Guest Sanci Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Konzerv jó lesz? <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Konzerv jó lesz? <_< :) :) :lol: :lol: csak akkor ha egy gyilkolás során konzerv formátumban esik ki az emberkékből :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 /werz.. <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Konzerv jó lesz? <_< :) :) "pedroamigomio kár lenne ezért a tehetséges gyerekért" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Az oviban meg kell adni a gyerekek súlyát. Kissebségi nőnek nincs otthon mérleg... Gondolkozik-gondolkozik, aztán elviszi a gyereket a henteshez, hogy ugyan "tössík már mögmérni e " Hentes ember nem nagyon akarja, de aztán a végén nagy nehezen belemegy. Fogja a gyereket, bemennek a hátsó helységbe. 10 perc érdekes zaj után kikiabál előre: "20 kiló lesz csont nélkül, mehet?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Az oviban meg kell adni a gyerekek súlyát. Kissebségi nőnek nincs otthon mérleg... Gondolkozik-gondolkozik, aztán elviszi a gyereket a henteshez, hogy ugyan "tössík már mögmérni e " Hentes ember nem nagyon akarja, de aztán a végén nagy nehezen belemegy. Fogja a gyereket, bemennek a hátsó helységbe. 10 perc érdekes zaj után kikiabál előre: "20 kiló lesz csont nélkül, mehet?" <_< :) :) MEHET!!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 ######a... <_< Voltam skj69-nál, oszt akkor láttam, hogy elég idiótán áll a hűtőmaszk. Próbáltuk visszarakni, oszt kiderült, hogy a bal oldalon a lámpa alatt és a melletti pöcök el van törve. Nem a bolha, hanem a hűtőmaszkon lévő pöckök. Remek klímásom van... de nem értem miért vette le... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Szerinted hány kilósnak kell lenni ahhoz, hogy az a csont ebben a beállításban abzsolút ne láccék ? <_< :) Mondjuk 160 centi magassághoz társul olyan 60 kiló akkor már nem látszik. :lol: Hejho. Sikerült a bal hátsó lámpámból 4 kisebbet csinálnom. Az a kérdésem, hogy a ráncfelvarrás után kezdtek enyhén füstös lámpákat tenni az Astrákba? Amugy láttam 3 félét idáig. A világos, a enyhén füstölt (mint az enyém) és a füstösebb ám pirossas lámpa. Optikai tuning? Nekem jobban tetszik egy darabban. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 ######a... <_< Voltam skj69-nál, oszt akkor láttam, hogy elég idiótán áll a hűtőmaszk. Próbáltuk visszarakni, oszt kiderült, hogy a bal oldalon a lámpa alatt és a melletti pöcök el van törve. Nem a bolha, hanem a hűtőmaszkon lévő pöckök. Remek klímásom van... de nem értem miért vette le... :) kifizettetném vele :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 &lt;br /&gt;kifizettetném vele &lt;img src=&quot;style_emoticons/default/dry.gif&quot; style=&quot;vertical-align:middle&quot; emoid=&quot;&amp;lt;_&amp;lt;&quot; border=&quot;0&quot; alt=&quot;dry.gif&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;style_emoticons/default/sleep.gif&quot; style=&quot;vertical-align:middle&quot; emoid=&quot;:)&quot; border=&quot;0&quot; alt=&quot;sleep.gif&quot; /&gt;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;<br />Mondjuk ígyis-úgyis cserélni kell.<br />Amúgy adott lóvét, mert nem vette észre elsőre, hogy a kompresszor döglődik, oszt kifizettem egy valag pénzt az ellenőrzésért meg kicserélt két tömítést a tűzfalnál... tehát kifizette...<br /><br />Szerk: asszem a fórum-motor allergiás az olyan postokra, amik kettőskereszttel kezdődnek... nincs több mondanivalóm erről... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 <br /><br /><br /> Mondjuk ígyis-úgyis cserélni kell. Amúgy adott lóvét, mert nem vette észre elsőre, hogy a kompresszor döglődik, oszt kifizettem egy valag pénzt az ellenőrzésért meg kicserélt két tömítést a tűzfalnál... tehát kifizette... Ritka az ilyen szaki....A többség előadja az "ilyen volt mikor idehoztad", vagy "nyugi öreg, máshol kétszer ennyit kértek volna" dumát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 erről a nős vitáról, csak annyit, hogy mindenkinek más az izlése (de hogy Kari mellé pártoljak most, még én se láttam egy olyat se, amire azt mondtam, hogy na igen ez aztán hűha) volt pár jónak mondható, meg pár kevésbé :) de soha se lesz olyan, aki mindenkinek tetszik. 80ért re meg annyit, olcsó kocsik már ezek, és ha még papírja sincs, akkor a 80 is bőven több a felénél, mint amit ezek már érnek ilyenkor. kadettra meg annyit, hogy ha stabilabb, ha nem, akkor se cserélném az astrát kadettra, csepkadett nem is tetszik... a kocka, még talán, de egy picit meg kell pszkálni, dehát 30éves kocsit nem kellene már venni, elég lesz egy 15éves is :) ha meg kevésneked a caravanba a hely, mondom, hogy vegyél waresz turist -ot <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 "pedroamigomio kár lenne ezért a tehetséges gyerekért" <_< Rikárdó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Rikárdó! <_< http://www.macskafogo.net/karakt/Dick.jpg még kéne hozzá egy suzuki, aztá szobikari in pikcsör :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 még kéne hozzá egy suzuki, aztá szobikari in pikcsör <_< :) "Te meg mennyé borbélyhoz!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Ezt a kihaltságot.. :) Mindenki nyaralni van? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Ezt a kihaltságot.. :) Mindenki nyaralni van? :) Én nem, de a fórum tényleg kiürült. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 elfogytak az offmesterek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 na ja írkálok itt 4kor, meg fél3 kor és senki se ír vissza már, nem is értem miért :) am nemtudom, ti hogy vagytok, de én mostanság délbe alszom, úgy este 6ig, akkor felkelek, és le se fekszem max egy kicsit zenét hallgatni, meg vagy egy órára, ma is 4kor feküdtem le alvási szándékkal, de 6kor már kintvoltam a kertbe gazoltam kapáltam füvetnyírtam 8ra kész is voltam vele <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Na én meg tegnap este 8-kor szabadultam meg a keverőből, hazaértem, kis kaja, nagy csobbanás aztán ájulás pofával az ágyba. Nem is értem miért.. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Na én meg tegnap este 8-kor szabadultam meg a keverőből, hazaértem, kis kaja, nagy csobbanás aztán ájulás pofával az ágyba. Nem is értem miért.. <_< :) én se még pasziánsz se fáraszt le, mert az se megy azona gépen, bár eléggé fárasztó egy egész napos semmittevés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Na igen, az... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Dirrrrrr <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Dirrrrrr <_< 5mp hírnév :) biztos megérte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 elfogytak az offmesterek :lol: Teeeeee marketingállat <_< :) :) :lol: http://www.vatera.hu/opel16v_racing_team_k..._149582941.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts