invictus Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Vagy E85-öt, majd az kipucolja :D ;) Az is igaz. Nekem is most felesben van benne. Talin Daykiller jött mögöttem, amikor megálltunk és kiszálltunk beszólt, hogy "ej de büdös cefreszaga van a kipufogógáznak". :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Pálinkára gondolt? :lol: :lol: Egyébként őszintén szólva én még a benyaszagot se nagyon bírom, a dízel még valahogy elmegy.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 ma semmi élet nem volt Most sincs nagy zsongás, igaz hétfő, általában munkanap.. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Most sincs nagy zsongás, igaz hétfő, általában munkanap.. ;) :lol: :D jah, elég gyenge találmány a hétfői nap... inkább lenne két vasárnap :lol: nah mindegy, menek dógozni, mire hazaérek úgyis 200 oldalt írtok, még akkor is ha senki nem lesz ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 inkább lenne két vasárnap Akkor meg abból csinálnának munkanapot mint englishéknél :lol: csak, hogy lenyúzzák a már nem létező bőrt is a gályarabokról.. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 ez a E 85 mi is pontosan, vki linkeljen már róla vmit, mert egyenlőre semit se tudok róla. jaja ez a hétfő reggel elég nehézkesen megy, amíg felébredek :lol: én a szombatot jobban csípem, vasárnapba benne va az hogy na azé okosan, mert holnap már itt a hétfő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 ez a E 85 mi is pontosan, vki linkeljen már róla vmit, mert egyenlőre semit se tudok róla. Böngésző jobb felső sarkában lévő ablakba bepötyögöd és mindjárt kidobál neked dolgokat róla :lol: Amúgy zőccsíglébűl pájinka..jóreggelt! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Böngésző jobb felső sarkában lévő ablakba bepötyögöd és mindjárt kidobál neked dolgokat róla.. :D Jóreggelt :lol: :D nincs hozzá kedvem :lol: na meg mek otpbe meg bótba meg k&h ba meg még mitom én , ja igen számtekbótba is.. szal majd jövök Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Én megrögzött gyorshajtó vagyok...nem vagyok rá büszke, De még mindig azt mondom, hogy olykor biztonságosabb az én vezetési stílusom, mint az őszes hajú öregúr...aki bénázik a forgalomba. Jaja, én is mostanság sok olyan balpöccsel találkozom egyszámjegyes meg kétszámjegyes franya főutakon, akik 60-70-el mennek... Ménem megy az ilyen busszal??? Előbb odaérne... Festhető az biza csak alapozni kell ha jól tudom :D Minden festhető, csak nem mindegy meddig tart :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Jaja, én is mostanság sok olyan balpöccsel találkozom egyszámjegyes meg kétszámjegyes franya főutakon, akik 60-70-el mennek... Ragassz a kocsijukra tunyingmatricát míg elsuhansz mellettük, hátha.. ;) :D :lol: Minden festhető, csak nem mindegy meddig tart :D Jaja, kollégáén is látszik, hogy utólag volt festve az első lőkös, gyűrődik lefele róla a festék.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 nincs véletlenül valakinek egy felesleges tankajtaja f astrához? Az enyémen ügyanis letört az a kis pöcök, ami nélkül bárki ki tudja nyitni BÁRMIKOR (még ha lezárom az autót akkor is!) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Ki tudják azt ha ott van, ha nincs ;) könnyen letéphető az egész, amúgy szerintem bármelyik bontóban találsz, na meg milyen színben kéne... De kartergázszűrő az van benne. :lol: :D Meg tigrincs az ablakban, majd az törli.. :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 sziasztok! tudnátok ebben segíteni hogy hogyan működik a légszűrőházában a frisslevegő- meleglevegő váltó csappantyú? vákum hatására úgy látom, de mikor és hogy jön létre a vákum? termosztát is van ott, vagy csak ez a vákum működteti? ha nincs vákum akkor teljesen frisslevegőnek kéne jönnie gondolom, de ez nem nyit ki teljesen csak félig és szivja a meleg levegőt is. hogy lehetne megoldani hogy teljesen nyisson hideg fele és meleg levegőt elzárja teljesen? vagy ez nem javítható? meg lefele is megy egy nyílás a rezonátordoboz fele ami nekem már nincs meg, ez baj? és amúgy erre a dobozra miért van szükség, innen nem sziv levegőt? szervizkönyvbe semmi erről! köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 sziasztok! tudnátok ebben segíteni hogy hogyan működik a légszűrőházában a frisslevegő- meleglevegő váltó csappantyú? vákum hatására úgy látom, de mikor és hogy jön létre a vákum? termosztát is van ott, vagy csak ez a vákum működteti? ha nincs vákum akkor teljesen frisslevegőnek kéne jönnie gondolom, de ez nem nyit ki teljesen csak félig és szivja a meleg levegőt is. hogy lehetne megoldani hogy teljesen nyisson hideg fele és meleg levegőt elzárja teljesen? vagy ez nem javítható? meg lefele is megy egy nyílás a rezonátordoboz fele ami nekem már nincs meg, ez baj? és amúgy erre a dobozra miért van szükség, innen nem sziv levegőt? szervizkönyvbe semmi erről! köszönöm a rezonátor dob zajcsillapító hatásért felel elvileg. az a szelep amiről beszélsz, vagy megvan ragadva a kosztól,vagy nemtom... nekem is félúton áll mindig, egyszer ki is fogom hajintani belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 ez a E 85 mi is pontosan, vki linkeljen már róla vmit, mert egyenlőre semit se tudok róla. jaja ez a hétfő reggel elég nehézkesen megy, amíg felébredek :lol: én a szombatot jobban csípem, vasárnapba benne va az hogy na azé okosan, mert holnap már itt a hétfő Etanol, etil-alkohol...ahogy tetszik, plusz egy kis benzin. Ezzel mennek bizonyos autók. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Etanol, etil-alkohol...ahogy tetszik, plusz egy kis benzin. Ezzel mennek bizonyos autók. :lol: de ezzel átalakítás nélkül nem mehet tisztán ha jóltudom. gumicsövekre veszélyes nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 de ezzel átalakítás nélkül nem mehet tisztán ha jóltudom. gumicsövekre veszélyes nem? Én minden átalakítás nélkül 50%-os keverékkel vígan eljárok vele, és semmi változás. Gumira elvileg veszélyes, de ismerek olyat aki már régóta jár így vagy tisztán, mégsincs semmi gondja, keverékkel nyilván kevesebb az esély ilyesmire. Amúgy nem bírtam ki, bevezetékeztem és beszereltem a világítós kapaszkodókat hátra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Én minden átalakítás nélkül 50%-os keverékkel vígan eljárok vele, és semmi változás. Gumira elvileg veszélyes, de ismerek olyat aki már régóta jár így vagy tisztán, mégsincs semmi gondja, keverékkel nyilván kevesebb az esély ilyesmire. Amúgy nem bírtam ki, bevezetékeztem és beszereltem a világítós kapaszkodókat hátra. :lol: semmi változás? se javulás se semmi? és ilyet hol lehet tankolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 semmi változás? se javulás se semmi? és ilyet hol lehet tankolni? Keress! :lol: ..tudod, gúgli! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 semmi változás? se javulás se semmi? és ilyet hol lehet tankolni? Semmi változás, ugyanolyan mint simán benzinnel. Fogyasztás is, teljesítmény is ugyanannyi. Csak az E85 190 forintba kerül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 jelenleg 200ft körül mozog az E85, és átalakítás nélkül nyári időszakban max 50%, téli időszakban max 30% a javasolt arány belőle. 39 kút van már magyarországon, a kutak listája: http://www.e85kft.hu/benzinkut.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra f 1.4 Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 hy nem tudom mit jelent a műszer tábla bal alján lévő piros felkiáltó jel!!!!!! Mikor ráadom a gyújtást. Talán hogy kevés az olaj a mociba? valaki segítsen KÖSZI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 hy nem tudom mit jelent a műszer tábla bal alján lévő piros felkiáltó jel!!!!!! Mikor ráadom a gyújtást. Talán hogy kevés az olaj a mociba? valaki segítsen KÖSZI A fékfolyadékra kéne ránézni, elvileg azt jelzi vissza. Ha a töltésjelzővel együtt világít, akkor meg túl nagy a töltőfeszültség. Az olajnyomásmérő lámpa az a kis cseppenő dzsines ikonos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra f 1.4 Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 A fékfolyadékra kéne ránézni, elvileg azt jelzi vissza. Ha a töltésjelzővel együtt világít, akkor meg túl nagy a töltőfeszültség. Az olajnyomásmérő lámpa az a kis cseppenő dzsines ikonos. Köszi!!!!!! Jelentheti aszt is hogy túl sok a kék folyadék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Köszi!!!!!! Jelentheti aszt is hogy túl sok a kék folyadék? Nem tudom, lehet, hogy azt is visszajelzi. Meg kell nézni a tartályban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts