zotya975 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 NA ma megjártam Győr-Veszprém-Győr útvonalat (Lada Samara-t hoztuk el apuval...örökség)...hát a 60 paci 5.ben 90nél nem szereti a húzós emelkedőket....vagy csak az enyém nem? :) Amúgy így új hengerfejjel jól szuperál :) Az enyém sem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Az enyém sem. <_< Mert akkor egyikünkében sem mustáng van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Ezt láttátok már? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Mert akkor egyikünkében sem mustáng van <_< Én nem bánom, ha nem Fordom van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Ezt láttátok már? <_< Nem rossz. Ma láttam egy 3-kerekűt, amilyet a Mr.Bean szokott szo@atni a filmekben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 már kezdem látni az alagút végét. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=6db923488...&aid=150222 még nincsenek a gombok bekötve... de már próbáltam, és igen fain lett úgy, ha vmi miatt nem sikerülne még se... akkor is jó lesz, mert kéken fog világítani. esetleg akinek van kedve, vegye ki a gombokat, és a plexit nyomja ki belőle, és csiszolja le a festéket, festék nélkül szrintem a sima világítás is látszani fog. Ez nagyon szuper lett!!! <_< Esetleg tudnál ehez egy frankó útmutatót csinálni, hogy mit, hogyan kell??? Természetesen, ha nem lenne ez gond Neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 már kezdem látni az alagút végét. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=6db923488...&aid=150222 még nincsenek a gombok bekötve... de már próbáltam, és igen fain lett úgy, ha vmi miatt nem sikerülne még se... akkor is jó lesz, mert kéken fog világítani. esetleg akinek van kedve, vegye ki a gombokat, és a plexit nyomja ki belőle, és csiszolja le a festéket, festék nélkül szrintem a sima világítás is látszani fog. Zsír lett kolega!!! <_< Most, hogy itthon vagyok, én is rászánom magam a gombok ledezésére! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Én nem bánom, ha nem Fordom van. :) szerten az F edből mi lett volna?? ilyen sebességre nem is képes :) és durvábban tört volna. Ez nagyon szuper lett!!! <_< Esetleg tudnál ehez egy frankó útmutatót csinálni, hogy mit, hogyan kell??? Természetesen, ha nem lenne ez gond Neked. lesz képek már vannak. nekem csak sima ledjeim vannak, nem olyan frankó ledpaneljeim, mint Laleenak, így eléggé macerás volt megcsinálni, kb az egész napom ráment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Ennyit a Szutyokikról! <_< A belső égésű motor átment külső égésűvé! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 lesz képek már vannak. nekem csak sima ledjeim vannak, nem olyan frankó ledpaneljeim, mint Laleenak, így eléggé macerás volt megcsinálni, kb az egész napom ráment. Azt elhiszem, mert nekem nem volt türelmem sima ledekkel foglalkozni! De frankó lett! Ha egyszer talizunk, lesz mit mutogatni egymásnak! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Azt elhiszem, mert nekem nem volt türelmem sima ledekkel foglalkozni! De frankó lett! Ha egyszer talizunk, lesz mit mutogatni egymásnak! <_< nem vok kivi a kukidra!!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Nagyon faca bringa. Most szerezted be? mennyi volt az annyi ha nem vagyok indiszkrét? :) Jaja. Tegnap vettem. 350 euró <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 nem vok kivi a kukidra!!!!! <_< Nem a kukimat akarom mutogatni! :) Nőpárti vagyok! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Nem a kukimat akarom mutogatni! <_< Nőpárti vagyok! :) :lol: a punit viszont szívesen megnézem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 a punit viszont szívesen megnézem :) Még akkor is, ha Laleeé? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Ne is törődj velük, csak irigykednek, mert nekik karosszériáshoz kell vinni a kocsit, ha horpadás van rajta, neked csak elég egy kompresszor amivel túlnyomást hozol létre a kipufon keresztül. :P <_< Csak ne felejtsd el felhúzni az ablakokat! Te naggggyon hülye vagy :) Ennyit a Szutyokikról! :) A belső égésű motor átment külső égésűvé! :lol: Pedig új swift volt. Kár érte, jó kis kocsi ^_^ Még akkor is, ha Laleeé? :lol: Akkor meg főleg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 úgyis kell egy másik lökös, mert ennek már nincs az alján koptató. Kell neked porig ültetni.. :) <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Kell neked porig ültetni.. :lol: :) :) Kell nekem rámenni a járdaszegélyre. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Még akkor is, ha Laleeé? <_< De nekem nincsen punim! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Pedig új swift volt. Kár érte, jó kis kocsi <_< azért kíváncsi lennék, hogy egy 2 éves autó mitől tud kigyulladni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Kell nekem rámenni a járdaszegélyre. :) Keresd meg Endlost "allroad"-osítás ügyben :lol: garantáltan nem fogja semmi sem lerendezni a kocsid alját városi terepen.. :lol: azért kíváncsi lennék, hogy egy 2 éves autó mitől tud kigyulladni? Talán gyufától? :lol: <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Talán gyufától? :) <_< :) Lehet minden adott volt az 5.1-hez! (5l benzin, 1 szál gyufa!) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 azért kíváncsi lennék, hogy egy 2 éves autó mitől tud kigyulladni? Ugyanattól, amitől elromlik a 3 napos Sony TV :) De lehet, 3 év múlva megnézhetjük majd a NatGeo-n, a katasztrófanyomozó sorozatban <_< amúgy remélem, volt casco-ja az emberünknek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Lehet minden adott volt az 5.1-hez! (5l benzin, 1 szál gyufa!) :) A rossz idegállapot (békétlen tulaj) <_< és a térhatás is (ha durrant) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 A rossz idegállapot (békétlen tulaj) <_< és a térhatás is (ha durrant) :) szerintem megvolt a térhatás, mert sűrűn anyázhatott! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts