Laleekirály Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ma megnéztük a kereket amivel a multkor elkaptam egy b@szott nagy gödröt. Nem csodálkozom,hogy 90 felett picit rázott. :) Kedden viszik görgőztetni. :( http://opeltomi.uw.hu/felnipuff.jpg Szép! :P Amit el akartak adni alufelnit, azok közül csak az egyik volt megütve, de csak egy nagyon picit! Alig látszott! Mennyiért görgőzik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Végülis alapból nem vagyok szerencsétlen, csak mindíg úgy ér baleset, hogy vigyázok, tök normálisan dolgozom, aztán 1000 ember elmegy a gödör mellett én meg beleesek. :( A mult héten is egész nap fent mászkáltunk a tetőn 3 emelet magasságban, gond egy szál se aztán a nap végén lejöttem, és elbotlottam a fűbe. Lehet a tudatalatt ezért válsztottam nővérkét a balesetiről. Vagy be kéne szerezni egy ilyet. :hiya: Nem kéne, ő nyírna ki :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ezért kérdeztem tőled (18:44kor), hogy te az a fajta ember vagy, aki saját magára jelenti a legnagyobb veszélyt? :) :( Olvastam, csak összeszámoltam a szituációkat. A válasz.: igen. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Nem kéne, ő nyírna ki :( :) vagy egymást :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Olvastam, csak összeszámoltam a szituációkat. A válasz.: igen. :D 4 szer ütötte el az autó! :) Ezt sohasem felejtem el! Találkoztunk az egyik szórakozóhelyen és kérdezem tőle, hogy miért ül olyan egyenesen. Erre azt válaszolta, hogy ment hazafelé a melóból és a Tiszavasvári felüljáró kb. a negyedénél elbambult és nekiment a korlátnak, amin átesett és legurult a felüljáró aljába. :( Keresztbe át volt kötve rendesen. Nyíregyházi sétáló utca, névnapot ünnepeltek, kicsit ivott, a sétáló közepén elengedte a bicikli kormányát és az órájához beszélt: KIT vedd át! Akkorát borult, hogy röhögött az egész sétáló! :P Pár nappal később majdnem ugyanott elütött egy galambot (ill. belerepült az első kerékhez) és felborult. Nándinak hívják és Ő maga egy katasztrófafilm! Lesz mit mesélnie a gyerekeinek + az unokáinak majd később. :hiya: :lol: Hatalmas karakter! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 4 szer ütötte el az autó! :P Ezt sohasem felejtem el! Találkoztunk az egyik szórakozóhelyen és kérdezem tőle, hogy miért ül olyan egyenesen. Erre azt válaszolta, hogy ment hazafelé a melóból és a Tiszavasvári felüljáró kb. a negyedénél elbambult és nekiment a korlátnak, amin átesett és legurult a felüljáró aljába. :hiya: Keresztbe át volt kötve rendesen. Nyírehttp://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/biggrin.gifgyházi sétáló utca, névnapot ünnepeltek, kicsit ivott, a sétáló közepén elengedte a bicikli kormányát és az órájához beszélt: KIT vedd át! Akkorát borult, hogy röhögött az egész sétáló! :lol: Pár nappal később majdnem ugyanott elütött egy galambot (ill. belerepült az első kerékhez) és felborult. Nándinak hívják és Ő maga egy katasztrófafilm! Lesz mit mesélnie a gyerekeinek + az unokáinak majd később. :D :D Hatalmas karakter! Ha megéri :( :) Bár ezekután, lehet hogy simán csak hallhatatlan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ha megéri :( :) Bár ezekután, lehet hogy simán csak hallhatatlan :hiya: a balesetin nem kérdezték tőle, hogy hogy hívják. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ma sokadik próbálkozásra sikerült feltennem a gépre az új windózt, először el se akart indulni, de aztán hasított mint állat! :) Katt ide! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ma sokadik próbálkozásra sikerült feltennem a gépre az új windózt, először el se akart indulni, de aztán hasított mint állat! :) Katt ide! :( ÁÁÁÁ!! Kész vagyok! Dobtam az ékszíjat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ma sokadik próbálkozásra sikerült feltennem a gépre az új windózt, először el se akart indulni, de aztán hasított mint állat! :( Katt ide! :lol: B+ Teh figy, a Fábry helyére csinálhatnánk Zotya-sódert nem? :P Ezt több embernek kell látnia :hiya: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 a balesetin nem kérdezték tőle, hogy hogy hívják. :( Az nem nagy kunszt. Engem is név szerint ismertek. Mi meg fejből tudtuk a rendelési időket :hiya: :P hopsz. bocsi a duplájjért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 ÁÁÁÁ!! Kész vagyok! Dobtam az ékszíjat! B+ Teh figy, a Fábry helyére csinálhatnánk Zotya-sódert nem? :( Ezt több embernek kell látnia :P :) Igazából nem saját ötlet, a neten láttam egy képet, gondoltam ellövöm a poént. :hiya: De majd ha sok időm lesz igaziból is kipróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ez durva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ez durva! Láttam már régebben, nem normálisak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Na ezekért a sztorikért már megérte szétnézni, az esti bringás tréning lefárasztott, ezektől meg ömlik a könnyem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Na ezekért a sztorikért már megérte szétnézni, az esti bringás tréning lefárasztott, ezektől meg ömlik a könnyem... Ezt láttad már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ezt láttad már? Nem videózok mert kemény dolog 2 hétre beosztanom 1 gigányi adatot.. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Nem videózok mert kemény dolog 2 hétre beosztanom 1 gigányi adatot.. :) :( Hát az. Amikor meglett a net 80gigás korlát volt/hónap, de már az első hé tvégén túlléptem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Mennyiért görgőzik? négyezerötért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 küldjek szentelt vizet? :) :( Én is ismerek ilyen idiótát!Öt nem kell kérni, csinálja magától, csak a társaság középpontjában legyen! :D jaj de jó látom van más olyan szívtelen gonosz is mint én :lol: a sok ártatlan bárány között :D Ma sokadik próbálkozásra sikerült feltennem a gépre az új windózt, először el se akart indulni, de aztán hasított mint állat! :D Katt ide! :P nekem nem jön be :hiya: Ez durva! biztos összetörte a lámpát a kocsin :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 négyezerötért :) ha ezt tudom, akkor megveszem és megcsináltatom! :P Mondjuk még nem késő! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 ha ezt tudom, akkor megveszem és megcsináltatom! :( Mondjuk még nem késő! :) szerintem vedd meg és csináltasd meg kicsi a hupli, olcsóbban csinálják 20at megér aztán ha megunod, és lesz sajátom, megveszemannyiért tőled Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 És atomtámadás ellen is véd? :) Vagy mire fog szolgálni ez az objektum? :( Családiház! Mifelénk minden ház így épült.... (kivéve a dryvitot). Ilyen követ bányásztak itt a faluban a 60-as években. Azelőtt meg még nagyobbakat. Ebből épült az Országház, a Bazilika, az MTA épülete, meg a Lánchíd is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Családiház! Mifelénk minden ház így épült.... (kivéve a dryvitot). Ilyen követ bányásztak itt a faluban a 60-as években. Azelőtt meg még nagyobbakat. Ebből épült az Országház, a Bazilika, az MTA épülete, meg a Lánchíd is! :hiya: Nálunk eztet vasbeton lapokból ódották meg. Hááát... itt nincs hűvös :) :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Hááát... itt nincs hűvös :) :D :P Intézzek neked egy "hűvös" helyet? :( :hiya: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts