invictus Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Ha leveszed a mociháztetőt, még hatákonyabb lesz a motor hőleadása :P :) És ha vizet permetezel a hűtőre akkor még jobban. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 És ha vizet permetezel a hűtőre akkor még jobban. :P Lehetőségek tárháza végtelen :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Mosz mi van? :) Ez valami gyári betét, vagy otthoni faragás? Gyári, EPC-ben is megtaláltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 ....Mosz mi van? :).... Hogy is van ez a piszkos légszűrő, nŐvekvŐŐŐŐŐŐ fogyasztás relációóóóóóóóó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Ha leveszed a mociháztetőt, még hatákonyabb lesz a motor hőleadása :hiya: :) az a legjobb, ha be sem indítja! :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Hogy is van ez a piszkos légszűrő, nŐvekvŐŐŐŐŐŐ fogyasztás relációóóóóóóóó ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Hogy is van ez a piszkos légszűrő, nŐvekvŐŐŐŐŐŐ fogyasztás relációóóóóóóóó ? Miért nincs összefüggés? Az elkoszolódott-tömődött levegőszűrő nem fojtja a motort, csökkentve a teljesítményét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Volt egy szaga az biztos. :) :( Kellemes, spiritusz szagú és nagyon jól működik. Ugyanúgy mint az NDK-s tubusos fémtisztító! Azzal még piros rozsdás motorkormányból is lehet csillogó krómosat csinálni! Sajna tavaly fogyott el a vége nekem... :P Novyy-nak: nincs a TÜKÖR-nek fúvókája, kalapját leveszed, rálötykölöd az üvegre és tiszta ruhával csillogóra törlöd+ Aztán BOLDOG! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nagyon meleg van, előbb néztem a kinti hőmérőt 34-fok volt, a földszinten 28, az emeleten 31. A tökömről csöpög a víz, egyszer leborotváltam, ..... Nálam ez így nézett ki ma: Kint: http://kepfeltoltes.hu/090715/RIMG1179.1_w...ltoltes.hu_.jpg és bent. http://kepfeltoltes.hu/090715/RIMG1180.1_w...ltoltes.hu_.jpg pedig nincs nálunk klíma a házban, csak 60 cm kőfal + 5 cm Dryvit :) Tavaly, vagy azelőtt egy hét kinti 40 fok után sem volt több bent mint 27 fok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Zotya dezsvírem te olyan hüje vagy, hogy elbôgtem magam. :) :( :P Könyv szerint minden borotválásnál kell cserélni a pollenszűrőt. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 + TC4EE1 am István veled 2x összefutottam a múlt héten, 1x majd kiestem a kocsiból mikor kikerültél:D, 1x meg jöttél szembe...persze nem opellel voltam :hiya: mi az a tc4ee1????? amúgy meg soha nem száguldozok,jogkövetőőőőő állampolgár vagyok..... :) :( :P :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Igen, 17DT vagy X17DT. Gondolom motorszáma azért van, az meg azzal kezdődik :) van száma természetesen és ezért is dondoltam a 17dt-re,de az unixnál rossz lev. és olajszűrőt adtak hozzá. azért kössz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Zotya dezsvírem te olyan hüje vagy, hogy elbôgtem magam. :) :( :P Könyv szerint minden borotválásnál kell cserélni a pollenszűrőt. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 IDÉZET(zotya975 @ 2009-07-15 - 19:39) * Nagyon meleg van, előbb néztem a kinti hőmérőt 34-fok volt, a földszinten 28, az emeleten 31. A tökömről csöpög a víz, egyszer leborotváltam, ..... Nálam ez így nézett ki ma: Kint: http://kepfeltoltes.hu/090715/RIMG1179.1_w...ltoltes.hu_.jpg és bent. http://kepfeltoltes.hu/090715/RIMG1180.1_w...ltoltes.hu_.jpg pedig nincs nálunk klíma a házban, csak 60 cm kőfal + 5 cm Dryvit wink.gif Tavaly, vagy azelőtt egy hét kinti 40 fok után sem volt több bent mint 27 fok. Már majdnem azthittem hogy a második mondatra reagász képpel :hiya: :lol: Gondolkoztam hogy ha így folytatódik kiiratkozom a fórumról :) :( :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 mi az a tc4ee1????? amúgy meg soha nem száguldozok,jogkövetőőőőő állampolgár vagyok..... :) :( :P :D :D :D az az isuzus száma. 1x a szállás utcán jöttél, épp néztem a tükröt és lógtam ki az ablakon, de vmiért koncentráltál a szembejövőkre :lol: másnap reggeé meg a jászberényiúti felüljárón gangoltál szembe :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Ez valami gyári betét, vagy otthoni faragás? Pedig erről már volt szó régebben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 hegyalja fesztivál: beérve tokajba egyből megcsapja az orrom a hányás szaga. kevesen ittak , többen vedeltek, mégtöbben tartottak pihenőt, ahol épp rájukjött. kemény motoros: "szia mond meg anyának,hogy megjöttünk, nincs semmi gond minden oké", nekem valahogy ez furcsa, egy talpig börcuccos kemény motorostól az összetartás, a filing érzés azért megvolt mindenkiben, ordít egyik a másiknak, : de bazdmeg hallod ez kurvajó, ilyet nem basztál bazdmeg. hát őszintén szólva szánalmas az egész persze vannak normális kultúráltan szórakozni tudó párok, csoportok, de látszott rajtuk is, hogy nem tetszik nekik se. az idén is lenéztem, de a nevetségesen magas napi jegy 6900Ft biztos, hogy nem fogom kifizet... és ettől hangos az ország, hogy juj hegyalja fesztivál hát gratulálni tudok csak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Pedig erről már volt szó régebben... :lol: http://lh4.ggpht.com/_HRl2grF06j8/Shk1T4uf...4/Picture22.jpg http://lh3.ggpht.com/_HRl2grF06j8/Shk1TyBC...4/Picture11.jpg Nekem is be kéne hekkelni valami döglégyfogót mert az épp nincs 1 éves hűtő lassan fűtő lesz :) főleg ha így hajtom a járgányt :P csak amiket mifelénk ha lehet egyáltalán kapni vagy méregdrága vagy azt sem tudják mi az.. :( Valaki tud valami helyet ahol ármegjelöléssel lehet kapni? :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Nálam ez így nézett ki ma: Kint: http://kepfeltoltes.hu/090715/RIMG1179.1_w...ltoltes.hu_.jpg és bent. http://kepfeltoltes.hu/090715/RIMG1180.1_w...ltoltes.hu_.jpg pedig nincs nálunk klíma a házban, csak 60 cm kőfal + 5 cm Dryvit :P Tavaly, vagy azelőtt egy hét kinti 40 fok után sem volt több bent mint 27 fok. És atomtámadás ellen is véd? :) Vagy mire fog szolgálni ez az objektum? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 És atomtámadás ellen is véd? :) Vagy mire fog szolgálni ez az objektum? :( Az ojjektum s nem objektum :P Na cartársak. Lehet eladó lessz a verdám. Megnézte ma valaki, aki ismeri az autót és az általam kért 875 ezer forintot (3200 ?) átszámítva meg is adná érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Az ojjektum s nem objektum :) Na cartársak. Lehet eladó lessz a verdám. Megnézte ma valaki, aki ismeri az autót és az általam kért 875 ezer forintot (3200 ?) átszámítva meg is adná érte. TE mondod, aki még a legalább-legfeljebb közötti különbségekkel sincs tisztában? :( ( fék topik ) Nocsak, mi lesz a következő autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Na cartársak. Lehet eladó lesz a verdám. Megnézte ma valaki, aki ismeri az autót és az általam kért 875 ezer forintot (3200 ?) átszámítva meg is adná érte. Nem tudom, hogy felétek milyenek az árak de örüljél ha annyiért elviszik -legalábbis itt nagyon jó árnak számít eladói szempontból. Egyébként tegnap mikor álltam a lámpánál vitték kifele a svájci rendszámú astrákat csapatostól, volt vagy 6-7 saját lábon meg 4 tréleren. TE mondod, aki még a legalább-legfeljebb közötti különbségekkel sincs tisztában? :( Láttál már olyan orvost aki privátban a NASA-nál űrsikló-szerelő? :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 TE mondod, aki még a legalább-legfeljebb közötti különbségekkel sincs tisztában? :) ( fék topik ) Nocsak, mi lesz a következő autó? Nem tudom mi baj van a legalább fogalommal, sztem igenis helyes. (Legalább 2 évente....ez igy sztem okés) Astra H Caravan 1.7 CDTI Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Nem tudom mi baj van a legalább fogalommal, sztem igenis helyes. (Legalább 2 évente....ez igy sztem okés) Astra H Caravan 1.7 CDTI A kolléga azt kérdezte, hogy nem túl gyakori-e az évenkénti csere. Te pedig azt mondtad, hogy legalább 2 évenként illik. A válaszod olyan kérdést tételez fel, mint pl. "nem baj, ha 8 évenként cserélem a fékolajat?" Stilisztikailag helyesebb lett volna, ha úgy mondod, ráér 2 évenként cserélni, nincs szükség évenkénti cserére :hiya: De lehet, hogy ez csak nekem, irodalombarátnak tűnik fel :P 1.7CDTI... Hmmmm :) Jól meggondoltad? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Stilisztikailag helyesebb lett volna, ha úgy mondod, ráér 2 évenként cserélni, nincs szükség évenkénti cserére :D 1.7CDTI... Hmmmm :P Jól meggondoltad? :hiya: Ha gondolod kijavíthatom. Lényeg, hogy megértette és nem kellett 6 sort írnom :) Meggondoltam, de nagyon nem volt mit választanom mert mindenképp 1-2 éves autó kell, Opel és dízel. Ezesetben pedig vagy 1.3 , 1.7 vagy 1.9 CDTI. Az 1.7 az ami még ér is valamit... :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts