mélykék76 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Most nyomjon le mindenki 30-at csak mert én azt mondtam :) :( :P Csak nehogy azt mondjam, hogy : Keress szépen egy webcemet, nyomjál le 40et, vedd fel videóra, linkeld beeeeeeeee 1 órán belül, hogy tudjál írni a forumra :hiya: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Csak nehogy azt mondjam, hogy : Keress szépen egy webcemet, nyomjál le 40et, vedd fel videóra, linkeld beeeeeeeee 1 órán belül, hogy tudjál írni a forumra :P :hiya: :lol: :D :) én mamár lecipeltem egy plottert a 3.ról :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 :) én mamár lecipeltem egy plottert a 3.ról :( Wow gyurma-gyurma ? :P :hiya: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Ő neked nem elég Simon ??? :) :( :P Minden rendes rajzfilm és képregény olvasó ember tudja, hogy ha a szövegbuborék és Templár bácsi feje között, pöttyök vannak, akkor csak gondolja és nem mondja. Szóval Simon nem mondja, úgyhogy beugratós volt és kész :hiya: :P :lol: én mamár lecipeltem egy plottert a 3.ról :D Nem vagy te még fiatal ahhoz hogy ilyeneket csinólj? :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Na pölö neki nem látszik a kulcsontja. :( De ha ti a csontokat szeretitek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Na pölö neki nem látszik a kulcsontja. :hiya: De ha ti a csontokat szeretitek. :) Hát ez nem éppen az álomnő kategória :( A második az már inkább :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Hát ez nem éppen az álomnő kategória :( Van egy olyan mondás, hogy válogatós faxnak kutya pic@ájában a helye! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Van egy olyan mondás, hogy válogatós faxnak kutya pic@ájában a helye! :) Amíg megteheti az ember, addig emberek közül válogat... legalábbis nekem ez az álláspontom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Hát ez nem éppen az álomnő kategória :P A második az már inkább :hiya: Mi bajod a másodikkal ? :( Óóóóóóóó persze, tudom, túl magas :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Amíg megteheti az ember, addig emberek közül válogat... legalábbis nekem ez az álláspontom :) Azért mert maradi vagy! Változnak az idők. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Mi bajod a másodikkal ? :P Óóóóóóóó persze, tudom, túl magas :( Semmi bajom vele... és te csak ne szóljál... aki 1,5cm-t 5 centinek néz... a farokméreted is így határoztad meg? :hiya: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Semmi bajom vele... és te csak ne szóljál... aki 1,5cm-t 5 centinek néz... a farokméreted is így határoztad meg? :D :) Figyi, azért mert pánkmódra feláll a hajad, azért még nem leszel 5 centivel magasabb :lol: :D :D ui: na most megnyerem, ez az enyém utánna meg 374 :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Na pölö neki nem látszik a kulcsontja. :( szerintem az utolsó kép után le is döntötték ott hirtelen :) amúgy nem rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Sajna tegnap elfelejtettem említeni, hogy a budaörsi auchanban 5000-re van leárazva a Castrol Magnatec 10w40 4literes kiszerelésű motorolaj. :( Szegény Heningnek későn szóltam már. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Sajna tegnap elfelejtettem említeni, hogy a budaörsi auchanban 5000-re van leárazva a Castrol Magnatec 10w40 4literes kiszerelésű motorolaj. :( Szegény Heningnek későn szóltam már. :) Sose bánd. Én is észre vehettem volna. De nem arra figyeltem, mert ilyet nem szoktam venni áruházban. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 há a másodiknak nem bánnám azt a pár látszódó csontot :( most a csontosabb tecc nekem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 há a másodiknak nem bánnám azt a pár látszódó csontot :P most a csontosabb tecc nekem is :( Az előbb jött egy érdeklődő a szomszéd eladó házhoz, pont a kocsibeállót betonoztam, amikor kiszállt a csaj a kocsiból kimentem hátha tudok segíteni, volt vele két kissrác, férjet-barátot nem láttom, egész csini barna csaj volt. Elbeszélgettem vele pár percig, közben a kölykei majdnem kihúzták a 40kilós Berni Pásztoromat a kerítésen keresztül. :) Eleven gyerekek. Megköszönte a felvilágosítást és elment. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Az előbb jött egy érdeklődő a szomszéd eladó házhoz, pont a kocsibeállót betonoztam, amikor kiszállt a csaj a kocsiból kimentem hátha tudok segíteni, volt vele két kissrác, férjet-barátot nem láttom, egész csini barna csaj volt. Elbeszélgettem vele pár percig, közben a kölykei majdnem kihúzták a 40kilós Berni Pásztoromat a kerítésen keresztül. :) Eleven gyerekek. Megköszönte a felvilágosítást és elment. :P most se dugtál mi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Készen van! :P Mostantól elhalványulva kikapcsolós a beltéri világításom. Mind a három. Nagyon pönge. Mindjárt megyek berakni. Tegnap azért szívtam vele, meg utána már faterom is segített, mert állandóan izzott gyengén a cucc, aztán kiderült, hogy az egyik tranyó el volt halva. :) De most már jó. Két 5A-os FET oszt csá. :( :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 most se dugtál mi? :P Akármit dugtál három. :hiya: Amúgy amíg írtam a hsz-t a csajról az asszony itt állt mögöttem :( . De most nem számít, mert íccakás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Na pölö neki nem látszik a kulcsontja. :P De ha ti a csontokat szeretitek. :) Nekem a második tetszik! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Srácok! Próba cseresznye alapon kezdjünk pasikat is belinkelni hátha Zotya végre nem fogja szájhuzogatva kommentálni a hűha felhozatalt... :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Srácok! Próba cseresznye alapon kezdjünk pasikat is belinkelni hátha Zotya végre nem fogja szájhuzogatva kommentálni a hűha felhozatalt... :( :P :hiya: Ja-ja itt mindenki homi, csak mi szeretjük egymást! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Hú de meleg van srácok! :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Készen van! :hiya: Mostantól elhalványulva kikapcsolós a beltéri világításom. Mind a három. Nagyon pönge. Mindjárt megyek berakni. Tegnap azért szívtam vele, meg utána már faterom is segített, mert állandóan izzott gyengén a cucc, aztán kiderült, hogy az egyik tranyó el volt halva. :) De most már jó. Két 5A-os FET oszt csá. :P :lol: Vannak képek is: kép1 kép2 Egyébként omega lámpára a legkönnyebb megcsinálni, mert ezen alapból van nyák és felhasználható az alkatrészeknek, kivétel a két tranyó. Alap lámpatesthez már kéne a nyomtatott áramkör. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts