spzoli Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Ma mentem egy ilyennel, le ís írtam az élményeimet az Egyéb csevegésbe. <_< :) olvastam...ha gyári akkor nincs vele bajom, mármint beleolvad a tömegbe...na de áh...kárstájlingos tuNNNing :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 <_< így készül a Techno zene! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 :) így készül a Techno zene! :) :lol: bazz... ez kiütött :lol: :lol: ^_^ Amúgy miez a semmi?? 3 nap alatt 2 oldal csevegés?? Mindenki árvízvéd? vagy mivan? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 bazz... ez kiütött :) :) :lol: Amúgy miez a semmi?? 3 nap alatt 2 oldal csevegés?? Mindenki árvízvéd? vagy mivan? <_< még mindíg a dzsekót síratom pesten és azért vagyok ritkán a gép közelében! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 <_< így készül a Techno zene! :) :) Bazzzeeeegg. Ez állat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 még mindíg a dzsekót síratom pesten és azért vagyok ritkán a gép közelében! :) Akkor azért volt ma egész nap ilyen halott a városban a közlekedés mert mindenki gyászmenetet tartott?? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 még mindíg a dzsekót síratom pesten és azért vagyok ritkán a gép közelében! :) Nem tom mi lehet, én is benézek egyből meló után, aztán van , hogy lapoznom se kell. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Reggel akkora köd volt, alig láttam, én meg az OFF Ignissel mentem a megye egyik legforgalmasabb főútján. Szorongattam is a kormányt fehérredő kézzel. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 bazz... ez kiütött :) :lol: :lol: Amúgy miez a semmi?? 3 nap alatt 2 oldal csevegés?? Mindenki árvízvéd? vagy mivan? <_< én is csak pislogok, hogy senki sehol! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Reggel akkora köd volt, alig láttam, én meg az OFF Ignissel mentem a megye egyik legforgalmasabb főútján. Szorongattam is a kormányt fehérredő kézzel. :lol: Akkor volt halálfélelmed! <_< Fő a biztonság! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 én is csak pislogok, hogy senki sehol! :) Hé nézd má, megvolt az 5000.-hsz-em? Kicsit sokat pofázok? Tudom Johnny nem kell mondani a fele OFF. <_< :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Reggel akkora köd volt, alig láttam, én meg az OFF Ignissel mentem a megye egyik legforgalmasabb főútján. Szorongattam is a kormányt fehérredő kézzel. :P Azt hiába szorítod. A vas papír :P úgyis csak pattog amerre akar :lol: 1x vezettem egyet, nagybátyámé, elvileg a legerősebb amit gyártottak dzsárilag. Menni ment (a gyorsulásával nem volt bajom) viszont sportosan kényelmetlen, de kényelmes sportolásra alkalmatlan az a "futómű" ami az alatt van... Kirázta a belem, de biztosan útrafeszülős érzete se volt <_< Hé nézd má, megvolt az 5000.-hsz-em? Kicsit sokat pofázok? Tudom Johnny nem kell mondani a fele OFF. :) :) :lol: Fele? :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Na ez gáz!!! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Akkor volt halálfélelmed! :) Fő a biztonság! :) :lol: Halálfélelem nem volt, viszont észrevettem egy érdekes dolgot, nem érezni benne a sebességet, simán belementem olyan kanyarba 100-al, amelyikbe az astrával csak 60-al kanyarodtam volna. Aztán az ember csak les amikor kimegy alóla az asztfalt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Na ez gáz!!! <_< :) Amikor mi b.szogattuk őket akkor bezzeg tosztak ilyet csinálni :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Na ez gáz!!! <_< :) Hát az. :) Egyszer ha sok pénzem lesz elmegyek oda, és kipróbálom mint a Bean, hogy tényleg olyan fapofájuak-e? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Hát az. <_< Egyszer ha sok pénzem lesz elmegyek oda, és kipróbálom mint a Bean, hogy tényleg olyan fapofájuak-e? :lol: erre én is kíváncsi lennék! :) Én is úgy tudom, hogy fapofájuk van! De nem sokáig lenne az! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Amikor mi b.szogattuk őket akkor bezzeg tosztak ilyet csinálni :) <_< kár hogy nem vették azt is fel, hogy áll fel ujra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 erre én is kíváncsi lennék! :) Én is úgy tudom, hogy fapofájuk van! De nem sokáig lenne az! <_< De... egy általános iskolás 8. osztály próbálta kikészíteni őket kb 5 percünk volt rá, és nem sikerült. Mondjuk amikor áttette a csúzlit a másik vállára mi sz.rtunk be :) :lol: Meg az a srác aki éppen a tonhalas szendvicsét szagoltatta vele... sztem kisimult az ekg-ja egy pillanatra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Hé nézd má, megvolt az 5000.-hsz-em? Kicsit sokat pofázok? Tudom Johnny nem kell mondani a fele OFF. :lol: :lol: :lol: Fele? <_< :) :) Óvassá vissza. ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Fele? <_< :) :) Óvassá vissza. :lol: :lol: off nem off hsz meg a másik kedvencem, mikor beszólnak egyesek, hogy több képet cserélt avatarra min zoknit... közben meg jóval többet cserélgetnek egyesek, de mégse szólnak annak az illetőnek. dehát ez az élet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 De... egy általános iskolás 8. osztály próbálta kikészíteni őket kb 5 percünk volt rá, és nem sikerült. Mondjuk amikor áttette a csúzlit a másik vállára mi sz.rtunk be <_< :lol: Meg az a srác aki éppen a tonhalas szendvicsét szagoltatta vele... sztem kisimult az ekg-ja egy pillanatra Ha mást nem, akkor jól bokánrúgnám, arra csak megmozdulna az arca! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 off nem off hsz meg a másik kedvencem, mikor beszólnak egyesek, hogy több képet cserélt avatarra min zoknit... közben meg jóval többet cserélgetnek egyesek, de mégse szólnak annak az illetőnek. dehát ez az élet :) <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Ha mást nem, akkor jól bokánrúgnám, arra csak megmozdulna az arca! <_< :) Azt nem mertük. Kicsik voltunk még :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Azt nem mertük. Kicsik voltunk még <_< :) pedig akkor kell, akkor ejnye bejnye, ekkora nagy lovat már megbüntetnek. am figyelik őket, és ha vki nagyon durván tolja a szekálásukat, akkor kimennek és zólnak az illetőnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts