Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Attyaég... ez fertőző? :) Inkább valaki nézzen már hűűhát. :) <_< (de se koczka, se sün ne legyen nála :lol: )

Meg a Suzukit :lol: ^_^ :lol:

80-ért? :P

Elküldve
Attyaég... ez fertőző? :) Inkább valaki nézzen már hűűhát. :) <_< (de se koczka, se sün ne legyen nála :lol: )

Inkább ne legyen hűha, mert olyan ízlésficamos itt mindenki, hogy csupa pusztulatokról mutogatnak képeket :lol:

Elküldve
Inkább ne legyen hűha, mert olyan ízlésficamos itt mindenki, hogy csupa pusztulatokról mutogatnak képeket <_<

Akkor én is az ízlésficamos részlegbe tartozom. :lol: :lol: nah möster mutassá' felső kategóriás hűhát, :) :) :lol:

Elküldve
Inkább valaki nézzen már hűűhát.

Nesze neked egy hűűhaaaa, és mivel "nem friss" kapsz mellé egy bónuszt is.. :) :)

nah möster mutassá' felső kategóriás hűhát, :lol: :lol: :lol:

Támogatom... ^_^ <_<

Elküldve
Nesze neked egy hűűhaaaa, és mivel "nem friss" kapsz mellé egy bónuszt is.. :lol: :lol:

Támogatom... :P <_<

Bazz az elsőnek még nem töltött be a kép, csak kiírta a nevét, én már félrenyeltem a minerálvasszert. :) :lol: ^_^

Drágámat is így híjják. :)

Elküldve
Bazz az elsőnek még nem töltött be a kép, csak kiírta a nevét, én már félrenyeltem a minerálvasszert. <_< :) :)

érdekes család lehet az biztos :lol:

Elküldve
jólvan Pitta, te kezdted ^_^

http://www.hasznaltauto.hu/3044258_opel_astra_1993 - ez a múltkor még többe került, nem? :lol:

http://www.hasznaltauto.hu/3092928_opel_astra_1993

Egyelőre még nem mutatok senkinek sem hűhát. Nem vagytok még felkészülve a látványra. Még kicsit érnetek kell :lol: <_<

Jah hogy azt fel kell tudni dolgozni agyilag? :lol: érdekes lehet :P Ugye az előző 7es bömbi hátulja sem csúnya, csak érdekes, és fel kell tudni dolgozni :P

Az a caravan az bazze... azt ismerem, ittvan újpén :) :)

Elküldve
Az a lángos marha jó! Kár, hogy dízel :lol: <_<

Corsa nem volt? :)

Most Astrat néztem, boccs :lol: a Bburago autók még nem kerültek fel, vaterán próbáltad már? :)

Elküldve
Egyelőre még nem mutatok senkinek sem hűhát. Nem vagytok még felkészülve a látványra. Még kicsit érnetek kell :) <_<

Jó duma de halvány már ez ide.. :lol: :) :lol:

Elküldve
Én csak egy kalapos-suzukis vagyok, nekem ennyire telik... <_<

Az mellékes, másként is lehet "hangembernek" lenni.. :) :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.