rtomi Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Apropó! Nincs valakinek elfekvőben egy ilyen felnibe való kupak véletlenül? :P http://s7.images.www.tvn.hu/2009/05/15/18/...d04bb886129.jpg A hétvégi nagy száguldozás közepette elhagytam valahol.. :D Lehet újonan is kapni Opeléknél :D csak qvva drága :( és nincs ilyen ocsmány sárgára festve benne az embléma. :hiya: http://tisztitoszer.linkfarmer.hu/data/ter...k/117-thumb.jpg tükör ablaktisztító Ezek a "gyerekek" nem is emlékeznek erre. :lol: Én emlékszem még a szagára is. :) jaa és felénk is lehet kapni még. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Ezek a "gyerekek" nem is emlékeznek erre. :P Én emlékszem még a szagára is. :) jaa és felénk is lehet kapni még. :lol: Volt egy szaga az biztos. :( :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 help!!!!! vett a barátom 1 F astrát ami isuzu motoros.ja és turbós....... mi annak a motor kódja???? 17dt-re gondolok,de nem vagyok biztos benne.osztrák volt az autó és csak a szervízkönyve van meg. + TC4EE1 am István veled 2x összefutottam a múlt héten, 1x majd kiestem a kocsiból mikor kikerültél:D, 1x meg jöttél szembe...persze nem opellel voltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Volt egy szaga az biztos. :) :( Mint a vodkának. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Mint a vodkának. :P Hát azt a szagot nehéz elfelejteni! :) Szerintem azóta sem készült ilyen büdös ablaktisztító! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Hogy te milyen szépeket tudsz álmodni! :( :P Kicsit perverz, rendőrökkel álmodni. Én csajokkal szoktam álmodni, aztán amikor a lényegre térnék, na akkor csörög az óra. Ha nem húztam volna annyira el az előjátékot, már 3X megdugtam volna. :) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Kicsit perverz, rendőrökkel álmodni. Én csajokkal szoktam álmodni, aztán amikor a lényegre térnék, na akkor csörög az óra. Ha nem húztam volna annyira el az előjátékot, már 3X megdugtam volna. :) :P nekem meg az volt, hogy felébredtem, vérzett az orrom :( vad jelenetek maradtak meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nagyon meleg van, előbb néztem a kinti hőmérőt 34-fok volt, a földszinten 28, az emeleten 31. A tökömről csöpög a víz, egyszer leborotváltam, úgy jobb volt, de nagyon viszketett, 2 hétig terpeszben jártam. :( Van valakinek ilyen téren tapasztalata? :) És forgatta már valaki tiltásig? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nagyon meleg van, előbb néztem a kinti hőmérőt 34-fok volt, a földszinten 28, az emeleten 31. A tökömről csöpög a víz, egyszer leborotváltam, úgy jobb volt, de nagyon viszketett, 2 hétig terpeszben jártam. :( Van valakinek ilyen téren tapasztalata? :) És forgatta már valaki tiltásig? :P csináld gyakrabban, és ne hagyj borostát vagy epilláld :hiya: vagy gaztalanító krém :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nagyon meleg van, előbb néztem a kinti hőmérőt 34-fok volt, a földszinten 28, az emeleten 31. A tökömről csöpög a víz, egyszer leborotváltam, úgy jobb volt, de nagyon viszketett, 2 hétig terpeszben jártam. :( Van valakinek ilyen téren tapasztalata? :) És forgatta már valaki tiltásig? :P Ökör. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 csináld gyakrabban, és ne hagyj borostát vagy epilláld :) vagy gaztalanító krém :P Persze lejönne a csíkkal egy kupac szőr, pont úgy nézne ki, mint ami a kipuffodból kijött. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nagyon meleg van, előbb néztem a kinti hőmérőt 34-fok volt, a földszinten 28, az emeleten 31. A tökömről csöpög a víz, egyszer leborotváltam, úgy jobb volt, de nagyon viszketett, 2 hétig terpeszben jártam. :( Van valakinek ilyen téren tapasztalata? :) És forgatta már valaki tiltásig? :P az epillátort forgasd addig :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nagyon meleg van, előbb néztem a kinti hőmérőt 34-fok volt, a földszinten 28, az emeleten 31. A tökömről csöpög a víz, egyszer leborotváltam, úgy jobb volt, de nagyon viszketett, 2 hétig terpeszben jártam. :( Van valakinek ilyen téren tapasztalata? :) És forgatta már valaki tiltásig? :hiya: Ezt köszi...de tényleg. :P De rossz helyen van a hozzászólás mert szerintem inkább Általános műszaki probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nagyon meleg van, előbb néztem a kinti hőmérőt 34-fok volt, a földszinten 28, az emeleten 31. A tökömről csöpög a víz, egyszer leborotváltam, úgy jobb volt, de nagyon viszketett, 2 hétig terpeszben jártam. :( Van valakinek ilyen téren tapasztalata? :) És forgatta már valaki tiltásig? :P Perverz állat. :hiya: :lol: :D Kopaszon tiltásig forgatni? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Perverz állat. :) :( :P Kopaszon tiltásig forgatni? :hiya: :lol: :D Napszúrás megesik ilyenkor gyakran :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 ennyi beteg állatot :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Most néztem meg a dokumentációt, levegőszűrőt most kell cserélnem, olajanak, olajszűrőnek, pollenszűrőnek meg jövő hónapban telik le az egy éve, mert nem hiszem, hogy meglesz addíg a 10000km. Most járok olyan 8ezer körül. Legalább kicsit eloszlik a kiadás. Ja persze meg kell vennem kell kartertömítést a fekete pasztával együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Most néztem meg a dokumentációt, levegőszűrőt most kell cserélnem, olajanak, olajszűrőnek, pollenszűrőnek meg jövő hónapban telik le az egy éve, mert nem hiszem, hogy meglesz addíg a 10000km. Most járok olyan 8ezer körül. Legalább kicsit eloszlik a kiadás. Ja persze meg kell vennem kell kartertömítést a fekete pasztával együtt. miért nem egyszerre cseréled az olajjal...és akkor nem kell külön számontartani Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 miért nem egyszerre cseréled az olajjal...és akkor nem kell külön számontartani Amikor megvettem a kocsit egyből cseréltem olajat, szűrőt, meg levegőszűrőt. A pollenszűrőt nem találtuk. :) Aztán 2ezer kilóméterrel később újból cseréltem olajat a vezszíjszakadáskor, a szűrőjét nem, és ekkor került bele e pollenszűrő is, ebből adódik a csereidő-eltérés. Nem akarom halasztani az olajcseréig, viszont az olajcserét sem akarom előre hozni, mert minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nyugodtan várhat az olajcseréig. Semmi baj nem lesz belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nyugodtan várhat az olajcseréig. Semmi baj nem lesz belőle. Gondoltam rá én is, de amikor legutóbb kiszedtem nagyon koszos volt már, nem akarom a fogysztás rovására halasztani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Gondoltam rá én is, de amikor legutóbb kiszedtem nagyon koszos volt már, nem akarom a fogysztás rovására halasztani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Érdekes felfedezést tettem tegnap a kocsin: a hűtőmaszkban benne volt egész idáig (4 éve) az a betét, amit télen lehet bepattintani :) Takarítottam a kocsi elejét, sok bogármaradvány volt rajta, és ahogy benéztem a hűtőmaszkon, feltűnt, hogy csak az alsó felén lehet átlátni, felül nem. Beugrott, hogy létezett ezekhez ilyen bepattintható takaró, levettem a maszkot, és kiapplikáltam belőle. Így most kicsit hűvösebb a motor, nem megy fel olyan gyorsan a hőmérséklet a 92 feletti tartományban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 :P Mosz mi van? :( Érdekes felfedezést tettem tegnap a kocsin: a hűtőmaszkban benne volt egész idáig (4 éve) az a betét, amit télen lehet bepattintani :) Takarítottam a kocsi elejét, sok bogármaradvány volt rajta, és ahogy benéztem a hűtőmaszkon, feltűnt, hogy csak az alsó felén lehet átlátni, felül nem. Beugrott, hogy létezett ezekhez ilyen bepattintható takaró, levettem a maszkot, és kiapplikáltam belőle. Így most kicsit hűvösebb a motor, nem megy fel olyan gyorsan a hőmérséklet a 92 feletti tartományban. Ez valami gyári betét, vagy otthoni faragás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Érdekes felfedezést tettem tegnap a kocsin: a hűtőmaszkban benne volt egész idáig (4 éve) az a betét, amit télen lehet bepattintani :( Takarítottam a kocsi elejét, sok bogármaradvány volt rajta, és ahogy benéztem a hűtőmaszkon, feltűnt, hogy csak az alsó felén lehet átlátni, felül nem. Beugrott, hogy létezett ezekhez ilyen bepattintható takaró, levettem a maszkot, és kiapplikáltam belőle. Így most kicsit hűvösebb a motor, nem megy fel olyan gyorsan a hőmérséklet a 92 feletti tartományban. Ha leveszed a mociháztetőt, még hatákonyabb lesz a motor hőleadása :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts