Novy Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 hát ha Laleenak punija van azt meg is nézném <_< előbb gyáááá aztán meg muhahaha :) de én arra gondoltam, hogy barátosnéja baráti körébe tartozó lányok puniját esetleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 hát ha Laleenak punija van azt meg is nézném <_< előbb gyáááá aztán meg muhahaha :lol: de én arra gondoltam, hogy barátosnéja baráti körébe tartozó lányok puniját esetleg... Azt én is megnézném, ha punim lenne vagy 2 napra! :) Nem hagynám pihenni! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Puni... :) Szerintem kb. oviban hallottam így aposztofálni a pin@'t... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Puni... :) Szerintem kb. oviban hallottam így aposztofálni a pin@'t... <_< :) De ezt legalább nem cenzúrázza az automata moderátor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Ha közel lenne hozzám simán megvenném!!! Katt Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Ha közel lenne hozzám simán megvenném!!! Katt Ahogy nézem c14se...abból mondjuk már a motort el lehet adni annyiért, mint a vételár. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Ahogy nézem c14se...abból mondjuk már a motort el lehet adni annyiért, mint a vételár. <_< Így van! És ott van még egy pár dolog.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Így van! És ott van még egy pár dolog.... Talán az ára dupláját ki lehetne belőle hozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Egy ilyet kéne beépítene az Astrába :) Katt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 De ezt legalább nem cenzúrázza az automata moderátor :) :) nőinemiszerv nőinemiszerv punci vagina és nunci na nézzük mit cenzúráz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 :) nőinemiszerv nőinemiszerv punci vagina és nunci na nézzük mit cenzúráz <_< semmit! :) biztos az automata moderátor is fiú, így tetszik neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Egy ilyet kéne beépítene az Astrába :) Katt <_< 3.0 V6 van, az fér el keresztben :lol: De szerintem egy ilyet kéne inkább beépíteni aztán kiírni, hogy "Babe on board" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Novy, erre nem mozdulsz rá? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 3.0 V6 van, az fér el keresztben :lol: De szerintem egy ilyet kéne inkább beépíteni aztán kiírni, hogy "Babe on board" :) Hát őőő izé..... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Hát őőő izé..... <_< :) FYI: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Novy, erre nem mozdulsz rá? <_< ezt már sokat nézegettük... azt is mondták, hogy már fent sincs, csak vki szórakozik de ha eljutok oda, akkor ilyenbe fogok gondolkozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 FYI: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/26..._1211303109.jpg sztem HIGIDÍÍÍ <_< am összeraktam a középkonzolt elég jó lett sztem... este próblok képet csinálni a km órába is kicseréltem ledekre, de csak a gyári helyre dugdostam ledet... egyikkel igen megszenvedtem, vagy 3 órába került, mire megtudtam csinálni oda is a foglalatosat... nemértem amúgy miért, de vagy az ellenállás adta meg magát vagy a led, vagy mire összeraktam nem működött ... kíváncsi vagyok, hogy este hogy fog kinézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 azért kíváncsi lennék, hogy egy 2 éves autó mitől tud kigyulladni? Qva egyszerű. Zárlattól. :lol: Egy ilyet kéne beépítene az Astrába :lol: Katt <_< Láttál már ilyen mocit kiszedve? :) Bacott nehéz és nem férne el keresztben a zAstra motorterében. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Kell nekem rámenni a járdaszegélyre. <_< Én is mindíg rámegyek. :) De nekem nincsen punim! :) :lol: Most már késő, hiszem, ha látom! :lol: Ezen viszont majdnem becartam, nem az emberkéken, nem vagyok rasszista, hanem az uccsó 3 másodpercen.:Katt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Elmentem mosóba, de csak vmi aktív habbal próbáltam meg, azon a pisztolyon viszont nem volt ravasz (elsütőbillentyű :lol: ) úgyhogy... Látod Karcsi? Tanul a gyerek... :lol: :lol: <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Látod Karcsi? Tanul a gyerek... :lol: :lol: <_< :) :) Hát vmi csak ragad rám a koszon kívül is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Én is mindíg rámegyek. <_< Most már késő, hiszem, ha látom! :lol: Ezen viszont majdnem becartam, nem az emberkéken, nem vagyok rasszista, hanem az uccsó 3 másodpercen.:Katt! :) Ezzel a vidivel már én is találkoztam régen és veszélyes egy társaság! Vályogvetőparasztok! :) Megy a rellé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 középkonzolom nappal http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=e032e177f...&aid=150222 középkonzolom este, útszélén közúti világításnál http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150222&am...78067&sort= sajna csak telós kép... színhűség olyan is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 középkonzolom nappal http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=e032e177f...&aid=150222 középkonzolom este, útszélén közúti világításnál http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150222&am...78067&sort= sajna csak telós kép... színhűség olyan is :) hmm... nemtok mit mondni. Szép oszt kész. :P Nekem a fűtés részleg még brunya-színű, de szeretném megfehéríteni <_< csak ennyi időm nincs :) ősz óta ma került rá némi idő hogy bedobjam a fekete kárpitokat az ajtókra. Az első ülések, meg az első ajtókárpitok már a feketék, de hátul még szürkeség van :lol: :lol: Majd karácsonyra ^_^ Jah, és nem kell fúrni. Az új tájpos kárpit egyetlen középső csavarja, egybeesik a régiek egyikével, szal jó helyen van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts