Novy Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Nahát hogy mik vannak, ezek a mai fiatalok?! :) Nézzétek már?! bezzeg a mi időkben! Fél év után mertem megfogni az asszony kezét. <_< :lol: :lol: ennyi intimitás legyen az életében :lol: de am mit turkálsz mások képei közt? :) nézegesd meg... de azé linkelni nem kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 most mindenki Magdinéni félrekettyintésén izgul, vagy Jackót siratja?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Csak nehogy ő meg téged válasszon -valamerre.. :lol: <_< :) Hát ezzel a buldoggal ne találkoznék! :) Szerintetek idegen lenne, ha megtudná, hogy belinkeltem a nőjéről egy ide? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Nahát hogy mik vannak, ezek a mai fiatalok?! :) Nézzétek már?! bezzeg a mi időkben! Fél év után mertem megfogni az asszony kezét. ki ez a mocsok?? télleg felháborító. :) :P Amúgy meg honnan tudod hogy meg merem fogni a kezét? :lol: :lol: A képen nem látszik :P ennyi intimitás legyen az életében de am mit turkálsz mások képei közt? nézegesd meg... de azé linkelni nem kellene. Relax Köszi, de ha ilyesmi zavarna, akkor nem tettem volna ki a képet ;) <_< Meg turkálnia se kellett nagyon mert ez az alap képem. ^_^ De amúgy igazad van, Zotya szégyejjedeemagadatnagyon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Megjöttem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Hát ezzel a buldoggal ne találkoznék! :) Szerintetek idegen lenne, ha megtudná, hogy belinkeltem a nőjéről egy ide? :lol: :lol: Én az asszonyra lennék ideges, ha olyan képet rakna közszemlére, ami alag takar vmit. Szóval ha megengedte neki, akkor ne nyavajogjon, hoyg mindenki a csajt nézegeti. Ez olyan, mint amikor a csóka sétál a csajjal, ki van fél melle-segge, forgolódok utánna , a csávó meg beszól, mi a fact leső!? ^_^ Megjöttem. :) Elmentél? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Köszi, de ha ilyesmi zavarna, akkor nem tettem volna ki a képet :P <_< Meg turkálnia se kellett nagyon mert ez az alap képem. :P Legközelebb már sokkal "intimebb" képet teszel ki? :) :) :lol: Ez olyan, mint amikor a csóka sétál a csajjal, ki van fél melle-segge, forgolódok utánna , a csávó meg beszól, mi a fact leső!? ;) De azért jó nézni, ugye? :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Legközelebb már sokkal "intimebb" képet teszel ki? <_< :) :) olyat hogy elpirulsz :P :lol: :P De azért jó nézni, ugye? :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Megjöttem. :lol: Most őszintén: ki a f@szt érdekel? <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Most őszintén: ki a f@szt érdekel? :) :) :lol: Bekaphatod. <_< Végülis nem a te segged nyalták ki a bmw meg a mercedes fejlesztői központjában. :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Bekaphatod. <_< Végülis nem a te segged nyalták ki a bmw meg a mercedes fejlesztői központjában. :lol: :lol: ^_^ ja mert a tiédet biztos kinyalták :) mivel jöttél haza? M6 vagy vmi spéci mercivel? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 ja mert a tiédet biztos kinyalták :lol: mivel jöttél haza? M6 vagy vmi spéci mercivel? :lol: :) Merci busszal. Amúgy tényleg kinyalták...persze nem szó szerint kell érteni. :) Sajna nem engedtek fényképezni meg ilyesmi, de azért megmutattak 1-2 olyan autót ami majd év vége felé jelenik csak meg, valamint olyan motorkonstrukciókat is amelyek csak 5-10 év múlva. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Merci busszal. Amúgy tényleg kinyalták...persze nem szó szerint kell érteni. :) Sajna nem engedtek fényképezni meg ilyesmi, de azért megmutattak 1-2 olyan autót ami majd év vége felé jelenik csak meg, valamint olyan motorkonstrukciókat is amelyek csak 5-10 év múlva. <_< az mivel fog üzemelni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 az mivel fog üzemelni?? mivel hogy muszáj neki! <_< :) Szerintem a benzines az valami pálinkafélével, a dízel pedig napraforgóolajjal! :lol: Mert addigra biztos, hogy magasak lesznek az üzemanyagárak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 az mivel fog üzemelni?? Benzinnel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Vicces msn párbeszédek! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Vicces msn párbeszédek! <_< :) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Bekaphatod. <_< Végülis nem a te segged nyalták ki a bmw meg a mercedes fejlesztői központjában. :) :lol: :lol: Beb@szott a válság mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Benzinnel. Dolgoznak a benzines dízelen? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Dolgoznak a benzines dízelen? <_< Igen, gőzerővel. Maga a szabályzás az ami durva lesz hozzá. Nem lesz sem gyertya, sem fojtószelep, hanem szimplán szelepvezérléssel, valamint kipufogógáz visszavezetett mennyiségével oldják meg a dolgot. Valamint a benzinesnél is a 200 baros üzemanyagrendszeren a továbblépés és a common-rail nagynyomású benzinrendszer kiépítésén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Az a puska :) ezek szerint az is megoldott lesz egy adott motornál, hogy teljesen mindegy mit tankolsz csupán egy kapcsolóval átállítod (bocs, szólsz neki vagy saját maga nézi miféle zőccsíglé van a tankban), hogy most benya vagy dízel (mint a benya-LPG) és pótcsoki, mész amivel meg ahogy neked tetszik? <_< Mert ha ez így fog kinézni erősen érdekel a cumó.. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Közeleg a vég? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 jók voltak ezek az msnen beszélgetések <_< néhány hasonló nekem is volt már :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Jobb tükör leállít, néz, beáll szépen a járda mellé 2 cm-re! <_< ezt kéne de nem szokott túlzottan sikerülni ma is vagy 2szer ficánkolni kellett, bedugtam az orrát, de a segge nem fért be, aztán be a seggét akkor meg ugye az orra maradt kint :) és úgy másodszorra sikerált elfogadhatóan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 ma is vagy 2szer ficánkolni kellett, bedugtam az orrát, de a segge nem fért be, aztán be a seggét akkor meg ugye az orra maradt kint :) és úgy másodszorra sikerált elfogadhatóan. Mirőőő is beszééész te? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts