opel16v Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Köszi!!!!!! Jelentheti aszt is hogy túl sok a kék folyadék? nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 nem Ja, tényleg, inkább sárgás színe van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Keress! :D ..tudod, gúgli! :lol: :D Mondhatod neki, hogy megvirradt... :lol: :D :D ;) ;) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sokat érjél Stefan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Mondhatod neki, hogy megvirradt... :D :lol: :lol: :D ;) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sokat érjél Stefan! kusta vok ma na ;) Kössz Gabi a listát :D (egyetlen hasznos infó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 kusta vok ma na ;) A lustát még meg is érteném de mi az a "kusta"? :lol: kész bizony mint a matekházid.. ;) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 ... Sokat érjél Stefan! http://szmajlik.uw.hu/iszik_elemei/hbd.gif http://szmajlik.uw.hu/iszik_elemei/pertu.gif Köszi! :lol: Amúgy én annyira nem tartom számon ezeket a dolgokat, hogy szinte rajtam kívül mindenki előbb tudta :lol: Érdemes a hozzászászólásokat elolvasni: link :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 kussolok is meg lusta is vok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Köszi! :lol: Amúgy én annyira nem tartom számon ezeket a dolgokat, hogy szinte rajtam kívül mindenki előbb tudta :D Érdemes a hozzászászólásokat elolvasni: link ;) Én sem igazán de majdnem másfél év fórumozás után rájöttem, hogy van itt "NAPTÁR" és az ilyesmit számon tartja (a sajátomat is a személyim emlékezteti).. :D És a csajszibarack? Nem vágom.. ;) kussolok is meg lusta is vok :D Értem én.. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Az is igaz. Nekem is most felesben van benne. Talin Daykiller jött mögöttem, amikor megálltunk és kiszálltunk beszólt, hogy "ej de büdös cefreszaga van a kipufogógáznak". :lol: :D :lol: Nem érezted, mikor beindítottad? Mondjuk akkor én sem, de amikor mögötted mentem... ajj. Ugyanez volt, mikor Hening jött a kórház parkolóba és nem tudtam elképzelni mi ez a büdös. Aztán mondja, hogy aznap tankolt 50%-ban E85-öt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Nem érezted, mikor beindítottad? Mondjuk akkor én sem, de amikor mögötted mentem... ajj. Ugyanez volt, mikor Hening jött a kórház parkolóba és nem tudtam elképzelni mi ez a büdös. Aztán mondja, hogy aznap tankolt 50%-ban E85-öt. :lol: Én nem figyeltem büdös-e vagy sem, pedig jópárszor jártam már etanollal de sose figyeltem erre. Sőt volt egyszer benne 70% alkesz is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Én sem igazán de majdnem másfél év fórumozás után rájöttem, hogy van itt "NAPTÁR" és az ilyesmit számon tartja (a sajátomat is a személyim emlékezteti).. :lol: És a csajszibarack? Nem vágom.. :D ... Jé, tényleg van egy naptár... Mindegy, úgysem használom :lol: A csajszibaracknál a hozzászólások tetszettek, pl.: "neki már nem kell légzsák" meg ilyesmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Én nem figyeltem büdös-e vagy sem, pedig jópárszor jártam már etanollal de sose figyeltem erre. Sőt volt egyszer benne 70% alkesz is. :D Meg neked a cefreszag amúgy sem büdös mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Meg neked a cefreszag amúgy sem büdös mi? :lol: Ja....azért nem tűnt fel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 A csajszibaracknál a hozzászólások tetszettek, pl.: "neki már nem kell légzsák" meg ilyesmi :lol: Jaa :D annak télleg nem kell mert egy koccnál a csomiban köt ki.. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Gumira elvileg veszélyes, de ismerek olyat aki már régóta jár így vagy tisztán, mégsincs semmi gondja, keverékkel nyilván kevesebb az esély ilyesmire. A corsám vígan szalad vele! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 A corsám vígan szalad vele! :D csak a gazdáját rühelli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Katt! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 csak a gazdáját rühelli :lol: Pofádlaposputtana! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Nem tudja valaki, a régi kétütemű trabiba milyen izzó kell az első fényszóróba? Az a H3-as? Az asszonynak évekkel ezelőtt olyat raktam a kismocijába (sárgát) és most égett ki a tompítottja. Mondtam neki, hogy menjen refivel, csak buktassa le a búrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Az :lol: , 45/40 W-os (vagy 35-ös, nem emléxem -évek óta itt áll a garázsban használatlanul) Izzókiégésre meg az a legtutibb ha lebillenti.. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Az :D , 45/40 W-os (vagy 35-ös, nem emléxem -évek óta itt áll a garázsban használatlanul) Izzókiégésre meg az a legtutibb ha lebillenti.. :D :lol: Azt tudom, hogy hány vattos, csak azt nem hogy mi a neve. H3-H4-satöbbi. Hát most mit csináltam volna vele, visszaszólt a kaputól hogy kiégett a tompított, gondoltam ha lefordítja a búrát, akkor nem vakít a refi el tud menni vele. Raktam volna bele az opelből a H4-et? Ez japán gép nem tudom a pris lámpánál állva kicserélni az izzót. A csávó csak lesett mögöttem, megáltam a pirosnál, ajtó ki, csomitartó fel, kiégett izzó kiszed, új vissza. Mire sárgára váltott már a rádiót babráltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Azt tudom, hogy hány vattos, csak azt nem hogy mi a neve. H3-H4-satöbbi. Hát most mit csináltam volna vele, visszaszólt a kaputól hogy kiégett a tompított, gondoltam ha lefordítja a búrát, akkor nem vakít a refi el tud menni vele. Raktam volna bele az opelből a H4-et? Ez japán gép nem tudom a pris lámpánál állva kicserélni az izzót. A csávó csak lesett mögöttem, megáltam a pirosnál, ajtó ki, csomitartó fel, kiégett izzó kiszed, új vissza. Mire sárgára váltott már a rádiót babráltam. :D Vidéki lámpa, lassan vált ;) :lol: ;) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 No már tudom miért nem veszek új Opelt készpénzért! http://totalcar.hu/magazin/kozelet/opelhorvath/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Kezelési könyv szerint: Fékfolyadék túl kevés, illetve kézifék. Különben mi az a hy a mondatod elején? Köszönés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 wareszba H4es volt... szrintem Trabiba is az van No már tudom miért nem veszek új Opelt készpénzért! http://totalcar.hu/magazin/kozelet/opelhorvath/ ja szegények 8 év alatt egy zsír uj verda ára. az eset többi része szomorú Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts