Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ő neked nem elég Simon ??? :) :( :P

Minden rendes rajzfilm és képregény olvasó ember tudja, hogy ha a szövegbuborék és Templár bácsi feje között, pöttyök vannak, akkor csak gondolja és nem mondja. Szóval Simon nem mondja, úgyhogy beugratós volt és kész :hiya: :P

:lol:

én mamár lecipeltem egy plottert a 3.ról :D

Nem vagy te még fiatal ahhoz hogy ilyeneket csinólj? :P :D :D

Megosztás:

Sajna tegnap elfelejtettem említeni, hogy a budaörsi auchanban 5000-re van leárazva a Castrol Magnatec 10w40 4literes kiszerelésű motorolaj. :(

Szegény Heningnek későn szóltam már. :)

Sose bánd. Én is észre vehettem volna. De nem arra figyeltem, mert ilyet nem szoktam venni áruházban. :P

Megosztás:

há a másodiknak nem bánnám azt a pár látszódó csontot :P

most a csontosabb tecc nekem is :(

Az előbb jött egy érdeklődő a szomszéd eladó házhoz, pont a kocsibeállót betonoztam, amikor kiszállt a csaj a kocsiból kimentem hátha tudok segíteni, volt vele két kissrác, férjet-barátot nem láttom, egész csini barna csaj volt. Elbeszélgettem vele pár percig, közben a kölykei majdnem kihúzták a 40kilós Berni Pásztoromat a kerítésen keresztül. :) Eleven gyerekek. Megköszönte a felvilágosítást és elment. :hiya:

Megosztás:

Az előbb jött egy érdeklődő a szomszéd eladó házhoz, pont a kocsibeállót betonoztam, amikor kiszállt a csaj a kocsiból kimentem hátha tudok segíteni, volt vele két kissrác, férjet-barátot nem láttom, egész csini barna csaj volt. Elbeszélgettem vele pár percig, közben a kölykei majdnem kihúzták a 40kilós Berni Pásztoromat a kerítésen keresztül. :) Eleven gyerekek. Megköszönte a felvilágosítást és elment. :P

most se dugtál mi? :(

Megosztás:

Készen van! :P

Mostantól elhalványulva kikapcsolós a beltéri világításom. Mind a három. Nagyon pönge. Mindjárt megyek berakni. Tegnap azért szívtam vele, meg utána már faterom is segített, mert állandóan izzott gyengén a cucc, aztán kiderült, hogy az egyik tranyó el volt halva. :) De most már jó. Két 5A-os FET oszt csá. :( :hiya:

Megosztás:

Készen van! :hiya:

Mostantól elhalványulva kikapcsolós a beltéri világításom. Mind a három. Nagyon pönge. Mindjárt megyek berakni. Tegnap azért szívtam vele, meg utána már faterom is segített, mert állandóan izzott gyengén a cucc, aztán kiderült, hogy az egyik tranyó el volt halva. :) De most már jó. Két 5A-os FET oszt csá. :P :lol:

Vannak képek is: kép1 kép2

Egyébként omega lámpára a legkönnyebb megcsinálni, mert ezen alapból van nyák és felhasználható az alkatrészeknek, kivétel a két tranyó. Alap lámpatesthez már kéne a nyomtatott áramkör. :(

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.