daykiller Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 f15wr van ezekbe a szr cuccokba? 3.74 a vége azt láttam epcbe, de mostmár tudom miért nem megy <_< Akárki akármit mond, én megnéztem, F15WR 3.74 van nekem beépítve. Igen, ezért nem megy. :) Kitekered balra a kormányt és a váltó oldalán látod, teljesen lent van a felirat. Nekem mondjuk az van írva hogy F 150 WR 3.74.
Novy Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Akárki akármit mond, én megnéztem, F15WR 3.74 van nekem beépítve. Igen, ezért nem megy. <_< Kitekered balra a kormányt és a váltó oldalán látod, teljesen lent van a felirat. Nekem mondjuk az van írva hogy F 150 WR 3.74. nekem is ott van, ahogy mutogattam is nemrégen.
spzoli Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 TIS-ben azért még érdemes lenne utánanézni, mert akár lehet "sajtóhiba" is :) Sokat jártam már bontókba váltókért, sosem találkoztam F17-el ezekben az autókban a sok-sok év alatt <_< :) nem vitatkozni akartam, csak hamár kedves nemcartárs példát hozott egy oldalról, akkor má hozza rendesen, de mivel nem így járt el, kiegészítésre szorult a megállapítása kottából. ez nem változtat a tényen h még én sem láttam :lol:
opel16v Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Mert szétküldted mindet..? <_< Fogyóeszköz :) Volt hogy komplett váltót kellett vennem egy napkerék miatt :)
Novy Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 akik érdekeltek az északi klubba dugják már be oda is az orrukat kösz üdv.
zotya975 Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Olyan régen volt Hűha!!! <_< :) Hát ahogy a belinekelt első képen tologatja le a nacit az felér egy szexuális zaklatásssal. De kétlem, hogy atomfizikáról lehetne vele beszélgetni. :lol: :)
Dáwid Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Hát ahogy a belinekelt első képen tologatja le a nacit az felér egy szexuális zaklatásssal. De kétlem, hogy atomfizikáról lehetne vele beszélgetni. :) <_< én inkább választanám azt amiről vele lehet "beszélgetni" mint egy 60 körüli, hiányoshajú bácsit akivel lehet atomfizikázni egy jót :) :lol:
Novy Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Hát ahogy a belinekelt első képen tologatja le a nacit az felér egy szexuális zaklatásssal. De kétlem, hogy atomfizikáról lehetne vele beszélgetni. :lol: <_< veled lehet? :) :)
Guest Sanci Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 én inkább választanám... Csak nehogy ő meg téged válasszon -valamerre.. :lol: <_< :) Amúgy meg itt van a jövendőbelid.. :lol: :) :lol:
Novy Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Csak nehogy ő meg téged válasszon -valamerre.. :lol: <_< :) Amúgy meg itt van a jövendőbelid.. :lol: :) :lol: há ehhez a csajhoz is elkell egy jó fotográfus, meg a távolság is jól áll neki.
Guest Sanci Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Khm, Dáwidnak jó lesz egy éjszakára..a balesetin.. <_< :)
zotya975 Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 veled lehet? :lol: <_< Itt most nem rólam van szó! ^_^ :lol: Khm, Dáwidnak jó lesz egy éjszakára..a balesetin.. :) :) Hát ez nevezik szar ügynek. :lol:
daykiller Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Srácok! Zotya sose fog bukni az ilyen hűha nőkre mert: Hmmmm- modtam már, hogy valójában egy szőke nagymellű csajszi vagyok? <_< :) :)
Guest Sanci Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Srácok! Zotya sose fog bukni az ilyen hűha nőkre mert: Űbernagylooool... <_<
zotya975 Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Űbernagylooool... :) Ha éppen tudni akarjátok, az asszonynak is van ilyen barátnője. na vele sem lehet atomfizikáról beszélgetni. <_<
Guest Sanci Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Háát, mittudomén.. <_< Mennyire "nem lehet"? :) :)
zotya975 Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Háát, mittudomén.. <_< Mennyire "nem lehet"? :) :) Nagyon nem lehet. :lol: Esetleg cuki ruciról, meg édi pincsikutyusról, vagy a legjobb műkörmösről. De az atomfizikához hozzá sem szagol. :lol: :lol:
Guest Sanci Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Hm, valahogy másra gondoltam.. :) pl önindító javításról, kerékcseréről, pályamatrica vásárlásról.. <_<
zotya975 Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Hm, valahogy másra gondoltam.. :) pl önindító javításról, kerékcseréről, pályamatrica vásárlásról.. <_< Semmi ilyesmi..... :)
Novy Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Hm, valahogy másra gondoltam.. :) pl önindító javításról, kerékcseréről, pályamatrica vásárlásról.. <_< f@szfelverésről stb :)
Guest Sanci Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 <_< Pályamatrinya: Igaz történetJ J J Időpont: ( április 19 ) délelőtt Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb. Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított. Szóval jön ő a kutashoz: o Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci o Kutas: milyet? o Csaj: ccc nem tom. hány napos van? o Kutas: ilyen-meg ilyen. o Csaj: Ilyen jó lesz. o Kutas: ok, rendszám? o Csaj: Most szívatsz? o Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám o erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant. Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött. 3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez? Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod Erre a csaj: "úúú igen,?" jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől, jó fej volt Azt hiszem, ha a jövőben pályamatricát veszek, ez mindig eszembe fog jutni! Csak el ne röhögjem magam vásárlás közben!
Novy Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 <_< Pályamatrinya: Igaz történetJ J J Időpont: ( április 19 ) délelőtt Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb. Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított. Szóval jön ő a kutashoz: o Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci o Kutas: milyet? o Csaj: ccc nem tom. hány napos van? o Kutas: ilyen-meg ilyen. o Csaj: Ilyen jó lesz. o Kutas: ok, rendszám? o Csaj: Most szívatsz? o Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám o erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant. Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött. 3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez? Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod Erre a csaj: "úúú igen,?" jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől, jó fej volt Azt hiszem, ha a jövőben pályamatricát veszek, ez mindig eszembe fog jutni! Csak el ne röhögjem magam vásárlás közben! ezen már eccer jót nevettünk, szépen betudtad most is másolni :) kockacukrot neki :)
yooccoo Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Nem is tudtam, hogy abból volt 3 hengeres is <_< akkor is loptak már :)
zotya975 Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 akkor is loptak már <_< Meg a szallagon is vannak trehány emberek. :)
zotya975 Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Nahát hogy mik vannak, ezek a mai fiatalok?! :) Nézzétek már?! bezzeg a mi időkben! Fél év után mertem megfogni az asszony kezét. <_< :) :lol:
Recommended Posts