Dáwid Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 pedig akkor kell, akkor ejnye bejnye, ekkora nagy lovat már megbüntetnek. am figyelik őket, és ha vki nagyon durván tolja a szekálásukat, akkor kimennek és zólnak az illetőnek. Jah... De hülyén hangzik hogy őrizni kell az őröket <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Jah... De hülyén hangzik hogy őrizni kell az őröket <_< :) :lol: ők csak díszek :lol: milyen őr az, aki nem mozdulhat meg ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 ők csak díszek :) milyen őr az, aki nem mozdulhat meg ? <_< megmozdulhat. De csak ha éppen váltás van, őrjár, vagy ha lőni kell :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 megmozdulhat. De csak ha éppen váltás van, őrjár, vagy ha lőni kell :) <_< Én úgy tudom, hogy a lábuk alatt van egy bizbasz, ami megüti a talukat egyszerre és akkor van váltás. Azért mozdulnak egyszerre! az uncsim is volt ilyen bábú régen egy darabig! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Én úgy tudom, hogy a lábuk alatt van egy bizbasz, ami megüti a talukat egyszerre és akkor van váltás. Azért mozdulnak egyszerre! az uncsim is volt ilyen bábú régen egy darabig! :) És kapott egy jobb ajánlatot egy parkba szobornak? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 na jócak Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Jah... De hülyén hangzik hogy őrizni kell az őröket <_< :) :lol: Ez olyan, mint amikor a kamerát kamerázzák, nehogy vki megrongálja. Tudod, az első kamera veszi a másodikat, amelyik az elsőt nézi, amint éppen a máso...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 ez az E85 tankolás hogy műödik?? beállok kútra üres tankkal, betankolok 15 liter 95öst, kifizetem, és tankolok bele E85 öt megint 15 litert, és azt is kifizetem külön, vagy lehet azt egyszerre is ?? errefelé ilyen kút nincs, szóval ne nevessetek nagyon. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 ez az E85 tankolás hogy műödik?? beállok kútra üres tankkal, betankolok 15 liter 95öst, kifizetem, és tankolok bele E85 öt megint 15 litert, és azt is kifizetem külön, vagy lehet azt egyszerre is ?? errefelé ilyen kút nincs, szóval ne nevessetek nagyon. <_< Vagy ha nagyon szabad a kút akkor tankolsz az egyik fejnél, átállsz a másikhoz, ott is tankolsz és egyben kifizeted. Ha tolongás van akkor meg az megy amit te mondtál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Vagy ha nagyon szabad a kút akkor tankolsz az egyik fejnél, átállsz a másikhoz, ott is tankolsz és egyben kifizeted. Ha tolongás van akkor meg az megy amit te mondtál. oké köszi ki szeretném próbálni, na meg ugye csak olcsóbb is. és balcsi bekecs táv oda vissza kb 700km azért már hozna némi költségcsökkenést és akkor fele fele aránba mehet nyugodtan nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Az E85-höz nem kell valamilyen ketyere??? Vagy csak simán bele kell tankolni a meglévő benzinhez??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Az E85-höz nem kell valamilyen ketyere??? Vagy csak simán bele kell tankolni a meglévő benzinhez??? Simán mehet bele felesbe. Ha tisztán akarsz járni vele, akkor kell a ketyere. Ebként ma még lehetett rendelni, Udi intézésében. Azt nem tudom, hány óráig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Simán mehet bele felesbe. Ha tisztán akarsz járni vele, akkor kell a ketyere. Ebként ma még lehetett rendelni, Udi intézésében. Azt nem tudom, hány óráig. 16.00...szóval akinek kell, az még épp beférhet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 erről az E85ről nem lehetne összedobni egy leírást gyik ba? akinek van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 erről az E85ről nem lehetne összedobni egy leírást gyik ba? akinek van. E85 topikot nézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 erről az E85ről nem lehetne összedobni egy leírást gyik ba? akinek van. Ha nagyon kell, majd összedobok róla egy adagot. Úgyis remélem holnap-holnapután megjön a cucc, beszerelem és akkor azt is hozzácsaphatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Ha nagyon kell, majd összedobok róla egy adagot. Úgyis remélem holnap-holnapután megjön a cucc, beszerelem és akkor azt is hozzácsaphatom. jaja nem lenne rossz <_< lusta vagyok az erre különlévő topikot olvasni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 ... lusta vagyok az erre különlévő topikot olvasni :lol: Akkor te is egy egészséges csávó lehetsz (Lustaság fél egészség) <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Ha nagyon kell, majd összedobok róla egy adagot. Úgyis remélem holnap-holnapután megjön a cucc, beszerelem és akkor azt is hozzácsaphatom. Inkább ne, olvassa csak szépen végig, nem olyan sok az a 60 oldal <_< :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Vagy ha nagyon szabad a kút akkor tankolsz az egyik fejnél, átállsz a másikhoz, ott is tankolsz és egyben kifizeted. Ha tolongás van akkor meg az megy amit te mondtál. Nálunk az E85-ös kútfej után van a benzines, úgyhogy megsaccolom mennyi benzin van a kocsiban, rátankolok 25-liter etanolt, a maradékot meg feltöltöm a következő kútról benzinnel. Csak nem tudom ehhez minek kellett saccolni..... <_< Na mindegy az etanolos kútról úgy tolom át kézzel a kocsit a benzineshez. Aztán kérem egybe a kettőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 HűűűűűHaaa! http://www.kemma.hu/napszepelp Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 HűűűűűHaaa! http://www.kemma.hu/napszepelp Tramplíííí! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 olvasgattam vagy 10 oldalt ebből az jött le, hogy a kezdetekben kérdéses volt, hogy mar csíp vagy rug e a cucc <_< aztánletisztázódott, hogy alakítás nélkül 50%os arányban keverhető, gondn nélkül, ha fleette van, gyengébben fog menni, illetve valamivel többet eht a kocsi. http://www.kemma.hu/galeria/30548 ez inkább :) nekem legalábbis Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Tramplíííí! Hááát a szél biztos nem fújja el <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Akkor te is egy egészséges csávó lehetsz (Lustaság fél egészség) :) :lol: :lol: Kb mint én, elhízott :lol: ^_^ -esetleg annyi különbséggel, hogy nem gyógyszereket vacsorázik :) Én is megkaptam ma, a főnök meghívott kajolni, aztán mikor a lakatos kolléga meglátott egy kajával púposan megrakott tálcát a kezemben meg ahogy tömöm a búrám -hát beszólt: "na ezért vagy ilyen dagadt.." <_< :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts