Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Egyáltalán nem csípem ezt a Winkler csávót, már az első benyomásom az volt hogy nagyképű segg, és mindent leszól. kábé egyidőben szokott menni a másik csatornán egy mittudomén milyen cimmel autós műsor, ott egy tök normális kiscsávó van jó hmorral, ás teljesen tárgyilagos, minden kocsin megmutatja a hibákat, és nem úgy hogy.:"nekem nem tetszik" hanem, hogy ezért vagy azért nem jó, vagy zörög a műanyag satöbbi.

Ma vettem a tecsóban egy nóném 500Ft/pár ablaktörlőlapátot, 6ponton van megtámasztva a gumi, a nincs egy éves csíkozó Bosch (akciósan 3000Ft/pár) meg csak 4 helyen. Nem tudom számít-e ez valamit, de én többet márkás at nem veszek. :)

mikor anno egy időben volt a tc meg az autómánia akkor kapcsolgattam mert mind2 érdekelt...viszont mikor nyomták ezt az íszt blokkot..az már nem tetszett. az autómániában a gyulai meg egy nem is tudom minek nevezzem, valahogy én egy idiótát látok aki felolvassa az adatokat...

kb 4éve láttam először topgeart,és 3éve minden adást megnézek...na azóta az autómánia már a mércén sincs, nem h megüssön egy szintet... :(

Megosztás:

Sziasztok! Astra-F váltorudazathot keresek egy műanyag nemtom micsodát de talán a képröl valaki felismeri mi a frász a neve. Sajna a Veszprém megyei opel szervizek és a botok csak a fejüket vakarják és szerintük égenfödön nincs illen cuccos. Csak a stiftek vannak.

http://kepfeltoltes.hu/090710/zloncze_0758...ltoltes.hu_.jpg

Nem jön be a link, de csak nem erről van szó?

B6270_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

És ezen az oldalon találtam meg.:Klikk ide!

Megosztás:

mikor anno egy időben volt a tc meg az autómánia akkor kapcsolgattam mert mind2 érdekelt...viszont mikor nyomták ezt az íszt blokkot..az már nem tetszett. az autómániában a gyulai meg egy nem is tudom minek nevezzem, valahogy én egy idiótát látok aki felolvassa az adatokat...

kb 4éve láttam először topgeart,és 3éve minden adást megnézek...na azóta az autómánia már a mércén sincs, nem h megüssön egy szintet... :)

...az autómánia semmiről se szól, legkevésbé az autókról...egy normális tesztet még nem csináltak, nem mutattak. Az autókról szinte semmit sem tudsz meg csak hogy gurul...kit érdekel az, hogy ő hogyan feszit a volán mögött és közben a bemagolt adatokat sorolja!? Még csak az autókból sem látszik szinte semmi... Még az m1-en is volt(lehet hogy még mindig van csak elkerülte a figyelmemet) egy autós műsor...még az is sokkal jobb(volt) ...Még a Kővári Barna féle Start-ot is szoktam nézni a Viasat3-on, de az a másik(nem ugrik be a neve) fickó igen lehúzza a műsort azzal a majom stilusával.. :(

Megosztás:

...az autómánia semmiről se szól, legkevésbé az autókról...egy normális tesztet még nem csináltak, nem mutattak. Az autókról szinte semmit sem tudsz meg csak hogy gurul...kit érdekel az, hogy ő hogyan feszit a volán mögött és közben a bemagolt adatokat sorolja!? Még csak az autókból sem látszik szinte semmi... Még az m1-en is volt(lehet hogy még mindig van csak elkerülte a figyelmemet) egy autós műsor...még az is sokkal jobb(volt) ...Még a Kővári Barna féle Start-ot is szoktam nézni a Viasat3-on, de az a másik(nem ugrik be a neve) fickó igen lehúzza a műsort azzal a majom stilusával.. :)

nagy sándor asszem...de kővárit se bírom...és az a műsor se szólt semmiről :(

Megosztás:

...az autómánia semmiről se szól, legkevésbé az autókról...egy normális tesztet még nem csináltak, nem mutattak. Az autókról szinte semmit sem tudsz meg csak hogy gurul...kit érdekel az, hogy ő hogyan feszit a volán mögött és közben a bemagolt adatokat sorolja!? Még csak az autókból sem látszik szinte semmi... Még az m1-en is volt(lehet hogy még mindig van csak elkerülte a figyelmemet) egy autós műsor...még az is sokkal jobb(volt) ...Még a Kővári Barna féle Start-ot is szoktam nézni a Viasat3-on, de az a másik(nem ugrik be a neve) fickó igen lehúzza a műsort azzal a majom stilusával.. :P

Nagy Sanyi :hiya: de ő nem zavar, viszont a Kőváriék mindik lekötözködik havert a driften, :( legutóbb is 1értelműen jobb volt, mégis őt ejtették ki :)

Megosztás:

Mostanában fogják adni azertéelen is :( .

hátőő, viasat6on megy...és az a szinkron legalább olyan gáz mint a prison break szinkronja....bár nem is, a pbéből többet láttam és élvezhetetlen volt úgy a sorozat...tg már csak belehallgattam, de inkább elnyomtam a csalódottság elkerülése végett :)

Megosztás:

szerintem:

Autómánia, eléggé egy lapos műsor...

Start nem lenne rossz, de a cingárnak nekem se tecc a stílusa, és ez eléggéront rajta, meg túl túl túl poénosak akarnak lenni

TC régen nagyon szerettem, poénosak voltak, jófejek, és mondtak jót is rosszatis az autóról, mióta pankosok, hát egy rakász szarhalom az egész.

5Gear, na az jó, csak rikán kapom el, és sok ismétléssel.

Megosztás:

Sajna nem azt keresem, akulisszábol kijön egy kb.10 centis rud és ott vannak ezekel a kacatokal öszekapcsolva a fojtatása

ha sikerül betennem a képet akkor ezt kergetem ami bevan keretöve

http://kepfeltoltes.hu/view/090710/zloncze...ltoltes.hu_.jpg

Arra a fehér műanyagra gondolsz, ami összeköti azt a 2 villát, és abba mennek a stiftek? Annak még az EPC-ben sincs külön száma, és én se tudtam Opel boltban se beszerezni, viszont Johnny cartárs tudott venni Kecskeméten valahol, nála érdeklődj.

Megosztás:

Winkler Róbert 2009.07.10. 18:49:16

Támadt közben egy ötletem: ha az F Astra Klub húsvétkor rendez egy márkatalálkozót, és ácsolnak nekem egy nagy keresztet, szívesen felviszem a dombra, töviskoszorúban.

Ezt a mocskolódás kommentjei közt találtam! Nem kéne szaván fogni??? :)

Megosztás:

Ezt a mocskolódás kommentjei közt találtam! Nem kéne szaván fogni??? :(

bezzeg mikor nívája volt...

akkor még nem fikázta az astrákat

kivi lennék, ha ecer végre vége lenne ennek a nyomorék TCnek, mert már az, akkor mondjuk meló nélkóül maradna, és nem hívnák meg sehova, és nem lenne ennyi pénze mint amennyi... de örülne ő egy F astrának :)

monokitavon lehetne csinálni húsvétkor is egy talit, na ha ott felhúzza a keresztet, akkor előlem fikázhatja tovább az F astrákat :P

de azt garantálom, hogy a domb feléig nem jut vállán a keresztel, még töviskoszorú nélkül se :hiya:

Megosztás:

Igen arra, a gyári cikkszáma megvan, 0758501. És stiftel együtt lengyelbe találtam is, de sajna nem szállitanak ide semien formátumba.

Megharagszom és össze heftölöm a villákat :(

mert má akkora a váltoutam,hogy verem a bütykeim

Gondolom ki vannak kopva a furatok benne. Arra nem gondoltál, hogy esetleg egy jó esztergályos tudna a furatokba egy fém perselyt tenni (természetesen kicsit fel kell fúrni előtte őket), ami megoldaná a lötyögést? Amúgy ahogy írtam korábban, Johnny tud beszerzési forrást :P

Most nézem a Csergő árlistáján szerepel, 2400Ft. Sztem kérdezd meg náluk. Hirdetés a lap alján.

Vazzeee, megtaláltam az EPC-ben, csak az F Astránál nem szerepel, a G-nél, Kadettnél, Zafiránál, Asconánál ott van :)

Megosztás:

Igen arra, a gyári cikkszáma megvan, 0758501. És stiftel együtt lengyelbe találtam is, de sajna nem szállitanak ide semien formátumba.

Megharagszom és össze heftölöm a villákat :(

mert má akkora a váltoutam,hogy verem a bütykeim

Irták anno, hogy ha nagyon kitágul a lyuk akkor lehet beletenni egy/két sima csavart is a stiftek helyett és úgy is megfelelően fog működni...de ha nem találnál sehol, akkor megkérdezhetem egy fickótól - akitől a tükröket is rendeltem - hogy nem tudna-e szerezni illetve postázni, mert ő valójában Lengyel illetőségű. Én meg akkor átviszem és továbbküldöm hozzád...csak igy nyilván költséges mutatvány(hozzám 2euró a posta+ aztán tőlem hozzád) :) Ja, de lehet, hogy el is küldené egyenesen neked, de ezt nem tudom, mert nekem is Szlovákiából postázta(gondolom ő is a határ közelében lakik, vagy van itt valami biznisze)

Megosztás:

az ára érdekelne a leg kevésbé me ha kö akkor kö nincs mese, meghamá most kapott teljes generálta motor, akko ezen sporonák a legkevésbéamugy ha Komárom szlovák oldalán laksz akkor onnan tudnákis hozni hozzám mert tesom szomszédja neje onnan valo és hetente járnak szülökhöz haza. Amugy ide komárom 90km addig elis mennék érte.

Megosztás:

Egy gyors Flash mobs astra F találkozó Winkler háza elött?

felesleges ezen rágódni...az egy férfinemiszerv, ami neki nem jön be az mind használhatatlan hulladék, ami meg zsír az az istencsászárkirályság...nincs olyan h esetleg a póóórnépnek is jólehet.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.