J0hnny Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 A kék piros átmenet nagyon jól mutat éjjel a fűtéskonzolon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 tul csicsás?? tiédhez képest 3 piros led van benne, ami színesebbé tette... :lol: Na, én azt nem raktam volna bele <_< . De a lényeg hogy neked tetszik, ne törődj velem, mert tényleg nem sértésnek szántam :) . Lehet hogy valakinek meg az enyém nem jön be annyira... A lényeg hogy elégedettek legyünk a munkánkkal, ennyi :) . Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Na, én azt nem raktam volna bele <_< . De a lényeg hogy neked tetszik, ne törődj velem, mert tényleg nem sértésnek szántam :) . Lehet hogy valakinek meg az enyém nem jön be annyira... A lényeg hogy elégedettek legyünk a munkánkkal, ennyi :) . Peace majdakkor leszek elégedett, ha meglesz a fordulatszámmérő óra, és az is meg lesz csinálva, de az még nem most lesz... most kifogytam mindenből se led se ellenállás... na meg a km órát smdvel lenne célszerű megcsinálni. még most sincs senkinek sima nem fordulatszámosra való fekete műanyag+ plexi kidobásra várva? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 majdakkor leszek elégedett, ha meglesz a fordulatszámmérő óra, és az is meg lesz csinálva, de az még nem most lesz... most kifogytam mindenből se led se ellenállás... na meg a km órát smdvel lenne célszerű megcsinálni. Csináld meg :) . Én néha látnám fehéren is... :) Vagy esetleg ? <_< De se rossz :lol: . Biztos fillérekből meg lehet csinálni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Csináld meg :) . Én néha látnám fehéren is... :) Vagy esetleg ? <_< De se rossz :lol: . Biztos fillérekből meg lehet csinálni... :lol: azé ennyire scifi be nem megyek át :lol: nekem az is elég lesz, ha a mutatók szépen pirosan fognak fényleni, és a piros dolgok, a többi meg kék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 azé ennyire scifi be nem megyek át <_< nekem az is elég lesz, ha a mutatók szépen pirosan fognak fényleni, és a piros dolgok, a többi meg kék. Amúgy rgb ledekkel meg olyan színű amilyen kedved van. :) Csak egy kis szabályzó kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Mi a külömbség a C20NE(116HP) és a 20SEH(129HP) között??? Mert a motor szerintem ugyan az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Mi a külömbség a C20NE(116HP) és a 20SEH(129HP) között??? Mert a motor szerintem ugyan az. Úgy tudom más a fokolása a vez teng-nek. Más a sűritési arány. Stb... 20SEH Bauform: R4 Steuerung: OHC Anzahl der Ventile: 8 Bohrung (mm): 86,0 Hub (mm): 86,0 Volumen (cmł): 1998 Leistung (kW bei min-1): 95 / 5600 Drehmoment (Nm bei min-1): 180 / 4600 Verdichtung: 10,0 : 1 Motormanagement: Bosch Motronic ML 4.1, ab MJ90 Bosch Motronic M 1.5 Oktanzahlbedarf: 98v / 95, keine Klopfregelung Steuerung: Zahnriemen Abgasanlage: kein Katalysator C20NE Bauform: R4 Steuerung: OHC Anzahl der Ventile: 8 Bohrung (mm): 86,0 Hub (mm): 86,0 Volumen (cmł): 1998 Leistung (kW bei min-1): 85 / 5400, 85 / 5200 (Calibra, Frontera A, Omega A ab MJ91, Vectra A) Drehmoment (Nm bei min-1): 170 / 2600, 170 / 3000 (Ascona C, Kadett E) Verdichtung: 9,2 : 1 Motormanagement: Bosch Motronic ML 4.1, ab MJ90 Bosch Motronic M 1.5, Astra F Bosch Motronic M 1.5.2 Oktanzahlbedarf: 95 / 98 / 91, keine Klopfregelung Steuerung: Zahnriemen Abgasanlage: geregelter Katalysator Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Nem vagyunk egyformák (hála istennek), én meg a discoval vagyok így. :lol: Bár inkább kihagyom a "dizsit". <_< :lol: Ahogy észrevettem a jó multor a Pezónál, a lakodalmast se csíped. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Hello Mindenki! Na tegnap jubilált a kocsi...megvan a 200.000 Km <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 <_< ..ezt már láttátok? "rossz gyerekeknek" :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Hello Mindenki! Na tegnap jubilált a kocsi...megvan a 200.000 Km :lol: Gratula, lesz ez még több is. Remélem. ^_^ :) ..ezt már láttátok? "rossz gyerekeknek" :) :lol: :lol: Hűha, és hol lehet venni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Hűha, és hol lehet venni? <_< Nem tudom.. :) Novyy, egyszer érdeklődtél ilyesmi felől, hogy hogyan néz ki ezzel a festéssel..ha jól emlékszem...jó sokat kér érte. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Amúgy rgb ledekkel meg olyan színű amilyen kedved van. :lol: Csak egy kis szabályzó kell hozzá. ez az rgbe led ez a 3 alapszínt egyenként csinálja,vagy bármilyen más színt is előállít? na ja de ez a vezérlő már szerintem, nekem legalábbis nem tetszően egyszerű :lol: Ahogy észrevettem a jó multor a Pezónál, a lakodalmast se csíped. <_< :) hála az égnek. Nem tudom.. :lol: Novyy, egyszer érdeklődtél ilyesmi felől, hogy hogyan néz ki ezzel a festéssel..ha jól emlékszem...jó sokat kér érte. :) pont ma néztem kb a felét érné is ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 ez az rgbe led ez a 3 alapszínt egyenként csinálja,vagy bármilyen más színt is előállít? na ja de ez a vezérlő már szerintem, nekem legalábbis nem tetszően egyszerű :) RGBvel tudsz színeket produkálni, csak úgy kell kapcsolni. Bár 32 bites színmélységet azért ne képzelj el.. :) Nekem van itthon pár ilyen RGB-s ledem, cska fater elrakta valahova... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 ez az rgbe led ez a 3 alapszínt egyenként csinálja,vagy bármilyen más színt is előállít? na ja de ez a vezérlő már szerintem, nekem legalábbis nem tetszően egyszerű <_< A 3 alapszínből tudsz keverni. A 3 láb feszültségeitől függ, melyik alapszín mennyire domináns. Pl ha mindegyik max fesz akkor fehér...stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 A 3 alapszínből tudsz keverni. A 3 láb feszültségeitől függ, melyik alapszín mennyire domináns. Pl ha mindegyik max fesz akkor fehér...stb. 4 láb. <_< 1 test és a 3 +. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 4 láb. <_< 1 test és a 3 +. Oké. A 4. láb elég egyértelmű, de szorri hogy kihagytam. Szóval egy kis panelre 3 poti aztán olyat keversz amilyet akarsz. :) Szerintem. Szerk: Bár abba még nem gondoltam bele, hogy hogyan lehetne a műszeregység a kijelző és a középkonzol feszültségeit egyszerre állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Oké. A 4. láb elég egyértelmű, de szorri hogy kihagytam. Szóval egy kis panelre 3 poti aztán olyat keversz amilyet akarsz. <_< Szerintem. Pontosan. :) Csak úgy kell méretezni, hogy 20mA-nál többet ne kapjon a led. Akkor lehet remekül állítani a színeket. Szerk: A műszeregységnek és a kijelzőnek már ott a poti a tompított kapcsolóban, csak brutálisabb ellenállat kell elé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 aham értem akkor hát ő....... egyszerre szabályozni mindenhol?? úgy kell bekábelezni, és egy nem látszó helyre betenni a 3 potit. én a középkonzolos kapcsolóimhoz kb kiujnyi vastag kábelköteget fűztem be <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Hello Mindenki! Na tegnap jubilált a kocsi...megvan a 200.000 Km :) Fiatal még :lol: :lol: múlt hét pénteken pörögtünk bele ribikémmel a 300-ba :) (ma pedig a 301.111-be :lol: <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Pontosan. <_< Csak úgy kell méretezni, hogy 20mA-nál többet ne kapjon a led. Akkor lehet remekül állítani a színeket. Szerk: A műszeregységnek és a kijelzőnek már ott a poti a tompított kapcsolóban, csak brutálisabb ellenállat kell elé. De éppen ez az hogy ahhoz hogy minden szép egyforma legyen, minden egységnek ugyanazt a jelet kell kapnia, magyarul a műszerfal kábelkötegre és a központi kijelző kábelkötegére is figyelni kell. Más tészta, hogy így utólag belegondolva a műszeregységnél meg a kijelzőnél ezek a ledek már csak szólóban felelnek meg, foglalatba nem tudod tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 De éppen ez az hogy ahhoz hogy minden szép egyforma legyen, minden egységnek ugyanazt a jelet kell kapnia, magyarul a műszerfal kábelkötegre és a központi kijelző kábelkötegére is figyelni kell. Más tészta, hogy így utólag belegondolva a műszeregységnél meg a kijelzőnél ezek a ledek már csak szólóban felelnek meg, foglalatba nem tudod tenni. előbb írtama tutit <_< külön bekábelezed, ahova akarsz ilyen variálható világítást elviszed mind a 3 poti jelét, meg a testet. mivel ezel egybébként is panelos ledek lesznek már, tekintve a 4 lábat, így 3 vezeték már nem gond :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 <_< ..ezt már láttátok? "rossz gyerekeknek" :) :) :lol: Nagyon vad! :lol: :lol: Ilyen csúszdát betennék egy két helyre! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 én meg a discoval vagyok így. :P Bár inkább kihagyom a \\\"dizsit\\\". <_< :lol: ha tudnád mikor voltam utoljára.. kb 2001 vagy 2002-ben :) maga a zenei ízlés, \\\"mindenevő\\\" vagyok de leginkább a 90-es évek nagy diszkóslágereit csipázom.. :P :lol: ^_^ Novyy, egyszer érdeklődtél ilyesmi felől, hogy hogyan néz ki ezzel a festéssel.. Nno, pont ilyen formára akarom az enyémét lefúj(at)ni ;) láttam már ezzel a közép-sötétzöld színnel és baromi jól néz ki! :) Nyilvánvaló azért, hogy minden autónak a saját külső színe megy a belsejéhez -néhány kivétellel.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts