Reeckatee Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Most botlottam bele. Mi az bazze, az Opelt mindenki gyártotta/gyártja ????? http://media.photobucket.com/image/chevrol...7/DSC05303x.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Most botlottam bele. Mi az bazze, az Opelt mindenki gyártotta/gyártja ????? http://media.photobucket.com/image/chevrol...7/DSC05303x.jpg Most ezen miért vagy meglepődve!? Az amerikaiak nem is ismerik azt hogy "Opel"..a hazai piacon jobban hangzik nekik a Chevy és az is a GM konszern tagja..érdekesnek érdekes, hogy mennyi féle néven adják el ugyanazt, de semmiképp nem meglepő, szerintem más márkák esetében is hasonlóan megy ez. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Most ezen miért vagy meglepődve!? Az amerikaiak nem is ismerik azt hogy "Opel"..a hazai piacon jobban hangzik nekik a Chevy és az is a GM konszern tagja..érdekesnek érdekes, hogy mennyi féle néven adják el ugyanazt, de semmiképp nem meglepő, szerintem más márkák esetében is hasonlóan megy ez. :) Okés, ez rendben van de Opel, Vauxhall, Saturn, Chevy, Holden....mostmár legyen elég :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Most ezen miért vagy meglepődve!? Az amerikaiak nem is ismerik azt hogy "Opel"..a hazai piacon jobban hangzik nekik a Chevy és az is a GM konszern tagja..érdekesnek érdekes, hogy mennyi féle néven adják el ugyanazt, de semmiképp nem meglepő, szerintem más márkák esetében is hasonlóan megy ez. :) jaja szutyuki pl geo néven fut. de a csep kadett az az kadett E pontiac néven fut kint más téma: tud valaki valamit a poliuretán lakkokról??? középkonzol festése lassan odajut, hogy tényleg festeni kellesz ugye az alapozó Motipos alapozó lesz, aztán Very Well es szürke szín, de a lakkozásban variálok, hogy esetleg lehetne ilyen poliuretános lakkal fújni, mert annak jóval erősebb a karc álósága, és a fénye is, mint a sima lakfestékeknek. vki vmit? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Okés, ez rendben van de Opel, Vauxhall, Saturn, Chevy, Holden....mostmár legyen elég :P ...és akkor még a keleti - úgy értem ázsiai - piacon nem is tudjuk, hogy milyen néven futnak.. :hiya: :) más téma: tud valaki valamit a poliuretán lakkokról??? középkonzol festése lassan odajut, hogy tényleg festeni kellesz ugye az alapozó Motipos alapozó lesz, aztán Very Well es szürke szín, de a lakkozásban variálok, hogy esetleg lehetne ilyen poliuretános lakkal fújni, mert annak jóval erősebb a karc álósága, és a fénye is, mint a sima lakfestékeknek. vki vmit? :( Én nem tusok róla semmit, de miért nem próbálod meg azt a műgyantát - azt irtad/irták, hogy jó lakk helyett is!? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 ...és akkor még a keleti - úgy értem ázsiai - piacon nem is tudjuk, hogy milyen néven futnak.. :hiya: :) Én nem tusok róla semmit, de miért nem próbálod meg azt a műgyantát - azt irtad/irták, hogy jó lakk helyett is!? :lol: én ilyet írtam, hogy jó lak helyett is? :( gyantát ecsetelni kell az meg nemigen lesz olyan sima :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Műgyanta .................. Felületvédelem, lakk ? A műgyanta rendkívül jó mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, kopásálló, gyorsan kötő lakként is felhasználható. (pl. csónakokhoz, parkettához, bútorhoz) ? Színezékkel kombinálva bevonó zománcként is alkalmazható. ? Az általános ismereteknél taglalt táblázat szerinti bekevert gyantát ecsettel hordja fel a felületre, majd megszilárdulása után addig ismételje a műveletet, míg megfelelő vastagságú bevonó-vagy lakkréteg nem keletkezik a felületen. ? A műveletet lehetőleg 20 C felett végezze, mert ennél alacsonyabb hőmérséklet esetén a gyanta túl sűrű. ? Hidegebb környezetben javasolt a gyantát tartó dobozt meleg vízbe állításával előmelegíteni a megfelelő folyósság elérése érdekében. ? A felhasznált szerszámokat megszilárdulás előtt nitrohígítóval vagy acetonnal tisztíthatja. ............. én ilyet írtam, hogy jó lak helyett is? :P gyantát ecsetelni kell az meg nemigen lesz olyan sima :lol: Azt sem tudod mit irtál be, baxszuskulcs, pedig majdnem telepötyögtél egy oldalt vele!? :hiya: :D :( jaj, visszavonom...biztosan csak bemásoltad mert szinte nincs is benne iráshiba :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Azt sem tudod mit irtál be, baxszuskulcs, pedig majdnem telepötyögtél egy oldalt vele!? :P :lol: :( jaj, visszavonom...biztosan csak bemásoltad mert szinte nincs is benne iráshiba :D :) kabbe jóó? :hiya: am meg a végén oda is van írva a forrás nem látod? de ecsettel akkor se tudok szép simafelületet létrehozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 kabbe jóó? :( am meg a végén oda is van írva a forrás nem látod? de ecsettel akkor se tudok szép simafelületet létrehozni Ott van a forrás, de gondoltam azért át is olvastad.. :P Szerintem, ha nem túl gyorsan kötősre kevered, kisimulnak az ecsetvonások(összefolynak) ha vizszintesen otthagyod egy-két órára az asztalon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Ott van a forrás, de gondoltam azért át is olvastad.. :( Szerintem, ha nem túl gyorsan kötősre kevered, kisimulnak az ecsetvonások(összefolynak) ha vizszintesen otthagyod egy-két órára az asztalon. :) átolvastam a nekem lényeges részt nem fog akkor se annyira szépen simára folyni. a festéken is látszik, ha hengerelve van vagy ecsetelve. ez a poliuretán lesz még érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Szokta nézni vki a Discovery Science-n a Flúgos futamot? Most nézem éppen. Mindig van 3 csapat (3x3 ember) bontóból kell venniük roncsautókat, és 2 nap alatt kell belőle csinálni vmit. Múltkor off-road versenyautót, most meg 7m-es nyújtott kocsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Szokta nézni vki a Discovery Science-n a Flúgos futamot? Most nézem éppen. Mindig van 3 csapat (3x3 ember) bontóból kell venniük roncsautókat, és 2 nap alatt kell belőle csinálni vmit. Múltkor off-road versenyautót, most meg 7m-es nyújtott kocsit :) régen a sima discoverin ment amit most nézel, az is ismétlés néha annyira variáltak, hogy egy sima utcai gép jobb lett volna :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Szokta nézni vki a Discovery Science-n a Flúgos futamot? Most nézem éppen. Mindig van 3 csapat (3x3 ember) bontóból kell venniük roncsautókat, és 2 nap alatt kell belőle csinálni vmit. Múltkor off-road versenyautót, most meg 7m-es nyújtott kocsit :( ...meg feje tetejére állitott autót, meg csuklós autót...meg mindenféle gyagyaságot :) ..szoktam nézni, illetve néha a tavkapcson zongorázva megállok és nézem őket.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 régen a sima discoverin ment amit most nézel, az is ismétlés néha annyira variáltak, hogy egy sima utcai gép jobb lett volna :) Nem semmi volt a Fiestában a V8-as Ford motor :( A motor hátsó része már benn volt az utastérben, az eleje meg még kilógott elöl :P Igazi Demónak vagy Stefannak való kocsi :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Nem semmi volt a Fiestában a V8-as Ford motor :) A motor hátsó része már benn volt az utastérben, az eleje meg még kilógott elöl :( Igazi Demónak vagy Stefannak való kocsi :P És akkor még nem volt az a rész amiben púpos taxik voltak félbevágva, a két eleje összevarrva (dupla vényócassal szerelve persze), és négykerék kormányzásos négykerékhajtásos eszköz lett. Jó műsor volt, de már nem láttam egy ideje :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Szülcsinapcsit Invictus! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Szokta nézni vki a Discovery Science-n a Flúgos futamot? Most nézem éppen. Mindig van 3 csapat (3x3 ember) bontóból kell venniük roncsautókat, és 2 nap alatt kell belőle csinálni vmit. Múltkor off-road versenyautót, most meg 7m-es nyújtott kocsit :hiya: Régen a kedvenc műsorom volt, de most már színte csak ismétlés. Szülcsinapcsit Invictus! :lol: Boldog szülinapot, szerintem is, de ezért keltél hajnalban? :) :( Most nézem 22, legközelebbi talin akkor Zoli bácsi jó? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 átolvastam a nekem lényeges részt nem fog akkor se annyira szépen simára folyni. a festéken is látszik, ha hengerelve van vagy ecsetelve. ez a poliuretán lesz még érdekes. Esetleg vizes csiszolás??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Isten éltessen Ádám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Régen a kedvenc műsorom volt, de most már színte csak ismétlés. Boldog szülinapot, szerintem is, de ezért keltél hajnalban? :) :( Most nézem 22, legközelebbi talin akkor Zoli bácsi jó? :P Nem ezért, hanem csak megriadtam és kicsit gépeztem. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Sok boldogat Invi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Csatlakozom az előttem szólókhoz.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Nem semmi volt a Fiestában a V8-as Ford motor :( A motor hátsó része már benn volt az utastérben, az eleje meg még kilógott elöl :P Igazi Demónak vagy Stefannak való kocsi :hiya: ilyen van wareszban is magyarországon, csak az v12es bmw motoros :lol: Esetleg vizes csiszolás??? a csiszolásból elegem van egyenlőre :D a rücsköket már kicsiszoltam a középkonzolból :D napok kérdése csupán :) Csatlakozom az előttem szólókhoz.. :D öröm bódotág :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Hepibörzdej Invictus ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3117988_opel_astra_1994 nemrég linkeltem, de szóltama gyereknek, és már 400ért elvihető. ha lenne ennyi pénzem, biztos megvenném. jó gép lehet, bár látni nem láttam, de ahogy beszélgetünk lassan évek óta, minden problémája orvosolva van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts