daykiller Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 f15wr van ezekbe a szr cuccokba? 3.74 a vége azt láttam epcbe, de mostmár tudom miért nem megy <_< Akárki akármit mond, én megnéztem, F15WR 3.74 van nekem beépítve. Igen, ezért nem megy. :) Kitekered balra a kormányt és a váltó oldalán látod, teljesen lent van a felirat. Nekem mondjuk az van írva hogy F 150 WR 3.74. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Akárki akármit mond, én megnéztem, F15WR 3.74 van nekem beépítve. Igen, ezért nem megy. <_< Kitekered balra a kormányt és a váltó oldalán látod, teljesen lent van a felirat. Nekem mondjuk az van írva hogy F 150 WR 3.74. nekem is ott van, ahogy mutogattam is nemrégen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 TIS-ben azért még érdemes lenne utánanézni, mert akár lehet "sajtóhiba" is :) Sokat jártam már bontókba váltókért, sosem találkoztam F17-el ezekben az autókban a sok-sok év alatt <_< :) nem vitatkozni akartam, csak hamár kedves nemcartárs példát hozott egy oldalról, akkor má hozza rendesen, de mivel nem így járt el, kiegészítésre szorult a megállapítása kottából. ez nem változtat a tényen h még én sem láttam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Mert szétküldted mindet..? <_< Fogyóeszköz :) Volt hogy komplett váltót kellett vennem egy napkerék miatt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 akik érdekeltek az északi klubba dugják már be oda is az orrukat kösz üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Olyan régen volt Hűha!!! <_< :) Hát ahogy a belinekelt első képen tologatja le a nacit az felér egy szexuális zaklatásssal. De kétlem, hogy atomfizikáról lehetne vele beszélgetni. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Hát ahogy a belinekelt első képen tologatja le a nacit az felér egy szexuális zaklatásssal. De kétlem, hogy atomfizikáról lehetne vele beszélgetni. :) <_< én inkább választanám azt amiről vele lehet "beszélgetni" mint egy 60 körüli, hiányoshajú bácsit akivel lehet atomfizikázni egy jót :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Hát ahogy a belinekelt első képen tologatja le a nacit az felér egy szexuális zaklatásssal. De kétlem, hogy atomfizikáról lehetne vele beszélgetni. :lol: <_< veled lehet? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 én inkább választanám... Csak nehogy ő meg téged válasszon -valamerre.. :lol: <_< :) Amúgy meg itt van a jövendőbelid.. :lol: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Csak nehogy ő meg téged válasszon -valamerre.. :lol: <_< :) Amúgy meg itt van a jövendőbelid.. :lol: :) :lol: há ehhez a csajhoz is elkell egy jó fotográfus, meg a távolság is jól áll neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Khm, Dáwidnak jó lesz egy éjszakára..a balesetin.. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 veled lehet? :lol: <_< Itt most nem rólam van szó! ^_^ :lol: Khm, Dáwidnak jó lesz egy éjszakára..a balesetin.. :) :) Hát ez nevezik szar ügynek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Srácok! Zotya sose fog bukni az ilyen hűha nőkre mert: Hmmmm- modtam már, hogy valójában egy szőke nagymellű csajszi vagyok? <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Srácok! Zotya sose fog bukni az ilyen hűha nőkre mert: Űbernagylooool... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Űbernagylooool... :) Ha éppen tudni akarjátok, az asszonynak is van ilyen barátnője. na vele sem lehet atomfizikáról beszélgetni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Háát, mittudomén.. <_< Mennyire "nem lehet"? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Háát, mittudomén.. <_< Mennyire "nem lehet"? :) :) Nagyon nem lehet. :lol: Esetleg cuki ruciról, meg édi pincsikutyusról, vagy a legjobb műkörmösről. De az atomfizikához hozzá sem szagol. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Hm, valahogy másra gondoltam.. :) pl önindító javításról, kerékcseréről, pályamatrica vásárlásról.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Hm, valahogy másra gondoltam.. :) pl önindító javításról, kerékcseréről, pályamatrica vásárlásról.. <_< Semmi ilyesmi..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Hm, valahogy másra gondoltam.. :) pl önindító javításról, kerékcseréről, pályamatrica vásárlásról.. <_< f@szfelverésről stb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 <_< Pályamatrinya: Igaz történetJ J J Időpont: ( április 19 ) délelőtt Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb. Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított. Szóval jön ő a kutashoz: o Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci o Kutas: milyet? o Csaj: ccc nem tom. hány napos van? o Kutas: ilyen-meg ilyen. o Csaj: Ilyen jó lesz. o Kutas: ok, rendszám? o Csaj: Most szívatsz? o Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám o erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant. Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött. 3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez? Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod Erre a csaj: "úúú igen,?" jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől, jó fej volt Azt hiszem, ha a jövőben pályamatricát veszek, ez mindig eszembe fog jutni! Csak el ne röhögjem magam vásárlás közben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 <_< Pályamatrinya: Igaz történetJ J J Időpont: ( április 19 ) délelőtt Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb. Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított. Szóval jön ő a kutashoz: o Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci o Kutas: milyet? o Csaj: ccc nem tom. hány napos van? o Kutas: ilyen-meg ilyen. o Csaj: Ilyen jó lesz. o Kutas: ok, rendszám? o Csaj: Most szívatsz? o Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám o erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant. Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött. 3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez? Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod Erre a csaj: "úúú igen,?" jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől, jó fej volt Azt hiszem, ha a jövőben pályamatricát veszek, ez mindig eszembe fog jutni! Csak el ne röhögjem magam vásárlás közben! ezen már eccer jót nevettünk, szépen betudtad most is másolni :) kockacukrot neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Nem is tudtam, hogy abból volt 3 hengeres is <_< akkor is loptak már :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 akkor is loptak már <_< Meg a szallagon is vannak trehány emberek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Nahát hogy mik vannak, ezek a mai fiatalok?! :) Nézzétek már?! bezzeg a mi időkben! Fél év után mertem megfogni az asszony kezét. <_< :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts