akkor mennyi a muterja? :) :( :P :hiya: :lol: udtam am a csaj 20as anyuci 42 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 udtam am a csaj 20as anyuci 42 :D Anyuci nem mesélt neked olyat hogy "egyik esős éjszaka a buszmegállóban jött két srác egy bíbor 307.essel, és akkor lehajoltam..." ? :lol: :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 és a turbó GSI??? a is felette van bőven na meg turbós cali az nem is annyira ritka Arról esett szó, hogy papíron és a fórumon mi van 170< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Arról esett szó, hogy papíron és a fórumon mi van 170< :) turbós cali az papíron is van, igaz nem tudom mennyi lovasok, de gyanítom, hogy 170 felttiek gyárilag. nem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Anyuci nem mesélt neked olyat hogy "egyik esős éjszaka a buszmegállóban jött két srác egy bíbor 307.essel, és akkor lehajoltam..." ? :D :) :( :P :hiya: az behajolna már tenném is hátulról élesben :D nem kell félni, hogy mi van ha megfordul mellesleg is jók tartja magát... MILF :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts