Novy Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 Nem volt összehasonlítási alapom. Akkor vezettem először "Latrinát" és keményen használtam (már akkor is) a motorféket. <_< akkor az az egy se foghatott valami iszonyatosan :)
Dáwid Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 akkor az az egy se foghatott valami iszonyatosan :) Arra nem is kell fék. Vasbú' van, meneküljön aki előtte van <_< :)
FPepe Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 Hétfőn voltam zöldkártyát csináltatni, az eredmények: - alapjárat: 0,05% CO - emelt fordulat: 0,03% CO - Lambda: 1,003 Kíváncsi lennék az értékekre X-es motorkódú autó zöldkártyájáról <_<
Novy Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 Hétfőn voltam zöldkártyát csináltatni, az eredmények: - alapjárat: 0,05% CO - emelt fordulat: 0,03% CO - Lamda: 1,003 Kíváncsi lennék az értékekre X-es motorkódú autó zöldkártyájáról <_< nemrég írtam az enyémet de senki se hiszi el :)
zotya975 Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 Hétfőn voltam zöldkártyát csináltatni, az eredmények: - alapjárat: 0,05% CO - emelt fordulat: 0,03% CO - Lamda: 1,003 Kíváncsi lennék az értékekre X-es motorkódú autó zöldkártyájáról <_< Elméletileg annak jobbnak kellene lennie nem? :)
Novy Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 nemrég írtam az enyémet de senki se hiszi el <_< egyébként mikor megvettük szinte egyből ekezdtük használni a metabondos cuccokat. benzinadalékot rögtön. és ez meg is látszott a zöldkártyákon az első nálunk készült zöldkártya is jobb lett pár tizeddel, és a következő megint jobb lett.
zotya975 Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 egyébként mikor megvettük szinte egyből ekezdtük használni a metabondos cuccokat. benzinadalékot rögtön. és ez meg is látszott a zöldkártyákon az első nálunk készült zöldkártya is jobb lett pár tizeddel, és a következő megint jobb lett. Látom elvagy magaddal. Mi akkor nem is zavarunk. <_< Amúgy nekem meg a tecsóban vett injektortisztító lötyi vált be. Ha nem felejtem el megint veszek bele. Ámbár most felesben etanolt akarok tankolni, abba meg minek.
daykiller Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 Hétfőn voltam zöldkártyát csináltatni, az eredmények: - alapjárat: 0,05% CO - emelt fordulat: 0,03% CO - Lambda: 1,003 Kíváncsi lennék az értékekre X-es motorkódú autó zöldkártyájáról <_< Nekem ilyen: Na meglett a zöldkártya. :lol: Akit érdekel, értékek: Alapjárat: Gyári adat: Fordulatszám: 770-930 f/p CO[%]: 0,5 CH[ppm]: - Mért értékek: Fordulatszám 870 f/p CO[%]: 0,18 CH[ppm]: - Emelt üresjárat: Gyári adat: Fordulatszám: 2800-3200 f/p CO[%]: 0,3 Lambda: 0,97-1,03 Mért értékek: Fordulatszám: 2800 f/p CO[%]: 0,16 Lambda: 1,03 :) ^_^ Ebben legalább nincs sok nulla, mint egyesekében és ez hivatalos vizsgáztatás is volt. :) :lol: :lol: :P
daykiller Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 Látom elvagy magaddal. Mi akkor nem is zavarunk. :) Amúgy nekem meg a tecsóban vett injektortisztító lötyi vált be. Ha nem felejtem el megint veszek bele. Ámbár most felesben etanolt akarok tankolni, abba meg minek. Nekem meg a piros pro-tec, amit FPepééknél vettem nyéken. Érezhető a változás. Hamarosan benzinszűrő csere. <_< Ja télleg, hamarosan lesz hidrotőke csere is, autószerelőm azt mondta, hogy elvileg ki lehet venni lebontás nélkül is, de ő ajánlja, hogy akkor már hengerfejeztessük is meg, hátha. Szerintetek? :)
zotya975 Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 Nekem ilyen: <_< ^_^ Ebben legalább nincs sok nulla, mint egyesekében és ez hivatalos vizsgáztatás is volt. :) :lol: :lol: :P Sokat fejlődött a tudomány, a zöldkártyához már nem kell az egész autó, elég a rendszám. :) Sokszor látok olyan füstfelhőt, hogy attól félek ha belemegyek lefullad az enyém. :lol:
daykiller Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 Sokat fejlődött a tudomány, a zöldkártyához már nem kell az egész autó, elég a rendszám. <_< Sokszor látok olyan füstfelhőt, hogy attól félek ha belemegyek lefullad az enyém. :) :) Legalább akkor neked is van AGR szeleped és a belső keringető kapcsolójával állítod, hogy csak a motor kapjon belőle. :lol:
zotya975 Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 hogy elvileg ki lehet venni lebontás nélkül is, de ő ajánlja, hogy akkor már hengerfejeztessük is meg, hátha. Szerintetek? :) Ezt nem kéne feszegetni, állandó vita tárgya. <_< De állitólag ki lehet szedni. Van valami célszerszám amivel le lehet nyomkodni a szelepeket, lepiszkálni a himbát, a veztengelyt a megfelelő pozícióba forgatni, és akkor kijön a tőke. A hengerfejezés minek, ha nincs baja? Mire gondolt, síkolás meg új tömítés, szelepszárszimering csere? Akor papír szerint új HF-csavar is kéne.
daykiller Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 Ezt nem kéne feszegetni, állandó vita tárgya. <_< De állitólag ki lehet szedni. Van valami célszerszám amivel le lehet nyomkodni a szelepeket, lepiszkálni a himbát, a veztengelyt a megfelelő pozícióba forgatni, és akkor kijön a tőke. A hengerfejezés minek, ha nincs baja? Mire gondolt, síkolás meg új tömítés, szelepszárszimering csere? Akor papír szerint új HF-csavar is kéne. Igen, kb erre gondolt. :) Lehet az lesz, ha nem tudja kivenni lebontás nélkül. Amúgy is kell tömítést cserélni, a DIS modul közelében olajtrutyi minden.
Novy Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 utoljára mondom el, rendes hivatalos mérés volt. kapjatok már a fejetekhez. szerintetek egy hivatalosan jegyzett, évek óta működő Zk állomás kamuból fog irogatni számokat??? ha nem lenne ilyen jó, akkor nem fog rá jobbat írni, ha nincs meg hozzá a mért adat. és nem a seggembe dugta a szondát, hanem a HRR kipufogójába. amúgy meg EPK mért adatiban is van pár 0
zotya975 Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 utoljára mondom el, rendes hivatalos mérés volt. kapjatok már a fejetekhez. szerintetek egy hivatalosan jegyzett, évek óta működő Zk állomás kamuból fog irogatni számokat??? ha nem lenne ilyen jó, akkor nem fog rá jobbat írni, ha nincs meg hozzá a mért adat. és nem a seggembe dugta a szondát, hanem a HRR kipufogójába. amúgy meg EPK mért adatiban is van pár 0 Senki nem kételkedik a szavaidban,na. :) UFO-t is láttak már többen is. <_< Na nem ez most hülyeség volt, de tényleg.
yooccoo Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 Senki nem kételkedik a szavaidban,na. :) UFO-t is láttak már többen is. <_< Na nem ez most hülyeség volt, de tényleg. én hallottam már olyat, hogy egy ismerősöm mondta, hogy a haverjának mesélték, hogy volt valaki kocsi nélkül zöldkártyázni :)
FPepe Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 Nekem ilyen: ... Létezhet, hogy ennyivel jobbakat produkál az én 16 éves C-s motorom? <_< Átminősíttetem Euro3-asnak :) Télleg, annak tudja vki a határértékeit? Neten próbáltam utánanézni ilyen határértékeknek, de mindenhol csak g/km-ben találtam értékeket, %-ban nem.
Laleekirály Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 én hallottam már olyat, hogy egy ismerősöm mondta, hogy a haverjának mesélték, hogy volt valaki kocsi nélkül zöldkártyázni <_< Itt kétféleképpen megy a dolog! 1. Elvisz a forgalmi, kellemes beszélgetés a hétvégi buliról, majd hazamegy, otthon ráragaszt levonót! 2. Lemész, kint leparkolsz, bent elszívsz egy cigit, kitöltik papírt, kimentek, ráragasztjátok a levonót és kész!
daykiller Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 Létezhet, hogy ennyivel jobbakat produkál az én 16 éves C-s motorom? <_< Átminősíttetem Euro3-asnak :) Télleg, annak tudja vki a határértékeit? Neten próbáltam utánanézni ilyen határértékeknek, de mindenhol csak g/km-ben találtam értékeket, %-ban nem. Létezhet, ha neked jobb állapotú a motorod és a kipufogó rendszered. Meg úgy minden. :)
mélykék76 Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 érdekes ez a sok amcsi autós építős műsor... festés után flexelika sárvédőt, mocitetőt, mert nem fér be a kerék, meg nem fér bele a motor... na meg a comet felíratnak fúrnak lyukat... errefelé szerintem kicsit másképp megy nem? :lol: Mééé ? Itthon a motorból meg felniből vágnak le, ha nem fér el/be ? <_< :) :)
conquistador Elküldve Június25, 2009 Elküldve Június25, 2009 Hétfőn voltam zöldkártyát csináltatni, az eredmények: - alapjárat: 0,05% CO - emelt fordulat: 0,03% CO - Lambda: 1,003 Kíváncsi lennék az értékekre X-es motorkódú autó zöldkártyájáról <_< Alapjárat: 0,005% Emelt fordulat: 0,003% Lambda: 1,02 Bár ez az érték már Se-ként jött le, de a gyári motorszám x14nz volt!
Frisco Elküldve Június25, 2009 Elküldve Június25, 2009 Alapjárat: 0,005% Emelt fordulat: 0,003% Lambda: 1,02 Bár ez az érték már Se-ként jött le, de a gyári motorszám x14nz volt! Nálam: Alapjárat:0,03% Emelt fordulat:0,23% Lambda:1,01 Igaz Kadett, de Astra is volt sok ezzel e motorral. / C18NZ/ A blokkot és a hengerfejet Bochum óta nem bántották. Über 200.000 Km. <_<
daykiller Elküldve Június25, 2009 Elküldve Június25, 2009 Nálam: Alapjárat:0,03% Emelt fordulat:0,23% Lambda:1,01 Igaz Kadett, de Astra is volt sok ezzel e motorral. / C18NZ/ A blokkot és a hengerfejet Bochum óta nem bántották. Über 200.000 Km. <_< Látszólag nekem sem volt még bántva a hengerfej és a blokk s már 198500 kilométernél tart a számláló, amihez még egy százezret simán hozzá lehet írni. :) Most az adaléktól lehet jobb lett az eredmény, de én még márciusban csináltattam. Mindegy, amíg határértéken belül van, addig nagyon nem izgat. :)
opel16v Elküldve Június25, 2009 Elküldve Június25, 2009 én hallottam már olyat, hogy egy ismerősöm mondta, hogy a haverjának mesélték, hogy volt valaki kocsi nélkül zöldkártyázni <_< Valami ilyesmiről én is hallottam már :) :) :lol:
pszilaj Elküldve Június25, 2009 Elküldve Június25, 2009 Alapjárat: 0,005% Emelt fordulat: 0,003% Lambda: 1,02 Bár ez az érték már Se-ként jött le, de a gyári motorszám x14nz volt! Az enyémnek az uccsó zöldkártya adatai ezek: 920 rmp: CO=0,05, CH=0 3079 rpm: CO=0,06, Lambda= 1,002 Kiváncsi vagyok milyenek lesznek majd tiszta E85-tel... <_<
Recommended Posts