Guest Sanci Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Az, kávéfőző, jó forrót csinál.. :lol: :) :) Lehet poénkodni de elé ültetnélek mindőtöket azt nézzük ki hogyan tudja. <_< Sok saller lenne kiosztva, tartok tőle... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Az, kávéfőző, jó forrót csinál.. :P :) :) Lehet poénkodni de elé ültetnélek mindőtöket azt nézzük ki hogyan tudja. <_< Sok saller lenne kiosztva, tartok tőle... :lol: Sok saller, kevés aszfalt! ^_^ :lol: Én nem kritizálom a munkádat, csak nem gondoltam volna, hogy egy gép vezérli a gyártást! Valjuk be, a képek egy régi játékra emlékeztetnek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Az, kávéfőző, jó forrót csinál.. :P :) Lehet poénkodni de elé ültetnélek mindőtöket azt nézzük ki hogyan tudja. <_< Sok saller lenne kiosztva, tartok tőle... :lol: Meglepődnél ha bekevernék egy jó kávét egy üdítős palackba vele :) ;) :P "Jaaaah?? ezilyetistud?? :lol: " ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Meglepődnél ha bekevernék egy jó kávét egy üdítős palackba vele <_< ;) :P "Jaaaah?? ezilyetistud?? ^_^ " :P :) :) :lol: :lol: Tejszínnel kérem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 <_< :) :) Tejszínnel kérem! :lol: beleöntve vagy habbal a tetején? ^_^ :P :lol: :lol: Palackot hozol vagy tőlünk kérsz? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Sok saller, kevés aszfalt! Én nem kritizálom a munkádat, csak nem gondoltam volna, hogy egy gép vezérli a gyártást! Valjuk be, a képek egy régi játékra emlékeztetnek! <_< Nehogy azt hidd magamra vettem de a másodpilótám minden egyes komolyabbnak mondott elb#szott mozdulatánál kapott egyet a tarkójára :P és biza az vezérel egy ekkora kis monstrumot. Amúgy ez még gyenge mint a harmat, ami az M7 mellett volt Sz.fehérvárnál, na az már komoly -azt szivesen meglőttem volna de az Apafai vagy a Hejőpapinál a pálya melletti se lenne utolsó... :lol: :) :) Meglepődnél ha bekevernék egy jó kávét egy üdítős palackba vele Meglepődhetsz mert tud kávét is főzni! Volt olyan, hogy a kész kávét egy rozsdamentes "üvegbe" raktuk, berepítettem a dobba aztán szépen a rostán kijött a kész forró kávé ^_^ már csak meg kellett inni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Nehogy azt hidd magamra vettem de a másodpilótám minden egyes komolyabbnak mondott elb#szott mozdulatánál kapott egyet a tarkójára ;) és biza az vezérel egy ekkora kis monstrumot. Amúgy ez még gyenge mint a harmat, ami az M7 mellett volt Sz.fehérvárnál, na az már komoly -azt szivesen meglőttem volna de az Apafai vagy a Hejőpapinál a pálya melletti se lenne utolsó... :P :lol: Akkor az nem gyenge masina! :lol: beleöntve vagy habbal a tetején? :lol: :P <_< Palackot hozol vagy tőlünk kérsz? ^_^ Jó lesz beleöntve! :) Palackot viszek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Meglepődhetsz mert tud kávét is főzni! Volt olyan, hogy a kész kávét egy rozsdamentes "üvegbe" raktuk, berepítettem a dobba aztán szépen a rostán kijött a kész forró kávé :lol: már csak meg kellett inni... :) :lol: <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 "a másodpilótám minden egyes komolyabbnak mondott elb#szott mozdulatánál kapott egyet a tarkójára :P " Meglepődhetsz mert tud kávét is főzni! Szegény embör... azóta is cikkcakkban közlekedeik.... ^_^ KV-t is főz? <_< :) :lol: Bazze, elveszem feleségül :) :lol: :P teszkóó ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Bazze, elveszem feleségül <_< :) :lol: Jól járnál vele, mert főzni azt tud! :lol: Viszont a nászéjszakán! ^_^ Ott már rosszul, mert lehet, hogy egy kicsit túl meleg lenne a pite! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Jól járnál vele, mert főzni azt tud! :lol: Viszont a nászéjszakán! ^_^ Ott már rosszul, mert lehet, hogy egy kicsit túl meleg lenne a pite! <_< :) Miket képzelsz te? azé' van a feleség? :lol: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 kávéfőző olcsóbb, és nyomkodni se kell :) ennyire volt erős a régi gépem is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 ennyire volt erős a régi gépem is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Szegény embör... azóta is cikkcakkban közlekedeik.... Cikkcakkban megy az anélkül is, lövi magát, "cukros mint a Béla".. ^_^ Jól járnál vele, mert főzni azt tud! :P Viszont a nászéjszakán! ;) Ott már rosszul, mert lehet, hogy egy kicsit túl meleg lenne a pite! :) :lol: Az tuti :P azzal a kis 7.5 megawattos égőfejjel azért lehet pirítani ezt-azt -a biztonsági termosztát 160 fokos levegőnél tiltja le, el lehet képzelni milyen forró a "vasanyag" <_< tavaly még volt az is gondolatomban, hogy a nagy semmittevős időszakban meg kéne vele próbálni takarmányt szárítani csak attól tartottam, hogy "pirított tökmag" lesz mindenből.. :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Az tuti :lol: azzal a kis 7.5 megawattos égőfejjel azért lehet pirítani ezt-azt -a biztonsági termosztát 160 fokos levegőnél tiltja le, el lehet képzelni milyen forró a "vasanyag" <_< tavaly még volt az is gondolatomban, hogy a nagy semmittevős időszakban meg kéne vele próbálni takarmányt szárítani csak attól tartottam, hogy "pirított tökmag" lesz mindenből.. :) :) :lol: vagy pattogatott kukorica! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Jaja :) :) Na lassan össze kéne szedni a pecáimat, átcumózni busára meg süllőre (vagy inkább sellőre? <_< ) mert a potyka nem akar menni. Én meg annál inkább, egy 4-esen kívül még nem akadt semmi horogra úgyhogy ideje lesz egy új "bevetésnek", amúgy is mintha kezdene javulni az idő... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Jaja :) :) Na lassan össze kéne szedni a pecáimat, átcumózni busára meg süllőre (vagy inkább sellőre? <_< ) mert a potyka nem akar menni. Én meg annál inkább, egy 4-esen kívül még nem akadt semmi horogra úgyhogy ideje lesz egy új "bevetésnek", amúgy is mintha kezdene javulni az idő... :lol: Én is mennék ki reggel,ha javulna az idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Most én vagyok a sofőr. Becarás, hogy 1 éves jogsival én vezetem a a céges kocsit, alig 2 hónap munkaviszony után. Csak mert a fele csapat iszik mint a kefekötő, a másik felének már elvették a jogsiját, kettőnek nem is volt. Én vagyok a legmegbízhatóbb ember ivás szempontjából. Van egy ilyen, meg kettő emilyen. Még féléves sem volt a kocsira szóló jogsim, amikor 4 emberrel és 3 motorral megpakolva én vittem a ZMMK (motoros klub) Latvijáját a cseh-keletnémet határra Európa bajnokságra. Volt hegy-völgy szerpentin, eső. Rendben megjártuk az 1600 km-t, és amikor hazajöttünk, vitték a kocsit a szervizbe, vizsgára. A négy fék közül csak egy fogott..... Jaaa, akkor már 15 éve motoroztam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Még féléves sem volt a kocsira szóló jogsim, amikor 4 emberrel és 3 motorral megpakolva én vittem a ZMMK (motoros klub) Latvijáját a cseh-keletnémet határra Európa bajnokságra. Volt hegy-völgy szerpentin, eső. Rendben megjártuk az 1600 km-t, és amikor hazajöttünk, vitték a kocsit a szervizbe, vizsgára. A négy fék közül csak egy fogott..... Jaaa, akkor már 15 éve motoroztam. :) és nem tünt fel, hogy csak egy fék fog? akkora tehernél. jáááam ma délután csináltam olyan ládát 168 magas, 70 széles és 70 mély 8 rekeszes, és van benne 4 55ös meg 4 50es ...gumi :) <_< csináltam a gumiknak egy szekrényt, ahol egyesével van elpakolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Na nekem aztán totál mindegy, hogy itthon vagyok vagy a melóhelyen, ígyis-úgyis a gép előtt "tespedek" ^_^ http://s1.images.www.tvn.hu/2008/11/19/10/...fd7285bb16d.jpg Monitorból meg van bőven :lol: csak ha kint vagyok azért fizetnek is. Na jó, hogy ha nem is "dolgozok" egy kalapácskoppintást sem akkor is leugrik egy havi 100as szal ritka jó melóhely -más tészta, hogy ki is tudják-e fizetni, elég sokat szokott késni a fizu, ált hetekben mérhető... <_< Hát nálunk sem kapkodják el a pénzosztást. A mult hónap kivételes volt, mert kaptam 10.-én egybe egy 100-ast. Már meg is ijedtem, hogy beteg a főnök. :lol: :) marad a pasziánsz :) :P Meg a Super Márió? akkor még a pasziánsz is beszaggat rajta? :lol: Lejjebb kell venni a felbontást. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Én is mennék ki reggel,ha javulna az idő. Na nekem kár volt, elkezdtünk egy haverral tehéncsordát hajtani (ugye mégse kéne nyakig a sz#rban rallizni a tóparton) és mire visszaértem látom spanon a csipesz, odasúrolok egyet, üres... <_< azután még mozdításom sem volt, na az se mostanában lesz, hogy oda megyek, majd ha telepítenek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 érdekes ez a sok amcsi autós építős műsor... festés után flexelika sárvédőt, mocitetőt, mert nem fér be a kerék, meg nem fér bele a motor... na meg a comet felíratnak fúrnak lyukat... errefelé szerintem kicsit másképp megy nem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 érdekes ez a sok amcsi autós építős műsor... festés után flexelika sárvédőt, mocitetőt, mert nem fér be a kerék, meg nem fér bele a motor... na meg a comet felíratnak fúrnak lyukat... errefelé szerintem kicsit másképp megy nem? <_< ezt már én is megfigyeltem! a múltkor néztem egy autóépítő műsort és fullra összerakták az autót, utoljára hagyták a mocitető felrakást és kiderült, nem lehet lezárni, mert nagyon kilód a pompresszor! Nekiestek flexel és már kész is volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 ezt már én is megfigyeltem! a múltkor néztem egy autóépítő műsort és fullra összerakták az autót, utoljára hagyták a mocitető felrakást és kiderült, nem lehet lezárni, mert nagyon kilód a pompresszor! Nekiestek flexel és már kész is volt. <_< én is ilyet láttam, csak ott a légszűrőház volt magas. most meg olyan hányás színt festettek a kocsinak... . ilyen almazöldfagyiszínű, meg fehér. bocsi. megpróbáltam egy hsz-be szerkeszteni, de nem tudom az így üressé válót hogyan lehet törölni erre vagy az a megoldás, hogy az idéz gombot használod, 3 idézetet lehet egyszerre használni, és utána a hozzászól gombra kattintasz a lap alján, vayg az amit én csinálok, az pedig az, hogy a válasz gombra kattintok, meg is írom a válaszom, de ezután jobb gomb másolással kijelölöm az egészet, és ezutána böngészőben vissza nyíllal visszamegyek egyet, és a legutolsó hszemelt gyorsjavítással megtoldom pl ezzel is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 és nem tünt fel, hogy csak egy fék fog? akkora tehernél. Nem volt összehasonlítási alapom. Akkor vezettem először "Latrinát" és keményen használtam (már akkor is) a motorféket. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts