Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Tul.képpen igen, a leghosszabb végáttétel van benne, tehát a legkisebb végsebességet ez produkálja, viszont a 60LE-höz felesleges lenne rövidebb. leghosszabb áttétel a leg kisebb végsebeséget hozz? <_< én azt hittem, hogy pont fordítva van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 :) Elhiszem! :) Annó, az akkori barátnőm strandon dolgozott, mondanom sem kell, hogy reggeltől estig ott voltam. Nyár végén, mikor bezárt a strand, rendesen unatkoztam! :lol: Tavaly is sokat voltunk a strandon, idén is készülünk egy jó párszor, de ez a retek idő nem engedi. Ha meg jó idő van, akkor időm nincs! <_< hát én meg nyaranta, ha kétszer udnék strandolni az is jólenne... vagy az idő szar vagy nincs vagy lóvé nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Dáwid! Sok Boldog Szülinapot! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 csatlakozom...Boldog szülinapot, Dáwid! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 jaja boldo 12ediket <_< (21) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 híí köszi mindenki. <_< :lol: franc se tudta hogy mindenki tudja :) :) tenksz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 híí köszi mindenki. <_< :lol: franc se tudta hogy mindenki tudja :) :) tenksz. :lol: Én nem tudom. :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Én nem tudom. :lol: :lol: Mit nem tudsz? :) Ha tudod mit nem tudsz akkor azt tudod <_< :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Na kissé lemaradtam a betegség miatt de azért hadd említsem meg Novyy, hogy nem szép a "kokkódzsámbóóóóót" kifelejteni a ranglistáról :) U.I. Rem valahol nem síklottam át fölötte azt most jól mogyorón leszek rugva <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Na kissé lemaradtam a betegség miatt de azért hadd említsem meg Novyy, hogy nem szép a "kokkódzsámbóóóóót" kifelejteni a ranglistáról :) U.I. Rem valahol nem síklottam át fölötte azt most jól mogyorón leszek rugva <_< neem nem ejj ejj keptündzsek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Kezdődiiiik... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Kezdődiiiik... <_< :) katnak dzsó katnak dzsó venini akton katnak dzsó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 neem nem ejj ejj keptündzsek <_< rukirukííííííííí, dávájdáváj.......aaaahhhh júúú táccs máj trálálá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 katnak dzsó katnak dzsó venini akton katnak dzsó... :) rukirukííííííííí, dávájdáváj.......aaaahhhh júúú táccs máj trálálá <_< Ez már az offolós topicban is nagyon OFF. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Ez már az offolós topicban is nagyon OFF. <_< szetmifriiii....icccmájlájf..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 szetmifriiii....icccmájlájf..... <_< vádizláv... béjbidonhörtmi... donhörtmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Kezdődiiiik... <_< :) Akkor Dáwidnak egy: Hepi börsz dééj túúú júúúú.... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 szetmifriiii....icccmájlájf..... Ezt írd le bazze! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 <_< vádizláv... béjbidonhörtmi... donhörtmi... dáráriri rárrárá, ahhh bí máj lövör.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 nánánááná nánánáánáá éjéjéj guudbáj.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Ezt írd le bazze! <_< ÁÁÁRGHHH!!! GRMFHHHGRRRVRR ÁÁÁÁ!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 nánánááná nánánáánáá éjéjéj guudbáj.. <_< veduju veduju gooooooooooooooo? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 ÁÁÁRGHHH!!! GRMFHHHGRRRVRR ÁÁÁÁ!!!! <_< :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Akkor Dáwidnak egy: Hepi börsz dééj túúú júúúú.... :) :) Hepi börszdéj túúú júúúú... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 ÁÁÁRGHHH!!! GRMFHHHGRRRVRR ÁÁÁÁ!!!! CSALÓ! :) Én is meg tudom nézni a szövegkönyvet... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts