szobikari Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Meg a Suzukit :) :lol: <_< Pitta, tán elfogyott a pofon, hogy még kérnél.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Pitta, tán elfogyott a pofon, hogy még kérnél.. <_< Kernel? Nem, most sima debug van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Kernel? Nem, most sima debug van :) Tehát nem elég, hogy egy meccsboksszal jársz, még kocka is vagy hozzá... :) SÜN! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Tehát nem elég, hogy egy meccsboksszal jársz, még kocka is vagy hozzá... :) SÜN! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Kernel? Nem, most sima debug van :) Kernel-debug? 2.6.24.9? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Kernel-debug? 2.6.24.9? <_< és még én vagyok a dobozos sün... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 és még én vagyok a dobozos sün... :) <_< Igen. :lol: Én csak 2.4-s kernelt szoktam debugolni, amit a routeremre pakolok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 és még én vagyok a dobozos sün... :lol: <_< Pittike, alias a gyíkos vámpir, avagy a dobozos sün :) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Attyaég... ez fertőző? :) Inkább valaki nézzen már hűűhát. :) <_< (de se koczka, se sün ne legyen nála :lol: ) Meg a Suzukit :lol: ^_^ :lol: 80-ért? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Attyaég... ez fertőző? :) Inkább valaki nézzen már hűűhát. :) <_< (de se koczka, se sün ne legyen nála :lol: ) Inkább ne legyen hűha, mert olyan ízlésficamos itt mindenki, hogy csupa pusztulatokról mutogatnak képeket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Inkább ne legyen hűha, mert olyan ízlésficamos itt mindenki, hogy csupa pusztulatokról mutogatnak képeket <_< Akkor én is az ízlésficamos részlegbe tartozom. :lol: :lol: nah möster mutassá' felső kategóriás hűhát, :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Inkább ne legyen hűha, mert olyan ízlésficamos itt mindenki, hogy csupa pusztulatokról mutogatnak képeket <_< Dobj egy igazi dögöt Kari! :) Mutasd meg hogyan is kell ezt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Inkább valaki nézzen már hűűhát. Nesze neked egy hűűhaaaa, és mivel "nem friss" kapsz mellé egy bónuszt is.. :) :) nah möster mutassá' felső kategóriás hűhát, :lol: :lol: :lol: Támogatom... ^_^ <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Nesze neked egy hűűhaaaa, és mivel "nem friss" kapsz mellé egy bónuszt is.. :lol: :lol: Támogatom... :P <_< Bazz az elsőnek még nem töltött be a kép, csak kiírta a nevét, én már félrenyeltem a minerálvasszert. :) :lol: ^_^ Drágámat is így híjják. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Attyaég... ez fertőző? :) Inkább valaki nézzen már hűűhát. :) <_< (de se koczka, se sün ne legyen nála ^_^ ) ... 80-ért? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Bazz az elsőnek még nem töltött be a kép, csak kiírta a nevét, én már félrenyeltem a minerálvasszert. <_< :) :) érdekes család lehet az biztos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 80-ért? :) :) :lol: 93-as? <_< én azthittem az újat adják ennyiért :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 80-ért? :lol: :lol: :lol: jólvan Pitta, te kezdted ^_^ http://www.hasznaltauto.hu/3044258_opel_astra_1993 - ez a múltkor még többe került, nem? :) http://www.hasznaltauto.hu/3092928_opel_astra_1993 Egyelőre még nem mutatok senkinek sem hűhát. Nem vagytok még felkészülve a látványra. Még kicsit érnetek kell :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 jólvan Pitta, te kezdted :lol: http://www.hasznaltauto.hu/3044258_opel_astra_1993 - ez a múltkor még többe került, nem? :) http://www.hasznaltauto.hu/3092928_opel_astra_1993 Egyelőre még nem mutatok senkinek sem hűhát. Nem vagytok még felkészülve a látványra. Még kicsit érnetek kell :) <_< Az a lángos marha jó! Kár, hogy dízel ^_^ :lol: Corsa nem volt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 jólvan Pitta, te kezdted ^_^ http://www.hasznaltauto.hu/3044258_opel_astra_1993 - ez a múltkor még többe került, nem? :lol: http://www.hasznaltauto.hu/3092928_opel_astra_1993 Egyelőre még nem mutatok senkinek sem hűhát. Nem vagytok még felkészülve a látványra. Még kicsit érnetek kell :lol: <_< Jah hogy azt fel kell tudni dolgozni agyilag? :lol: érdekes lehet :P Ugye az előző 7es bömbi hátulja sem csúnya, csak érdekes, és fel kell tudni dolgozni :P Az a caravan az bazze... azt ismerem, ittvan újpén :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Az a lángos marha jó! Kár, hogy dízel :lol: <_< Corsa nem volt? :) Most Astrat néztem, boccs :lol: a Bburago autók még nem kerültek fel, vaterán próbáltad már? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Egyelőre még nem mutatok senkinek sem hűhát. Nem vagytok még felkészülve a látványra. Még kicsit érnetek kell :) <_< Jó duma de halvány már ez ide.. :lol: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Jó duma de halvány már ez ide.. :lol: :) :) Én csak egy kalapos-suzukis vagyok, nekem ennyire telik... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Én csak egy kalapos-suzukis vagyok, nekem ennyire telik... <_< Az mellékes, másként is lehet "hangembernek" lenni.. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 FIGHT-FIGHT-FIGHT!!! vééértakaroook!! <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts