Novy Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 De valami caravanszerűség fut belőle, az még tetszik is :( :) te miről is beszélsz?? muti már erről képet 3 ajtó meg 5 ajtós én csak ezt ismerem
Dáwid Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 te miről is beszélsz?? muti már erről képet 3 ajtó meg 5 ajtós én csak ezt ismerem http://www.hasznaltauto.hu/2975035_opel_corsa_1999
invictus Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2975035_opel_corsa_1999 Made in Törökország, ha jól emlékszem. :)
Novy Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2975035_opel_corsa_1999 :) soha se láttam még ilyet :(
Dáwid Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Made in Törökország, ha jól emlékszem. :( A matchboxoknak az alján volt hogy made in ..... Lehet hogy ezt is csak fel kéne borítani? :P :) Nah jóvan, léptem szunyába. Pacsi mindenki.
Stefan Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 B corsa viszont nem született meg lépcsővel... De. Braziloknál van azt hiszem. Csak nem Opel, hanem Chevrolet.
Csücsök Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2975035_opel_corsa_1999 Pénteken láttam egyet itt Csepelen, hogy ez volt e, vagy nem, nem tudom.
brezsó Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Ne is mond, egyik volt barátnőméknek az volt. Majdnem odaokádtam a hátsó ülésre. :( oda beülni a leg jobb :lol: ...én meg be sem férek rendesen a 180 centimmel - a haveromnak van Tháliaja - beverem a fejem, térdem, nem látni ki az oldalablakon(mert ugyebár a fejem a tetőben, mint a hajfixálós reklámban :) ...szörnyű...brrr...elöl meg úgy ülök benne mint egy teherautóban(magasan) és vállban is szűk...a csomagtartó csúnya, de "óriási"...igaz, azt meg nem lehet kihasználni a csomitérajtó "szárai" miatt mert, ha odapakolsz és lecsukod, annyi a csomagnak(igaz, ez más márkáknál is előfordul) A haverom már régóta szeretett volna ilyet, tetszik neki, pedig tőlem is nagyobb tag - magasabb, testesebb - elég furin néz ki bene, de hát izlések és ficamok - ahogy azt mondani szokták. :P Viszont tényleg jól megy az enyémhez képest...igaz, azt meg nehéz "alulszárnyalni" :hiya:
Guest Sanci Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 wareszon ez régen bejött annyira, hogy hosszútávon, még 37en is felment pirosba a víz, és mi is benyomtuk a fűtést... meg volt olyan is, hogy volt egy + hűtőtest. Jaja, meg célszerű volt az elől-hűtösöknél egy plusz kapcsolóval áthidalni a hőgombát :D a legjobb meg az volt mikor rászaladtam egy fatuskóra és úgy benyomta a váltókulissza deknijét, hogy 1-esben maradt :( 16 km a tűző napon kocc fűtéssel, szikrát sem néztek hülyének.. :) A haverom már régóta szeretett volna ilyet, tetszik neki, pedig tőlem is nagyobb tag - magasabb, testesebb - elég furin néz ki benne, de hát... Akkor gondold el ezt a csávót, mikor kölcsön kértem a kis polákját -nagy poén volt mikor beszálltam, akkorát terültem benne mint a franc :P ja, meg mondom egy első ülés is kéne.. :D :hiya: :lol:
Dáwid Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Jaja, meg célszerű volt az elől-hűtösöknél egy plusz kapcsolóval áthidalni a hőgombát :P a legjobb meg az volt mikor rászaladtam egy fatuskóra és úgy benyomta a váltókulissza deknijét, hogy 1-esben maradt :P 16 km a tűző napon kocc fűtéssel, szikrát sem néztek hülyének.. :) Akkor gondold el ezt a csávót, mikor kölcsön kértem a kis polákját -nagy poén volt mikor beszálltam, akkorát terültem benne mint a franc :lol: ja, meg mondom egy első ülés is kéne.. :P :D :D Anno fateréknál a munkahelyén volt egy kipók, mint céges fukározós autó... :hiya: Nah midegy, egyszer lerohadt egy másik gép, és két emberke (2x120kg) akik egyébként azzal jártak, rá lettek kényszerítve arra. Apámék csak azt tudják röhögés nélkül elmondani arról a napról, hogy amikor beszálltak, és egyszerre csukták az ajtókat, akkor vállról lepattantak egymásról, és az ajtók visszanyíltak :D Arra hogy mekkora az az auta, csak homályosan emlékszem, utoljára 10 éves koromban ültem olyanban :(
rtomi Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 te miről is beszélsz?? muti már erről képet 3 ajtó meg 5 ajtós én csak ezt ismerem Made in Törökország, ha jól emlékszem. :) Braziliában gyártják. Kecskeméten Paja egyik rokonának volt ilyen.
Novy Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 hát mik ki nem derülnek a corsiról :) kispolák külső méreteihez képes igen is nagy belül.
Guest Sanci Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Épp nézegettem A Corsákat, háát, nem valami kecsegtető a kínálat.. :)
Novy Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Épp nézegettem A Corsákat, háát, nem valami kecsegtető a kínálat.. :) mindék is drágább volt az astráknál használtautóként
rtomi Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Arra hogy mekkora az az auta, csak homályosan emlékszem, utoljára 10 éves koromban ültem olyanban :) Az pár éve volt és nem emlékszel? :( :P
Stefan Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Az pár éve volt és nem emlékszel? :) :( Minek iszik aki nem bírja... :P
FPepe Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Skááácok B corsát meddig gyártották??? :) Úgy tudom, 2000-ig.
Reeckatee Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Skááácok B corsát meddig gyártották??? :) 1993 - 2000
Imike20 Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Sziasztok! Gyári rádióba Balpunkt hogyan kell bepötyögni a kódját? Előre is köszike
hening Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Sziasztok! Gyári rádióba Balpunkt hogyan kell bepötyögni a kódját? Előre is köszike Bekapcsoláskor nyomva kell tartani az AS gombot amíg nem pittyen. Aztán az 1-4 gobokat addig nyomogatni amíg a kívánt karakter meg nem jelenik az adott helyértéken. Aztán AS-t addig amíg nem pittyen megint.
Guest Sanci Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Minek iszik aki nem bírja... :) Hagyd már, 2 deci kóla meg egy Turbo rágó és be van b#szva.. :lol: :( :P :hiya:
Recommended Posts