Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Meg ne próbáld. :D Azóta ömlik a könnyem a röhögéstől... :lol: :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Ha esetleg valakit érdekel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 csókolom bácsi :) :) :lol: Na, csak legyél kézközelbe. :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Látom, megint a rovásomra élcelődtök... <_< No nem mintha baj lenne :lol: Végülis ennyi hibakódvillogtatás meg szívás mellett legyen már egy kis derű is a napjaitokban :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Látom, megint a rovásomra élcelődtök... <_< No nem mintha baj lenne :lol: Végülis ennyi hibakódvillogtatás meg szívás mellett legyen már egy kis derű is a napjaitokban :) :) :lol: ugye mennyivel jobb egy konzervdobozban utazni.... :P :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 ennyi hibakódvillogtatás meg szívás mellett legyen már egy kis derű is a napjaitokban :) :lol: :lol: Te most viccelsz? :) Pont az a buli az egészben, hogy van mit piszkálniuk rajta.. :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Látom, megint a rovásomra élcelődtök... <_< No nem mintha baj lenne ^_^ Végülis ennyi hibakódvillogtatás meg szívás mellett legyen már egy kis derű is a napjaitokban :lol: :lol: :lol: Te most viccelsz? :) Pont az a buli az egészben, hogy van mit piszkálniuk rajta.. :P :) Na, én pl az idejét sem tudom már mikor villogtattam hibakódot. Akkor is csak kipróbáltam, mert semmi baja nem volt a verdának. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 ugye mennyivel jobb egy konzervdobozban utazni.... :P :lol: :lol: Inkább, mint a földön fetrengeni, fröcskölő olajjal a pofámban <_< Na, én pl az idejét sem tudom már mikor villogtattam hibakódot. Akkor is csak kipróbáltam, mert semmi baja nem volt a verdának. :P Szerintem az a kocsi nem is mer már elromlani, előre fél a pofonoktól ^_^ Inkább önmagát javítja stikában éjjelente a parkolóban :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Inkább, mint a földön fetrengeni, fröcskölő olajjal a pofámban :) Szerintem az a kocsi nem is mer már elromlani, előre fél a pofonoktól ^_^ Inkább önmagát javítja stikában éjjelente a parkolóban :lol: :lol: :lol: Nem kell alátartani a pofád, és akkor nem lesz tele olajjal. <_< Nem is ajánlom neki. :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 nah kiszedtem a fűtés állítóját... nekem kicsit szívás vol, alig tudtam lepattintgatni a bowdeneket, de skerült. rem estére kész leszek vele <_< meg kivettem a tidet is, és ujrafestem, mert vannak benne ilyen szöszök(festéskor pont egy szellő telegórta porral) meg le i lakkozom, mert szinte mat a színe a festéknek lak nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Nem kell alátartani a pofád, és akkor nem lesz tele olajjal. <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Inkább, mint a földön fetrengeni, fröcskölő olajjal a pofámban <_< stíftbe olaj se kell? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 stíftbe olaj se kell? <_< :) Szerintem félreértjük, azt akarja mondani, hogy olajat vesz a szájába, és azt fröcsköli, így megkenve az alkatrészeket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Szerintem félreértjük, azt akarja mondani, hogy olajat vesz a szájába, és azt fröcsköli, így megkenve az alkatrészeket. :lol: Fúdd ki vidra..fúdd ki...!! <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 stíftbe olaj se kell? <_< :) De-de, már hogyne kellene, de nem a földre, a szelepfedélre, a váltóra, és úgy en bloc a motorra :) Bár ezt te nem értheted... ^_^ Szerintem félreértjük, azt akarja mondani, hogy olajat vesz a szájába, és azt fröcsköli, így megkenve az alkatrészeket. :lol: Hatalmas nagy pofon van érőben... :lol: "Még King Kong is beszarna tőlem!!!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 De-de, már hogyne kellene, de nem a földre, a szelepfedélre, a váltóra, és úgy en bloc a motorra <_< Bár ezt te nem értheted... :lol: Hatalmas nagy pofon van érőben... :) "Még King Kong is beszarna tőlem!!!" :) Jaj itt csak viccelődünk ám...te meg mindent komolyan veszel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 De-de, már hogyne kellene, de nem a földre, a szelepfedélre, a váltóra, és úgy en bloc a motorra <_< Bár ezt te nem értheted... :lol: kell a mókuskerék tengelyét kenni, bár az zsírral szokták :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 kell a mókuskerék tengelyét kenni, bár az zsírral szokták ^_^ :lol: Meghúzogatom a copfodat, Lotti! :) Jaj itt csak viccelődünk ám...te meg mindent komolyan veszel. :lol: Értem én a tréfát... :) De nem szeretem!!! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Meghúzogatom a copfodat, Lotti! <_< azt csak akkor ha jócsaj vagy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 azt csak akkor ha jócsaj vagy... :lol: Nehogymá' válogassál :) Amúgy meg tudod, mit? :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 http://www.canga.hu/index.php?p=galleryGal...182&iType=1 Ime az új Opelem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 már kezdem látni az alagút végét. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=6db923488...&aid=150222 még nincsenek a gombok bekötve... de már próbáltam, és igen fain lett úgy, ha vmi miatt nem sikerülne még se... akkor is jó lesz, mert kéken fog világítani. esetleg akinek van kedve, vegye ki a gombokat, és a plexit nyomja ki belőle, és csiszolja le a festéket, festék nélkül szrintem a sima világítás is látszani fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 http://www.canga.hu/index.php?p=galleryGal...182&iType=1 Ime az új Opelem... <_< Nagyon faca bringa. Most szerezted be? mennyi volt az annyi ha nem vagyok indiszkrét? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 NA ma megjártam Győr-Veszprém-Győr útvonalat (Lada Samara-t hoztuk el apuval...örökség)...hát a 60 paci 5.ben 90nél nem szereti a húzós emelkedőket....vagy csak az enyém nem? <_< Amúgy így új hengerfejjel jól szuperál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 ugye mennyivel jobb egy konzervdobozban utazni.... :lol: :) :lol: Ne is törődj velük, csak irigykednek, mert nekik karosszériáshoz kell vinni a kocsit, ha horpadás van rajta, neked csak elég egy kompresszor amivel túlnyomást hozol létre a kipufon keresztül. :lol: :) Csak ne felejtsd el felhúzni az ablakokat! már kezdem látni az alagút végét. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=6db923488...&aid=150222 még nincsenek a gombok bekötve... de már próbáltam, és igen fain lett úgy, ha vmi miatt nem sikerülne még se... akkor is jó lesz, mert kéken fog világítani. esetleg akinek van kedve, vegye ki a gombokat, és a plexit nyomja ki belőle, és csiszolja le a festéket, festék nélkül szrintem a sima világítás is látszani fog. Nagyon baba lett! <_< Amit írtál kipróbálom. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts