zotya975 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 vazze, ha így mozdítom a bódét akkor nekem is kilóg a csont...pedig nem vok vékony :) Hát akkor nekem Te sem jössz be, sorry. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Hát akkor nekem Te sem jössz be, sorry. :) :lol: <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Hát akkor nekem Te sem jössz be, sorry. <_< Pedig hosszú haja van, és imádja a pasikat. Kész főnyeremény. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Nem úgy értem, hanem amikor ül pölö a széken, kicsit felhúzza a vállait, és a kulcsontja tisztán látszik , mert csak bőr van rajta. Ugyanez érvényes a csípőcsonttal. Mint pölö Neki. A 28.-képen szeintetek guszta ahogy a csípőcsontja látszik? Igazad van zotya, erről a nőről az elmúlt nyár jut eszembe amikor lengyeleknél voltunk tábort nézni, hát ott is volt ilyen anorexiás, csak az nem tehetett róla. Ebben a nőben minden kitapintható az már tuti! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Pedig hosszú haja van, és imádja a pasikat. Kész főnyeremény. :) .nyád, megint elfelejtetted bevenni az homohormont csökkentő tablettádat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 .nyád, megint elfelejtetted bevenni az homohormont csökkentő tablettádat <_< Jajmár!!! Ne hisztizz, csak Téged reklámoztalak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Igazad van zotya, erről a nőről az elmúlt nyár jut eszembe amikor lengyeleknél voltunk tábort nézni, hát ott is volt ilyen anorexiás, csak az nem tehetett róla. Ebben a nőben minden kitapintható az már tuti! <_< Bizonyos szempontból jó, mert akció után 2 percel már látszik rajta, ha terhes. Nem kell napokig.hetekig tűkön ülni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Na hát pont erről a csontokról bszéltem! :) http://kepfeltoltes.hu/090630/Csaj_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Na, valld be, hogy egy éjszakai eksönhöz pont jó lenne.. ^_^ :lol: Hát akkor nekem Te sem jössz be, sorry. Óó, te szőke, nagymellű.. :lol: :lol: Azért elfogadnám! :P Fejre nem az a fittis, de jó az! Azért meg lehet jelenni vele néhány helyen, nem egy igénytelen kinézetű-alkatú leányzó.. :) Bárcsak a csajomnak lenne ilyen alakja.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Na, valld be, hogy egy éjszakai eksönhöz pont jó lenne.. :lol: :) mé kell addig várni? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Igazad van zotya, erről a nőről az elmúlt nyár jut eszembe amikor lengyeleknél voltunk tábort nézni, hát ott is volt ilyen anorexiás, csak az nem tehetett róla. Ebben a nőben minden kitapintható az már tuti! <_< Na ennél is megtapogatnám a az olajszűrőt..... :lol: :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 mé kell addig várni? <_< :) Végülis ja, ha nappal becsukom a szemem, és vmi szépre gondolok...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Végülis ja, ha nappal becsukom a szemem, és vmi szépre gondolok...... :) am még nem untad meg a nővérkés játékot? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 am még nem untad meg a nővérkés játékot? <_< :) Húha, most erősen gondolkodnom kell, mi is volt az. De mindegy felmegyek a szobába a saját nővérkémhez. ( nem úgy hogy családtag :lol: ) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 felmegyek a szobába a saját nővérkémhez. ( nem úgy hogy családtag :lol: ) :) Mégsem a nejed? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Mégsem a nejed? :) :lol: Ja de, úgy családtag. :lol: Ki bírja követni ezt a szövevényes rokoni kapcsolatot?! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 :) <_< :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 B.meg. Mindenki nőelemez, én meg már inkább nem szólok semmit. Asszony időnként fölnéz beolvasgatni hogy miket van képem írkálni :) <_< 7végén elvittem Kakucsra a kerékfüstölősdire. Haverral járunk rendszeresen, mert van egy ismerős skac, és megyünk megnézni, meg kuncsorogni hogy vigyen már egy kört az edzésen :lol: Erre tegnap tudtam meg hogy a drifterponthun is nézelődik a drágám, hogy mikor megyünk már és hova :lol: Kis benzinvérű :lol: :) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 B.meg. Mindenki nőelemez, én meg már inkább nem szólok semmit. Asszony időnként fölnéz beolvasgatni hogy miket van képem írkálni :) <_< 7végén elvittem Kakucsra a kerékfüstölősdire. Haverral járunk rendszeresen, mert van egy ismerős skac, és megyünk megnézni, meg kuncsorogni hogy vigyen már egy kört az edzésen ^_^ Erre tegnap tudtam meg hogy a drifterponthun is nézelődik a drágám, hogy mikor megyünk már és hova :lol: Kis benzinvérű :lol: :) :P örülj neki, hogy nem lollipopp csaj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 örülj neki, hogy nem lollipopp csaj :lol: Nem is azt kerestem <_< ^_^ Mi lesz ha meglesz a jogsija? :) ki se tudom majd szedni az autóból :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Nem is azt kerestem <_< ^_^ Mi lesz ha meglesz a jogsija? :) ki se tudom majd szedni az autóból :lol: :lol: :) a 40es meg elment mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 a 40es meg elment mi? <_< Fejezzedabbamemegtalálszhalni :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Na hát pont erről a csontokról bszéltem! <_< http://kepfeltoltes.hu/090630/Csaj_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Szerinted hány kilósnak kell lenni ahhoz, hogy az a csont ebben a beállításban abzsolút ne láccék ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Szerinted hány kilósnak kell lenni ahhoz, hogy az a csont ebben a beállításban abzsolút ne láccék ? <_< :) 150! :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 150! <_< :) :) én csak 90 kiló vagyok, mégse láttam amíg nem karikázta be valaki. (ha eccer nem azt néztem :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Szerinted hány kilósnak kell lenni ahhoz, hogy az a csont ebben a beállításban abzsolút ne láccék ? <_< :) az oké, hogy ne de eannak csak az látszik én se szeretem, ha ennyire látszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts