invictus Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Emesén! :lol: Na de tábori körülmények közt. Szado-mazo kedvelő fórumozó??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Bejött az a rész amikor cserkésznek öltözött? :lol: ;) :D Neki a motoros tetszett. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Neki a motoros tetszett. :lol: :D Vagy inkább az amikor pasinak öltözött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Vagy inkább az amikor pasinak öltözött. :D :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Vagy inkább az amikor pasinak öltözött. :D Vagy az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Neki a motoros tetszett. :lol: :D Vagy inkább az amikor pasinak öltözött. :lol: Tehát, össze kell rakni neki egy motoros, férfinak öltözött, cserkészjányt, és ól in ván :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Tehát, össze kell rakni neki egy motoros, férfinak öltözött, cserkészjányt, és ól in ván :D És ne hagyjuk ki a fenekelést, alázást, hereszorítót, stb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 És ne hagyjuk ki a fenekelést, alázást, hereszorítót, stb... :D Nah jóvan, ez nekem már túl beteg :lol: :lol: inkább nem képzelem el, mi lesz a vége annak a tuningEmesének :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Übernagylooool... :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 milyen film ez?? mert ezt ki kell hagynom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 milyen film ez?? mert ezt ki kell hagynom :lol: Az Opelesek visszavágnak. avagy Hogyan idegeljük fel a szuzukist :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Elég szomorú az, hogy te csak azt látod ebből, hogy 8 év alatt össze tudtak spórolni 2 milliót ti meg csak 1,3 misiért tudtatok kocsit venni. Ordít az irígység.... ami nem szép dolog. Ha valaki becsületesen keresett, becsületesen leadózott pénzből akármilyen vagyontárgyat vesz, az nem irígyelhető. Az emberek és a képességek, lehetőségek különbözőek. Ha valaki nem mások kárára gyarapszik az inkább elismerésre érdemes. Én több mint 4 év gályázással, sok éjszakai/hétvégi túlórázással kapartam össze az autóm árát és a hozzávaló jogsit is ésügye az átírást. Nem autóra gyüjtöttem, csak egyszer gondoltam egyet, letettem a jogsit, aztán munkatársam mondta hogy eladja az autóját én meg megvettem. :lol: Az ismerőseim tudják, hogy a autóm lány! Azért is hívják Gizinek! A feneke formás, a szíve jó elvisz mindenhová és meg is hálálja a törődést! :D CSak most duzzog egy kicsit, mert lenne mit csinálni rajta, de megmagyaráztam neki, ha lesz pénzem, költök rá is! :D Enyém is lány, Asty a neve és most nagyon meghálálta a törődést. Olajcsere, légszűrő, pollenszűrő, aztán még kapott talitankot, nem Tuskós benyából, amihez kapott bónuszként üzemanyagrendszer tisztítót és nagyon megy a kicsike. Már nem rángat be, alapjárat is stabil lett, váltásnál mikor leszállok a kuplungról, nem rángat be, dinamikussá vált a gyorsulása, nincs 2300 körüli rpm-nél torpanása... stb. Isteni lett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 De ez nem nem tudás, hanem elvadult magyarításos szájlosítás. Ha beszabadulsz egy iskolába, és ellopkodod a telefonokat sms-olvasgatásra, a 90% -ában olyanokat fogsz látni hogy Szya...Cevasz... és egyebek. Ez nem heJesírási, hanem angolból átvett-átmagyarított-és tovább-szlengesített probléma. Nem lehet megmagyarázni, csak úgy lesz. :lol: :D Jah.... ez se nem lett ám OFF :D ;) :lol: Bocsika. :D A legjobban az tetszett eddig, amikor láttam esemesben búcsúzóul írva: "Pussy" hát nem a kiss-t jelenti az biztos... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 A legjobban az tetszett eddig, amikor láttam esemesben búcsúzóul írva: "Pussy" hát nem a kiss-t jelenti az biztos... :lol: :D Angolul nem éppen azt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 nagyon meghálálta a törődést. Olajcsere, légszűrő, pollenszűrő, aztán még kapott talitankot, nem Tuskós benyából, amihez kapott bónuszként üzemanyagrendszer tisztítót és nagyon megy a kicsike. Már nem rángat be, alapjárat is stabil lett, váltásnál mikor leszállok a kuplungról, nem rángat be, dinamikussá vált a gyorsulása, nincs 2300 körüli rpm-nél torpanása... stb. Isteni lett. :lol: Akárcsak az enyém, 5 évet bírt aztán nyekk.. :D És tőlem kérdezik, hogy használom-e egyáltalán.. :lol: néha kerülök vele egyet.. :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 A legjobban az tetszett eddig, amikor láttam esemesben búcsúzóul írva: "Pussy" hát nem a kiss-t jelenti az biztos... :lol: :D Jjjöheeeet... ;) ;) :D :lol: offtopic.. :D (moderátor úr kérem, helyezze már át legyen szives..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Köszi! :lol: (azt azért nem mondom, hogy puszi.. :lol: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Köszi! :D (azt azért nem mondom, hogy puszi.. :lol: :D ) Nm. Meg ne próbáld. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Köszi! ;) (azt azért nem mondom, hogy puszi.. :lol: :D ) Nm. Meg ne próbáld. :lol: ennél már csak a "puszi bácsi" lenne rosszabb :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 ennél már csak a "puszi bácsi" lenne rosszabb :lol: :D csókolom bácsi :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 csókolom bácsi :lol: :D :lol: Ezért pofonütést kapsz. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 csókolom bácsi :D :lol: :D Minnyá megmondja hol kell csókolgatni :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Ezért pofonütést kapsz. :lol: ;) Minnyá megmondja hol kell csókolgatni :lol: :D ;) Á, nem hinném, mert annyira aranyos vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Á, nem hinném, mert annyira aranyos vagyok. :D A "puszcsykácska" lemaradt a végéről :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Az Opelesek visszavágnak. avagy Hogyan idegeljük fel a szuzukist :lol: ;) ...de akár "márkatársnak" is vehetjük...csak másik logót kéne rábiggyesztenie :lol: Sőt, akár irigyelhetnénk is, hogy Subaru-ja van.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts