daykiller Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 De EHEZ NINCS!!! <_< :) Ez egy saját készítésű crack, amibe elhelyeztem néhány biztonsági cuccot, kémfelhasználók és Trójai felhasználók ellen! :) :lol: Beépített automatikus spyware frissítés és keresés van beállítva és ha illetéktelen felhasználó próbál hozzáférni bizalmas dolgokhoz, akkor lép működésbe a LaleeSpyware Terminátor és az takarít rendesen! :lol: DDoS ellen is védett (Ping of Death, Port Scan)? Megfelelő tűzfala van? :lol: Amúgy képernyő típusú csaj: Te mindent látsz belőle, de ő semmit belőled. Winchester típusú csaj: Mindent megjegyez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 DDoS ellen is védett (Ping of Death, Port Scan)? Megfelelő tűzfala van? <_< Amúgy képernyő típusú csaj: Te mindent látsz belőle, de ő semmit belőled. Winchester típusú csaj: Mindent megjegyez. ez jó volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Van aki két munkahelyen dolgozik. :lol: válság van. :) Nekem konkrétan most 3 munkám van, mondjuk ebből kettő aktív csak egyszerre :lol: Kérdés: most így a jelen benzináraknál mennyire éri meg átjárni Párkányba tankolni? Lehet még ft-tal fizetni? Hogy váltják? Mondjuk Andi kicsit magas hozzád és enyhén fogalmaztam :) Csak ne olyan legyen a mint mútkor <_< :lol: Az nekem nem szokott gondot okozni, hogy valaki 1-2cm-el magasabb ^_^ Láttál már két egyforma nőt? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Nekem konkrétan most 3 munkám van, mondjuk ebből kettő aktív csak egyszerre <_< Kérdés: most így a jelen benzináraknál mennyire éri meg átjárni Párkányba tankolni? Lehet még ft-tal fizetni? Hogy váltják? Az nekem nem szokott gondot okozni, hogy valaki 1-2cm-el magasabb :) Láttál már két egyforma nőt? :) Én igen. Ikrek voltak :lol: (és ha egy lett volna belőle akkor is lett volna mit nézi, ez ráadásul ketten volt) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 szeretnék már valakit hosszabb időre is megszokni magam mellett :lol: Na a végén még bekötik a fejét a vén rókának.. <_< :) Én dolgozok, általában estefele vagyok itthon Nekem meg jó ideig tartó szenvedés után meghótt a modemem :P azt csak telón vagyok míg nem kerítek egy másikat.. ^_^ Én igen. Ikrek voltak :P (és ha egy lett volna belőle akkor is lett volna mit nézi, ez ráadásul ketten volt) Vagy csak be voltál b#szva és kettőt láttál.. ;) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Vagy csak be voltál b#szva és kettőt láttál.. :lol: <_< :) :) neeem, az egész suli nem tud ugyanabból 2-t látni, főleg nem 2 éven keresztül minden nap. Ha csak én láttam volna így akkor lenne esélye hogy a hiba az Én készülékemben van, de mindenki 2-nek látta, úgyhogy az a csaj igenis ketten volt, (józanul is) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Kérdés: most így a jelen benzináraknál mennyire éri meg átjárni Párkányba tankolni? Lehet még ft-tal fizetni? Hogy váltják? Ugyan már régen voltam, de szerintem kp forinttal határ mentén biztos tudsz fizetni, de épp tegnap mondták a híradóban, hogy nálunk már csak szlovákiában drágább a benzin. Szóval nem hiszem, hogy megéri... Ukránok felé már inkább. Ott több mint 100ft-al olcsóbb állítólag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Én igen. Ikrek voltak :lol: (és ha egy lett volna belőle akkor is lett volna mit nézi, ez ráadásul ketten volt) :) Az ikrek sem mindenhol egyformák általában <_< Ugyan már régen voltam, de szerintem kp forinttal határ mentén biztos tudsz fizetni, de épp tegnap mondták a híradóban, hogy nálunk már csak szlovákiában drágább a benzin. Szóval nem hiszem, hogy megéri... Ukránok felé már inkább. Ott több mint 100ft-al olcsóbb állítólag. Én meg pont azt hallottam a rádióban, hogy csak Ausztria drágább :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Az ikrek sem mindenhol egyformák általában :) Én meg pont azt hallottam a rádióban, hogy csak Ausztria drágább :) Jaja, én így így hallottam. Ukrajnában 120Ft-tal olcsóbb literje. Szlovákoknál pont hogy egy icipicivel olcsóbb. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Jaja, én így így hallottam. Ukrajnában 120Ft-tal olcsóbb literje... Onnan lenne értelme nagyobb mennyiségben hozni, egy év alatt kb. 96e Ft-ot spórolnék a benzinen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Az ikrek sem mindenhol egyformák általában :) Sajnos nem volt lehetőségem mindenhol ellenőrizni a hasonlóságot-különbséget. :) <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Onnan lenne értelme nagyobb mennyiségben hozni, egy év alatt kb. 96e Ft-ot spórolnék a benzinen <_< mi 3 éven keresztül hordtuk haverral. csak ne flejts el nagy mennyiségben benzinszűrőt is venni hozzá. :) illetve az E 85 höz hasonló fogyi növekedést is számold bele vhogy soha se romlott meg náluk :lol: egy ideig nagy buli volt :) volt határonalvás meg itthon még havat se láttunk, ott meg hógolyóztunk :lol: lehet ez nemsokára beindul ujra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 mi 3 éven keresztül hordtuk haverral. csak ne flejts el nagy mennyiségben benzinszűrőt is venni hozzá. :) illetve az E 85 höz hasonló fogyi növekedést is számold bele vhogy soha se romlott meg náluk :lol: egy ideig nagy buli volt :lol: volt határonalvás meg itthon még havat se láttunk, ott meg hógolyóztunk :lol: lehet ez nemsokára beindul ujra? ^_^ Ha csak hógolyózni szeretnél, tettem fére a fagyasztóba egy párat a decemberiből, nem kell olyan messzire menni érte <_< :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Ha csak hógolyózni szeretnél, tettem fére a fagyasztóba egy párat a decemberiből, nem kell olyan messzire menni érte <_< :) :lol: erről légyszives ossz meg képeket velünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 erről légyszives ossz meg képeket velünk :lol: hűűűűlye... :) :) Anyám még a jégeremet is kivette a fagyiból mert "foglalja a helyet, tüntesd már el innen" mondom azé' van ott hogy kellemesebb legyen eltüntetni, de nem vette le, akkor is elküldött... Majd pont a hóbógyókat tudnám tartogatni :lol: (pedig kiskoromban megpróbáltam, de a fagyasztó leolvasztást nem kalkuláltam bele... <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 hűűűűlye... :) :) Anyám még a jégeremet is kivette a fagyiból mert "foglalja a helyet, tüntesd már el innen" mondom azé' van ott hogy kellemesebb legyen eltüntetni, de nem vette le, akkor is elküldött... Majd pont a hóbógyókat tudnám tartogatni :lol: (pedig kiskoromban megpróbáltam, de a fagyasztó leolvasztást nem kalkuláltam bele... <_< ) akkor meg ne hantizz, most trauma ért ebbena 40fokban, áhh mondom láthatok egy igazi hógolyót, ami kézzel is fogható, erre meg tessék ahhhjjajajjjjaaaszívem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 akkor meg ne hantizz, most trauma ért ebbena 40fokban, áhh mondom láthatok egy igazi hógolyót, ami kézzel is fogható, erre meg tessék ahhhjjajajjjjaaaszívem Rendelj kűfődről :lol: :lol: Nah közbe leszakadt az ég <_< :) hullik a víz mint állat, a szeretnéd gyűjtök egy teniszlabdába, és betolom a mélyhűtőb. Nem hó, de legalább hideg és föntről jött :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 ....Az nekem nem szokott gondot okozni, hogy valaki 1-2cm-el magasabb <_< Láttál már két egyforma nőt? :).... 1-2 ? Biztos ? :) :lol: :lol: De te lehecc ugyanolyan hüle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Rendelj kűfődről ^_^ :lol: Nah közbe leszakadt az ég :) :) hullik a víz mint állat, a szeretnéd gyűjtök egy teniszlabdába, és betolom a mélyhűtőb. Nem hó, de legalább hideg és föntről jött :lol: :lol: na neeem ez ennyivel nem lehet elintézni <_< am itt is készül esni... de pár készülés volt már az elmúlt pár hétben, és sok maradt cseppmenesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 na neeem ez ennyivel nem lehet elintézni :) am itt is készül esni... de pár készülés volt már az elmúlt pár hétben, és sok maradt cseppmenesen. Nálunk nem marad el... :) 2naponta telik meg vízzel az átjárónk... :lol: mint itt... Még keresem a kedvenc képemet róla <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Egy éve kb. <_< akkor azt a részt biztos nem ismételték agyonra, mint az alumatubot pl :) Dáw legalább tudsz fürdeni :) am itt pár napja szárazság, és átlagosan 35 fok van ezért volt az, hogy hajnali 6kor már kint kertészkedtem, délbe meg redőny leenged és szunya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Há' képet nem találtam meg, itt egy cikk... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Há' képet nem találtam meg, itt egy cikk... <_< fuh de szar színe volt annak a cikknek csíkokba látok tőle :) am ujhelyben van egy ilyen, és ott meg télen beszokott fagyni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 fuh de szar színe volt annak a cikknek csíkokba látok tőle <_< am ujhelyben van egy ilyen, és ott meg télen beszokott fagyni :) Akkor meg átírják a cikket: Mammutok segítségével szabadult ki a sofőr... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 1-2 ? Biztos ? :) :lol: :lol: Hát szerintem te félrelátsz, mert Andi max 2cm-rel magasabb nálam <_< Tavaly Viki is 1cm-rel volt csak magasabb. :) Hálisten most a párom 5centivel alacsonyabb nálam, ez így franya :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts