Reeckatee Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Köszi Nem szivatsz? A Kadettban asszem a motortérben volt. Fórumon ilyen kérdéssel még nem találkoztam... :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Ő megfelel? Volt osztálytársam! :( Ő jön Monokra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Ő megfelel? Volt osztálytársam! :( A rezsije sztem háttal veri a Hummer-ét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Fórumon ilyen kérdéssel még nem találkoztam... :) :( :P :hiya: Miért 0%-os lengésnemcsillapítóval, vagy kábelbilincsaventilátorban-okból kiinduló futóműzajjal, meg eltűnő, aztán más autójába átmenő zörgéssel igen? :lol: A fórum azé' fórum mert itt mindig van valami ami eddig még nem volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Miért 0%-os lengésnemcsillapítóval, vagy kábelbilincsaventilátorban-okból kiinduló futóműzajjal, meg eltűnő, aztán más autójába átmenő zörgéssel igen? :hiya: A fórum azé' fórum mert itt mindig van valami ami eddig még nem volt :lol: Jó de akkor is szétnyerítettem magam. Mi lett volna a válasz ha a kérdés az lett volna, hogy: Hol találom a záróirányban előfeszített visszcsatoltközös-emmitteres azonos bázis-kollektorbemenettel ellátott diszperziós kapcsolás szinuszoslogaritmus jelleggörbe linearitás kiegyenesítő nokedlisikáló oszcilloszkópos pótlevegő ionizátor változtatható szögállású fuxusmodifikátorbehúzó pöcökrugót.... :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Jó de akkor is szétnyerítettem magam. Mi lett volna a válasz ha a kérdés az lett volna, hogy: Hol találom a záróirányban előfeszített visszcsatoltközös-emmitteres azonos bázis-kollektorbemenettel ellátott diszperziós kapcsolás szinuszoslogaritmus jelleggörbe linearitás kiegyenesítő nokedlisikáló oszcilloszkópos pótlevegő ionizátor változtatható szögállású fuxusmodifikátorbehúzó pöcökrugót.... :) :( :P Hát még ezt sem tudod? :hiya: A helyén :D pontosan a záróirányban előfeszített visszcsatoltközös-emmitteres azonos bázis-kollektorbemenettel ellátott diszperziós kapcsolás szinuszoslogaritmus jelleggörbe linearitás kiegyenesítő nokedlisikáló oszcilloszkópos pótlevegő ionizátor változtatható szögállású fuxusmodifikátorbehúzó pöcök végébe beakasztva :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Volt már itt szó Vauxhall-ról és Holdenről, de Saturn-ról még nem: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Ő jön Monokra? :) Nem! Ő nem jön Monokra! De ha gondolod, nyomtasd ki a fényképét és hozd el magaddal! Akkor ott lesz. :( A rezsije sztem háttal veri a Hummer-ét :P Fogyasztása sztem 15l/100km. :hiya: A rezsije sem lehet olcsó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiri01 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Kösz a választ! Megvan. Habár nem tudom mi ilyen nagyon vicces ebben a kérdésben. Örülök hogy jó kedvetek van. Szeva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Kösz a választ! Megvan. Habár nem tudom mi ilyen nagyon vicces ebben a kérdésben. Örülök hogy jó kedvetek van. Szeva. Ne szívd mellre. Egyszerüen fura volt, hogy rákérdeztél. :( Viccelôdünk egymással de nem szokás félrevezetni senkit. :) Nagy pííííísz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Volt már itt szó Vauxhall-ról és Holdenről, de Saturn-ról még nem: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...stra_3-door.jpg :) Hát én vsároltam már saturnban, de hogy utazni is lehet vele, azt nemtudtam :( Kösz a választ! Megvan. Habár nem tudom mi ilyen nagyon vicces ebben a kérdésben. Örülök hogy jó kedvetek van. Szeva. Relax, Az jelzi hogy figyelnek rád ha nyaszogatnak valamivel :P Itt mindenki cseszeget mindeknit, attól látszik hogy él a fórum :lol: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Hát én vsároltam már saturnban, de hogy utazni is lehet vele, azt nemtudtam :) én meg kaksiztam gazba, meg utaztam is Gaz -al :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 én meg kaksiztam gazba, meg utaztam is Gaz -al :( És kaksiztál már csapba ? :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Eljött a nap szellemi mélypontja úgy látom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Eljött a nap szellemi mélypontja úgy látom :( Ne láss, kaksizz bele az egészbe :hiya: Amúgy ezt a saturn témát merre osztják? :) vagy ez egy kínai "úgynézzenkimint" opel? A kínai hummer is úgy néz ki, csak kicsit kevesebb az anyag :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Ne láss, kaksizz bele az egészbe :P Amúgy ezt a saturn témát merre osztják? :) vagy ez egy kínai "úgynézzenkimint" opel? A kínai hummer is úgy néz ki, csak kicsit kevesebb az anyag :( Asszem Belga gyártmány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Ne láss, kaksizz bele az egészbe :P Amúgy ezt a saturn témát merre osztják? :) vagy ez egy kínai "úgynézzenkimint" opel? A kínai hummer is úgy néz ki, csak kicsit kevesebb az anyag :( Ámerikában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Asszem Belga gyártmány. Nyomjál szépen 10 fekvőtámaszt :) :( :P http://www.saturn.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Nyomjál szépen 10 fekvőtámaszt :) :( :P http://www.saturn.com/ Te is, mert ezt az Astrát Antwerpenben gyártják :lol: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Mint amikor az "eredeti" 17.századi francia tükörnek a hátulján van egy "made in taiwan" matrica. Lehet hogy Antwerpen valójában Amerikában van? :( :P Ahogy elnéztem a termékpalettát, van ott több opel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Te is, mert ezt az Astrát Antwerpenben gyártják :hiya: :) Most már 20at nyomjál, mert kérdésre sem figyelsz :( :P Idézném : "Amúgy ezt a saturn témát merre osztják?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Most már 20at nyomjál, mert kérdésre sem figyelsz :) :( Idézném : "Amúgy ezt a saturn témát merre osztják?" Hát... Itt a pötty. :P Te nyertél :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Most nyomjon le mindenki 30-at csak mert én azt mondtam :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Most nyomjon le mindenki 30-at csak mert én azt mondtam :) :( :P Ez beugratós volt mi? Nem is Simon mondja :lol: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Ez beugratós volt mi? Nem is Simon mondja :lol: :) Ő neked nem elég Simon ??? :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts