Novy Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 ez izgi műsor <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 http://62.254.171.181/view/index.shtml Nézzzzzzeteeeeeeeek webcamot... <_< :) :) :lol: :lol: Ez meg mi a disznó! :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Ez meg mi a disznó! <_< :) msnre lépjél már vissza te LAleefiú mutizok vmit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Lassu bughalmaz... de legalább sz*r. XP sokkal gyorsabban üzemel, feleannyi memóriával. Nem is értem minek adták ki... :) Vindóz oprendszert addig nem teszek gépre amíg az SP2 nincs kint hozzá. :lol: :lol: onnantól kezd el használhatóvá válni... <_< De ahogy eljátszogattam egy pár visztásos géppel, lehet hogy erre nem várom az sp2-t Akkor se teszem fel ha kintvan :) Eddigi legnagyobb meccsem egy francia nyelven makogó vistával volt, amikor a kedves júzer annyit tudott mondni " vifi-dázönt menni plíz hilf" (ez egy cég külföldi kisfőnöke volt, aki ideszakadt 2 hétre, és minket talált be a rendszergarázda helyett) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Ez meg mi a disznó! :) :) Pig-brother. Küldj sms-t a 0690......-re, és megszavazhatod mit kapjon enni másnap. :lol: Játékra-játékra-játékra.... bazzz, mennyi ideje van itt embereknek <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 há jóreggelt <_< kezdjük a napot egy kis reggelivel, aztán 10 furik sóderhordás, aztán anyuval boltocskázás, otp bank knh bank aztán egy kis alvás délbe, a nagy meleg elől, és levezetés képpen egy kis betonjárda szétverés, hogy holnap reggel kb hasonló időpontban ujrabetonozzuk, valamivel másképp Deeeee ha jut időm, akkor bekéne építeni a Brekeke féle fehér indexeimet, és a Brekekeféle gáztelót a mocitetőbe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Próbáltad már úgy hogy a parancsikonra jobb klikk, tulajdonságok, futtatás rendszergazdaként? Már azon túl jóval komolyabb dolgokat is, semmi.. :) Határeset. :lol: :lol: De elfogadjuk.. :lol: A régebben rátett fájlok melyik wendazzal lettek odatéve? Ugyanezzel.. <_< Az ixpé most vigyorgott először rajta próbaképp, visszarepült a pista de csak szenved.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Datasheet alapján simán van párja, ami nagyobb teljesítményű, bekötése ugyanaz. Esetleg pár alkatrészt kell cserélni. Nem tudom mennyi az ára, de ahol néztem, ott nem lehet kapni azt az IC-t amit keresek. <_< Körbe nézek otthon, hátha véletlenségből kerül 1 de nem garantálom, olyan 10 éve elég sok autó-hangtechnikával foglalkoztam.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Okos! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Igen de az át lesz helyezve -majd ha az ejonnak kifizetik azt a 1.5-2 millkát :) Erre mondják felénk, hogy dögön tanult aki ilyesmit megtervez és sajnos elég sok(k) van.. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Sziasztok! Látom itt nagyon kenitek a pc-ket, akkor egy kérdés! AMD 4200 proci, Asus alaplap, 4Gb ram, 300Gb winyo, Gt6800-as videó kártya 60e-ért milyen vétel? A proci 5GHz-en fut a többi dolog érintetlen! Várom a véleményeket! Előre is Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Sziasztok! Látom itt nagyon kenitek a pc-ket, akkor egy kérdés! AMD 4200 proci, Asus alaplap, 4Gb ram, 300Gb winyo, Gt6800-as videó kártya 60e-ért milyen vétel? A proci 5GHz-en fut a többi dolog érintetlen! Várom a véleményeket! Előre is Köszi! 5GHz... <_< Proci 10k Asus alaplap 0-10kig ( írjál bővebb specifikációt lécci ) Ram ( ha nagyon jó ) 15k ( DDR3? ) Vinyó 10k ( SATA II? ) VGA ( ez szerintem nagyon karcsú ) max 10k Ezek a prohardver árai. Én egy kicsit soknak találom azt a 60-at... Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 5GHz... <_< Proci 10k Asus alaplap 0-10kig ( írjál bővebb specifikációt lécci ) Ram ( ha nagyon jó ) 15k ( DDR3? ) Vinyó 10k ( SATA II? ) VGA ( ez szerintem nagyon karcsú ) max 10k Ezek a prohardver árai. Én egy kicsit soknak találom azt a 60-at... Az alaplapról többet nem tudok, de ez egy komplet gép házzal tokkal vonoval dvd íróval, ja és a prockó mivel amd gondolom durván a 3/4-én fut orajelbe csak ezeknél valami fura modszer alapján adják meg ezt a számot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Az alaplapról többet nem tudok, de ez egy komplet gép házzal tokkal vonoval dvd íróval, ja és a prockó mivel amd gondolom durván a 3/4-én fut orajelbe csak ezeknél valami fura modszer alapján adják meg ezt a számot. Azt nem mondtad, hogy komplett gép házzal, táppal, dvd-íróval... <_< Ha úgy gondolod, hogy a számítógép megszerzése révén nyerhető hasznossági növekedés legalább akkora, vagy nagyobb, mint a számítógép ára ( 60e Ft ) révén megszerezhető más egyéb jószág általi jóléti növekmény, valamint a számítógépet többre értékeled, mint az esetlegesen megtakarítható 60e Ft-ot, akkor vedd meg :) Mást nem tudok hozzátenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Azt nem mondtad, hogy komplett gép házzal, táppal, dvd-íróval... <_< Ha úgy gondolod, hogy a számítógép megszerzése révén nyerhető hasznossági növekedés legalább akkora, vagy nagyobb, mint a számítógép ára ( 60e Ft ) révén megszerezhető más egyéb jószág általi jóléti növekmény, valamint a számítógépet többre értékeled, mint az esetlegesen megtakarítható 60e Ft-ot, akkor vedd meg :) Mást nem tudok hozzátenni :) Imádom a szép, kerek és egész mondatban megfogalmazott válaszokat! Ez teszi nagyá az írokat is, vagy halandóvá! ? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Mást nem tudok hozzátenni <_< avagy ha rám hallgatsz azt csinálsz, amit akarsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Imádom a szép, kerek és egész mondatban megfogalmazott válaszokat! Ez teszi nagyá az írokat is, vagy halandóvá! ? Köszi Ha neked megéri, megveszed. Ha neked nem éri meg, ne vedd meg. A piaci árakat feltüntettem az előző hozzászólásomban. Az pedig, hogy neked mi éri meg és mi nem, azt te tudod a legjobban. Hol itt a gond? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Ha neked megéri, megveszed. Ha neked nem éri meg, ne vedd meg. A piaci árakat feltüntettem az előző hozzászólásomban. Az pedig, hogy neked mi éri meg és mi nem, azt te tudod a legjobban. Hol itt a gond? <_< Nekem semmi, csak hozzá voltam szokva az 1 szavas válaszokhoz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Nekem semmi, csak hozzá voltam szokva az 1 szavas válaszokhoz! :) De nem tőlem, én mindig elkövetem azt az aljasságot, hogy ha valamit el lehet mondani 2 szóval, azt elmondom 22-vel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Off vége, mert neked már nagyon érik a füles. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Off vége, mert neked már nagyon érik a füles. <_< :) http://www.global-b2b-network.com/direct/d...eo_Earphone.jpg Akkor most én: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Szegeden találkozok Vele.. odaadjam Neki? :) Azért nem alakul túl bíztatóan ez a Szeged: Füles is lehet, meg Tarzan is ott akar lenni... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 http://4.bp.blogspot.com/_d10MAsuQOzo/ReH2...eg%20fĂźles.jpg Hűűűhaa! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Zótyaaaaa.........Zótyaaaa !!!!!!!!!! <_< :) :) Találtam neked valamit, nem látszik a kulcsontja :lol: :lol: :lol: http://www.mommo.hu/kep/popup/244660/9a16f7f0c3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 ... nem látszik a kulcsomója... Biztos a zsebében van. De az is lehet, hogy a lábtörlő alatt hagyja <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts