Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Fórumon ilyen kérdéssel még nem találkoztam... :) :( :P :hiya:

Miért 0%-os lengésnemcsillapítóval, vagy kábelbilincsaventilátorban-okból kiinduló futóműzajjal, meg eltűnő, aztán más autójába átmenő zörgéssel igen? :lol: A fórum azé' fórum mert itt mindig van valami ami eddig még nem volt :D

Megosztás:

Miért 0%-os lengésnemcsillapítóval, vagy kábelbilincsaventilátorban-okból kiinduló futóműzajjal, meg eltűnő, aztán más autójába átmenő zörgéssel igen? :hiya: A fórum azé' fórum mert itt mindig van valami ami eddig még nem volt :lol:

Jó de akkor is szétnyerítettem magam. Mi lett volna a válasz ha a kérdés az lett volna, hogy: Hol találom a záróirányban előfeszített visszcsatoltközös-emmitteres azonos bázis-kollektorbemenettel ellátott diszperziós kapcsolás szinuszoslogaritmus jelleggörbe linearitás kiegyenesítő nokedlisikáló oszcilloszkópos pótlevegő ionizátor változtatható szögállású fuxusmodifikátorbehúzó pöcökrugót.... :) :( :P

Megosztás:

Jó de akkor is szétnyerítettem magam. Mi lett volna a válasz ha a kérdés az lett volna, hogy: Hol találom a záróirányban előfeszített visszcsatoltközös-emmitteres azonos bázis-kollektorbemenettel ellátott diszperziós kapcsolás szinuszoslogaritmus jelleggörbe linearitás kiegyenesítő nokedlisikáló oszcilloszkópos pótlevegő ionizátor változtatható szögállású fuxusmodifikátorbehúzó pöcökrugót.... :) :( :P

Hát még ezt sem tudod? :hiya: A helyén :D pontosan a záróirányban előfeszített visszcsatoltközös-emmitteres azonos bázis-kollektorbemenettel ellátott diszperziós kapcsolás szinuszoslogaritmus jelleggörbe linearitás kiegyenesítő nokedlisikáló oszcilloszkópos pótlevegő ionizátor változtatható szögállású fuxusmodifikátorbehúzó pöcök végébe beakasztva :lol: :D

Megosztás:

Volt már itt szó Vauxhall-ról és Holdenről, de Saturn-ról még nem:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...stra_3-door.jpg

:)

Hát én vsároltam már saturnban, de hogy utazni is lehet vele, azt nemtudtam :(

Kösz a választ!

Megvan. Habár nem tudom mi ilyen nagyon vicces ebben a kérdésben.

Örülök hogy jó kedvetek van.

Szeva.

Relax, Az jelzi hogy figyelnek rád ha nyaszogatnak valamivel :P Itt mindenki cseszeget mindeknit, attól látszik hogy él a fórum :lol: :hiya:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.