Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Azért praktikus egy ilyen "csaj" kerékcserénél vagy autószerelésnél.

"Drágám! Megfognád egy kicsit a motort, amíg a bakokat kicserélem?" <_<

Elküldve
Átmentem inkább a jó öreg Astra F Egyéb Csevegésbe :lol:

Corsa-val? <_< :lol: :lol:

Miért? Astrából is vannak benne alkatrészek (azt hiszem :) ),

meg simán elférek a Kadett meg a Calibra topikban is :)

Elküldve
Miért? Astrából is vannak benne alkatrészek (azt hiszem <_< ),

meg simán elférek a Kadett meg a Calibra topikban is :)

Te minden topikba beférsz a kis gyíkoddal! :) :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Az alaplapról többet nem tudok, de ez egy komplet gép házzal tokkal vonoval dvd íróval, ja és a prockó mivel amd gondolom durván a 3/4-én fut orajelbe csak ezeknél valami fura modszer alapján adják meg ezt a számot.

Tévedés. Sokan nem veszik észre ezt. Már nem GHz-ben vagy MHz-ben adják meg a procik típusszámát, hanem csak adnak neki egy azonosítást. Pl intelnél is az E6600 proci 2x2x4GHz. :) Azt nem osztani kell, hanem csak egy szimpla típusszám, azonosításra. Amúgy az AMD procik erősebbek vagy azonos teljesítményűek (és olcsóbbak) az intel társaiknál.

Fateromnak is 1,5 évig tartott felfogatnom vele, hogy a 2600+-os Sempron proci neki a büdös életben nem fog 2,6GHz-n üzemelni. <_< Pedig állítólag ért a géphez. :)

Elküldve
kábelkötegelő, wd40, kétoldalas ragasztó? <_<

Hűű... akkor a Lada topik is :lol:

Te minden topikba beférsz a kis gyíkoddal! :) :) :lol: :P

^_^ :lol:

Elküldve
Tévedés. Sokan nem veszik észre ezt. Már nem GHz-ben vagy MHz-ben adják meg a procik típusszámát, hanem csak adnak neki egy azonosítást. Pl intelnél is az E6600 proci 2x2x4GHz. :) Azt nem osztani kell, hanem csak egy szimpla típusszám, azonosításra. Amúgy az AMD procik erősebbek vagy azonos teljesítményűek (és olcsóbbak) az intel társaiknál.

Fateromnak is 1,5 évig tartott felfogatnom vele, hogy a 2600+-os Sempron proci neki a büdös életben nem fog 2,6GHz-n üzemelni. <_< Pedig állítólag ért a géphez. :)

jaja de most ez mire jó??

nekem még a p4 es azt írja ami benne is van.

2.2es pentium...

meg most ez is hogy van?

van AMd Intel meg Intel pentium vagy mi??

Elküldve
...

Stefan, attól, hogy mindenki röhög a kis gyíkodon, számodra ezen tény még nem feltétlenül vicces... :) <_<

Addíg szoktak röhögni, amíg meg nem látják :)

Elküldve
mert akkor a röhögést felváltja a szánakozás <_< :) :)

ez már viccnek is kicsi! ^_^

...

Stefan, nemhogy jönnél inkább offolni :lol:

Erre a gyíkolásra már nem lehet mit mondani :lol:

És különben is kell lapátolni egy kis dszídípít is néha! :P :lol:

Elküldve
jaja de most ez mire jó??

nekem még a p4 es azt írja ami benne is van.

2.2es pentium...

meg most ez is hogy van?

van AMd Intel meg Intel pentium vagy mi??

Mert neked régi P4-d van. Az újakról beszéltem.

Van AMD mint processzorgyártó és Intel mint processzorgyártó. Az AMD már régóta bevezette az AthlonXP-k jelzéseinél, hogy nem a frekvenciát tünteti fel. Pl van kétfajta 2600+. Az egyik 1,92GHz-s, a másik 2,01. Az Intel meg az LGA775 foglalatos processzorainál kezdte el használni az egyéni jelöléseket, amik nem a frekvenciára utalnak. Valamint az Intel Pentium az erősebb procik, a Celeronok meg a gyengébbek. AMD-nél az Athlon-ok az erősebbek, a Sempron a gyengébb kivitel.

Elküldve
Mert neked régi P4-d van. Az újakról beszéltem.

Van AMD mint processzorgyártó és Intel mint processzorgyártó. Az AMD már régóta bevezette az AthlonXP-k jelzéseinél, hogy nem a frekvenciát tünteti fel. Pl van kétfajta 2600+. Az egyik 1,92GHz-s, a másik 2,01. Az Intel meg az LGA775 foglalatos processzorainál kezdte el használni az egyéni jelöléseket, amik nem a frekvenciára utalnak. Valamint az Intel Pentium az erősebb procik, a Celeronok meg a gyengébbek. AMD-nél az Athlon-ok az erősebbek, a Sempron a gyengébb kivitel.

Nekem is t8300-as procim van mégse nyóc gigaherc. <_< :)

Elküldve
Zótyaaaaa.........Zótyaaaa !!!!!!!!!! :( :P :hiya:

Találtam neked valamit, nem látszik a kulcsontja :D :D :D

http://www.mommo.hu/kep/popup/244660/9a16f7f0c3

Hű, köszi! Képzeld el amikor már vagy háromszor kicsavart mint törülközőt, aztán zihálva másznák ki az ágyból bal kézzel visszahúz, jössz vissza rögtön! :) :lol: Viszont megvan az az előnye, hogy nem kell megvédeni a discóban. :P

Elküldve
Hű, köszi! Képzeld el amikor már vagy háromszor kicsavart mint törülközőt, aztán zihálva másznák ki az ágyból bal kézzel visszahúz, jössz vissza rögtön! :) :( Viszont megvan az az előnye, hogy nem kell megvédeni a discóban. :D

azért pontosítanék egy kicsit! :D "jössz vissza rögtön! Kutya!szadomazo.gif :P :hiya: :lol:

Elküldve

Szevasztok!

Biztos vaksi vagyok ,de nem találom az F es Astrámban (1.4-es)

az üzemanyag szűrőt.

El van dugva valahova, vagy csak tényleg vaksi vagyok?

Elküldve
Szevasztok!

Biztos vaksi vagyok ,de nem találom az F es Astrámban (1.4-es)

az üzemanyag szűrőt.

El van dugva valahova, vagy csak tényleg vaksi vagyok?

Nézz be a jobb hátsó ajtó alatt a kocsi alá :)

Elküldve
Köszi

Nem szivatsz?

A Kadettban asszem a motortérben volt.

Nem, tényleg ott van, a jobb hátsó ajtó alatt közvetlenül a küszöb alatt.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.