invictus Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Nekem az 1.6 SI a forgalmi szerint 55kw-os. :( Mikor betelt a forgalmi, a vizsgabázison rosszul írták az adatlapra. Csak az okmányirodában vettem észre, de hiába magyaráztam a kiscsajnak, hogy ez 100 lovas, azt mondta, hogy csak az adatlapon szereplő adatokat írhatja az új forgalmiba. Nem küzdöttem... :hiya: Az erősebb autók biztosan szlovák rendszámosak lesznek, ha emelik az adót. Nem mellékes, hogy akkor megbüntetni sem nagyon tudnak. A haverom már 2 éve jár angol renszámú, jobbkormányos 528i-vel. Még sosem állították meg.Ha mégis, vizsga- biztosítás van, ha meg akarják büntetni, Manchesterbe nyugodtan küldhetik a büntetést, oda van még bejelentve. :P Nekem is 55kW van beleírva, pedig csak 52. :) Ezt a szlovák rendszámozást meg végre kigyomlálhatnák, mert pl itt, Tatabányán is van pár autó, amit naponta látok, és szlovák rendszámos. Bosszantó.
Novy Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Nekem is 55kW van beleírva, pedig csak 52. :) Ezt a szlovák rendszámozást meg végre kigyomlálhatnák, mert pl itt, Tatabányán is van pár autó, amit naponta látok, és szlovák rendszámos. Bosszantó. az a bosszantó, amit azok ott fent kitalálnak mindig boldogítani minket. a szlovák rendszámosok meg ügyeskedők :(
Guest Sanci Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Nekem is 55kW van beleírva, pedig csak 52. :) Ezt a szlovák rendszámozást meg végre kigyomlálhatnák Nekem 50kW de az kb annyi is, kivéve megint, pihennek a lovak a garázsban.. :lol: :D Inkább elfogadható feltételeket szabnának, nemhogy lehúzzák a nem létező bőrt is az autósokról, akinek futja nagyvérűekre azt nyúzzák, nekik nem koppan meg -nem úgy mint pl nekem. Nem azért dízel mert jól tud kormolni hanem mert nekem elég az a ménes és nem is kell neki annyi abrak.. :P és arról már ne is beszéljünk, hogy mi lenne ha a nevemen lenne, kb 2 havi fizumnak hali pedig nem lennék egy alacsony keresetű (helyi viszonylatban :hiya: ).. :( Na szóval a jövőben ha így alakulnak ezek a dolgok akkor fontolóra kell venni a géppark állományát, vagy kocsi és semmi más, vagy minden más amire épp telik.. :D Röhejes... :P :D
powerup Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 :) victus)-->IDÉZET(incsak 52. :( victus @ 2009-07-23 - 20:27) <{POST_SNAPBACK}>Ezt a szlovák rendszámozást meg végre kigyomlálhatnák, mert pl itt, Tatabányán is van pár autó, amit naponta látok, és szlovák rendszámos. Bosszantó. Nem kigyomlálni kell ,(nem tudják :P ) hanem hasonló feltételeket teremteni. Engem az bosszant, hogy az enyémen nincs még szlovák rendszám.. :hiya: Majd jövő ősszel, a következő kocsimon.Nem tehetek róla, rühellem ha lehúznak.
Novy Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 azéa Bk ban is a botond sráccnak egy F es astrája van :)
zotya975 Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 azéa Bk ban is a botond sráccnak egy F es astrája van :P Tényleg? És Tilda visszajött már? :) :(
Guest Sanci Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Engem az bosszant, hogy az enyémen nincs még szlovák rendszám.. :( Majd jövő ősszel, a következő kocsimon.Nem tehetek róla, rühellem ha lehúznak. Az enyémen meg, hogy "Szebusztooook!" oszt gyertek utánam ha tudtok :hiya: már csak egy olyan kocsi kellene amit a légierő is képtelen követni.. :P :)
Novy Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Tényleg? És Tilda visszajött már? :) :( már el is ment
invictus Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Az enyémen meg, hogy "Szebusztooook!" oszt gyertek utánam ha tudtok :P már csak egy olyan kocsi kellene amit a légierő is képtelen követni.. :( :) Űrsikló. :hiya:
Guest Sanci Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Az nem kocsi.. :( Annak nincs ki mind a 4 kereke, nekem se :) úgyhogy a gurcsimnak hadd legyen már.. :P
epk947 Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 :) victus)--><div class='quotetop'>IDÉZET(incsak 52. :( victus @ 2009-07-23 - 20:27) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Ezt a szlovák rendszámozást meg végre kigyomlálhatnák, mert pl itt, Tatabányán is van pár autó, amit naponta látok, és szlovák rendszámos. Bosszantó. Nem kigyomlálni kell ,(nem tudják :hiya: ) hanem hasonló feltételeket teremteni. Engem az bosszant, hogy az enyémen nincs még szlovák rendszám.. :lol: Majd jövő ősszel, a következő kocsimon.Nem tehetek róla, rühellem ha lehúznak. Nagy igazságod vagyon! :P
Tiu Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Nagy igazságod vagyon! :( A szomorú az, hogy akik ezeket az okosságokat (új adók és tsai) kitalálják, azoknak is mi fizetjük a szolgálati autójukra a díjat, és a sajátunkra is. Így kell ezt, minálunk! :)
FPepe Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Nekem az 1.6 SI a forgalmi szerint 55kw-os. :( Mikor betelt a forgalmi, a vizsgabázison rosszul írták az adatlapra. Csak az okmányirodában vettem észre, de hiába magyaráztam a kiscsajnak, hogy ez 100 lovas, azt mondta, hogy csak az adatlapon szereplő adatokat írhatja az új forgalmiba. Nem küzdöttem... :P ... Ez is érdekes, mikor tesóm eladta a fehér Astra Caravanját havernak, az eredetileg fehér autó az új forgalmiban valahogy szürke lett... :)
Dáwid Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Ez is érdekes, mikor tesóm eladta a fehér Astra Caravanját havernak, az eredetileg fehér autó az új forgalmiban valahogy szürke lett... :) Hát néha mosni kell :D :lol: Ez az egész egy f.szság már komolyan. Valaki beszáll hogy rájuk gyújtsuk az egész bohócházat? :P ömmm. Jahnali 2-3-körül, jah, lehet, a dátum az még kérdéses, mert 7-8-9 az a Velencei tó környékén töltődik elfelé (vigyózz Pepe mer' gyüvünk :hiya: ) aztán hogy a köv héten mi lesz az még messze van. De az éjszakai "mennyünk már valahova" kedv az megvan. Majd meglássuk mi lesz akkor, messze van az még :D (de legalább sötétben látnátok a Ribit. Úgy jobban néz ki :( )
Novy Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Hát néha mosni kell :D :D Ez az egész egy f.szság már komolyan. Valaki beszáll hogy rájuk gyújtsuk az egész bohócházat? :P ömmm. Jahnali 2-3-körül, jah, lehet, a dátum az még kérdéses, mert 7-8-9 az a Velencei tó környékén töltődik elfelé (vigyózz Pepe mer' gyüvünk :hiya: ) aztán hogy a köv héten mi lesz az még messze van. De az éjszakai "mennyünk már valahova" kedv az megvan. Majd meglássuk mi lesz akkor, messze van az még :P (de legalább sötétben látnátok a Ribit. Úgy jobban néz ki :) ) fogok szólni, meg addig számot is cserélünk, ha a 40esed megengedi :D :lol: :(
Dáwid Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 fogok szólni, meg addig számot is cserélünk, ha a 40esed megengedi :D :( :) Ha látlak, eskü ráduszítok egy negyvenes valakit. haggyámá'!!! :P :hiya: :lol: 40x kapod még vissza :D
Novy Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Ha látlak, eskü ráduszítok egy negyvenes valakit. haggyámá'!!! :) :( :P 40x kapod még vissza :D hát van egy jópár 40es akit beválalnék :hiya: pl szomszéd csajt az annyával együtt :lol:
Dáwid Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 hát van egy jópár 40es akit beválalnék :hiya: pl szomszéd csajt az annyával együtt :lol: 40-es a csaj, de akkor mennyi a muterja? :) :( :P :D :D
Novy Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 40-es a csaj, de akkor mennyi a muterja? :) :( :P :hiya: :lol: udtam am a csaj 20as anyuci 42 :D
Dáwid Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 udtam am a csaj 20as anyuci 42 :D Anyuci nem mesélt neked olyat hogy "egyik esős éjszaka a buszmegállóban jött két srác egy bíbor 307.essel, és akkor lehajoltam..." ? :lol: :) :( :P :hiya:
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 és a turbó GSI??? a is felette van bőven na meg turbós cali az nem is annyira ritka Arról esett szó, hogy papíron és a fórumon mi van 170< :)
Novy Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Arról esett szó, hogy papíron és a fórumon mi van 170< :) turbós cali az papíron is van, igaz nem tudom mennyi lovasok, de gyanítom, hogy 170 felttiek gyárilag. nem? :(
Novy Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Anyuci nem mesélt neked olyat hogy "egyik esős éjszaka a buszmegállóban jött két srác egy bíbor 307.essel, és akkor lehajoltam..." ? :D :) :( :P :hiya: az behajolna már tenném is hátulról élesben :D nem kell félni, hogy mi van ha megfordul mellesleg is jók tartja magát... MILF :D :lol:
Recommended Posts