zotya975 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Én is ezért szeretek a nyagytraktorral járni, mert fosnak tőle! <_< Valahol azt hallottam, hogy nem az a égő ha traktorral mész a discóba, hanem ha elfelejted leakasztani róla az ekét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Valahol azt hallottam, hogy nem az a égő ha traktorral mész a discóba, hanem ha elfelejted leakasztani róla az ekét. :) <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 le se tagadhatná, hogy traktoros, jött ott egy kombájn vagy mi, csak úgy kente milyen :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 le se tagadhatná, hogy traktoros, jött ott egy kombájn vagy mi, csak úgy kente milyen :) <_< dehogy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Néz a szöveget Gabi : ....A munkájában szeretne folyamatosan fejlődni, és a senior korosztály mozgásfejlesztésével foglalkozni.... :) És? Tanácsot akarsz tőlem kérni, hogy férkőzz a kegyeibe? :) úgy 1,2Eur/liter, de vannak természetesen olcsóbbak és drágábbak is. Hát akkor az sajna nem jáccik :lol: Köszi az infót! Kötekedés: az elem nem a BIOS-t jegyzi meg, hanem a CMOS-t. <_< BIOS a szoftver, amivel állítgatsz és a CMOS-ban tárolja a beállításokat. :P Akkor már hogy én se maradjak ki a kötekedésből :lol: 1. Az elem nem jegyez meg semmit, az csak max bizseregtet :lol: 2. CMOS egy félvezető-technológiát takar, és azt nem kell megjegyezni, mert sok-sok szakirodalmat találsz róla a neten, meg könyvtárakban is ^_^ 3. Az RTC (realtime óra, ez az idő/dátum áramkör) szokta tartalmazni azt az SRAM-ot, ami kis méretű, de a RTC-t működtető elemről táplálva nem feledi a BIOS beállításait (ami meg egy firmware, ez működteti az alaplap IO-it és perifériáit vezérlő mikrovezérlőt, sokan csak chipsetnek csúfolják) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 És? Tanácsot akarsz tőlem kérni, hogy férkőzz a kegyeibe? <_< Hát akkor az sajna nem jáccik :) Köszi az infót! Akkor már hogy én se maradjak ki a kötekedésből :lol: 1. Az elem nem jegyez meg semmit, az csak max bizseregtet :) 2. CMOS egy félvezető-technológiát takar, és azt nem kell megjegyezni, mert sok-sok szakirodalmat találsz róla a neten, meg könyvtárakban is :lol: 3. Az RTC (realtime óra, ez az idő/dátum áramkör) szokta tartalmazni azt az SRAM-ot, ami kis méretű, de a RTC-t működtető elemről táplálva nem feledi a BIOS beállításait (ami meg egy firmware, ez működteti az alaplap IO-it és perifériáit vezérlő mikrovezérlőt, sokan csak chipsetnek csúfolják) :lol: tehát csak a bios beállításaittárolja, ahogy mondtam, felesleges ezt így túlvariálni fijúklányok ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Jówammán Izidor.. :) :lol: :lol: Az érdem nem az enyém, Mörfi kartársat illeti a dicsőség. Én csak felelevenítettem az általa leírtakat. Csak mintha rád emlékeztem volna :) de a lényegen nem változtat... <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Sziasztok! Nem biztos, hogy ez a legjobb topic neki, de igazából egyikbe sem illik a problémám. Szóval: műszakin kiderült, hogy lóg a fogasléc a kormányműben. Én vezetés közben ezt nem igen érzem, de felemelve és megrángatva látszik a lógás elég szépen. Lehet ezzel valamit csinálni? Van itt állító csavar vagy lehet perselyeztetni? Mennyibe fájhat a javítása? üdv, mauser Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Jówammán Izidor.. <_< :) :) Bolond Novy elnevezte a barátosnémat izidórnak! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Jah, azt hittem épp fordítva ment a dolog.. <_< Akkor Aranka... :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Sziasztok! Nem biztos, hogy ez a legjobb topic neki, de igazából egyikbe sem illik a problémám. Szóval: műszakin kiderült, hogy lóg a fogasléc a kormányműben. Én vezetés közben ezt nem igen érzem, de felemelve és megrángatva látszik a lógás elég szépen. Lehet ezzel valamit csinálni? Van itt állító csavar vagy lehet perselyeztetni? Mennyibe fájhat a javítása? üdv, mauser Igen, lehet állítani. Nagyon nőgyámbász művelet de lehetséges. A kormánymű alján van egy anya amivel lehet szorítani picit a szerkezeten viszont bízd olyanra akinek finomabb keze van és ért is hozzá. Ha van hozzáértő ótószerelő pajtid akkor Ő tudni fogja hol és mit kell macerálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Jah, azt hittem épp fordítva ment a dolog.. :) Akkor Aranka... :) :lol: :lol: Te is kezded? <_< :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 ...viszont bízd olyanra akinek finomabb keze van... Honnan ismered te a kezemet? <_< A tippet köszöntem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Honnan ismered te a kezemet? <_< A tippet köszöntem! Hát aki menetközben nem érzi, hogy hull szét az autó az igen finom kezekkel van megáldva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Hát aki menetközben nem érzi, hogy hull szét az autó az igen finom kezekkel van megáldva <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lMocsAhybic Ezt nézzétek meg <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Hát aki menetközben nem érzi, hogy hull szét az autó az igen finom kezekkel van megáldva <_< nekem is ez a problémám, és mégse érzni, hogy hullana szét, csak hallom, hogy néha koppan, de még én se jutottam el odáig. van egy nagy csillagfejű csavar, azt kell lelazítani, és annak a belsejében meg egy másik csavar, azt kell befelé tekerni, és közben próbálgatni, hogy szünt e a lógás, és könnyen tekeredik e a kormány, ha megvan a helyzet, akkor meg vissza kell húzni azt a csillag csavart, és kész ha jól értettem, amit JOHnny mesélt, bár azóta is várom a képeket, amit ígért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 nekem is ez a problémám, és mégse érzni, hogy hullana szét, csak hallom, hogy néha koppan. Míg nem volt mélynyomó az autóban addig be-be koppantott a kormányzáram meg asszem zörgött a kalaptartóm is egy kicsit. Most valahogy nem hallani ezeket a zajokat s az autó is jobban megy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lMocsAhybic Ezt nézzétek meg <_< :) :) ez szép volt, de mondja már meg vki, egy magyarnak eszébe jutna ilyen, hogy arconvág egy nőt, ráadásul ilyen sunyin??? a srácc meg képben volt, biztos nem utcai bugris, elég jól kente, ver olyat nekik, hogy beszédültek rögtön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 elég régi videó már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lMocsAhybic Ezt nézzétek meg <_< :) :) már régen láttam, de hatalmas! Lealázza a srác a kokerókat! :lol: Ez csak ezeknek a jut eszükbe! Nem baj! Így jártak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Szíp estéket. Megint dógoztam eddig, mindegy, legalább kiolvasgattam magam <_< Reggel azthittem én is ilyen mozdulatsort adok elő mint ezen a videón, csak nekem nem volt célpontom. :) Valami sz.rrágó éjszaka tömi a pudvás fejét, és a maradákot (kukoricás pizza) elegánsan kihelyezi az ablakon kívülre... Persze hogy a Ribikém állt ott... (tegnap előtt az éves rendes mosáshiány bepótolva, tehát csillogott tőle nem megszokott módon), erre valami agyonkultúrált f.sz rászórja a pizzamaradákát a valahanyadik emeletről. Persze reggel a nap is sütötte vagy 1 órát, úgyhogy rá is gyógyította rendesen... Imádok telepen lakni.. :lol: :lol: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 HŰŰŰŰŰŰHAAAAA! <_< Na ezen a darabon elidőznék egy kicsit :) http://www.kisalfold.hu/a_nap_szepe/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Ja bizony, nem rossz macsek de nekem ez sokkal inkább bejön... :P Te is kezded? :) :lol: ^_^ Tudsz olvasni? :P Nem Diáról volt szó.. Azt hittem ő szekálta Pistit és nem fordítva.. :) Imádok telepen lakni.. :lol: <_< Költözz el onnan.. ;) ------------------------------------- Apropó, van egy kis wendaz gondom, 2 részre osztott partíción: 1. op (pista), 2. progik, stb. Na most az van, hogy a régebben rátett progikat (setup fájlok) simán indítja de azokat amik telepítés után lettek rácumózva azokat nem indítja el csak hibaüzenet: "A windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel." Mindezt rendszergazdaként.. Valakinek ötlete? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Költözz el onnan.. :) fizeted? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts