daykiller Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Hát meg. :D Finom volt a kókuszos! :lol: Ja igen! Hening Károlynénak üzenem, hogy tényleg nagyon finom a kókusztekercse. :D Nekem is nagyon ízlett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Gyerekek, hogy lehet ennyit írni??? :D :lol: lelépek 2 és fél napra, és már rommá írtátok az eget is... gyorsba olvastam végig a dolgot, úgyhogy tutira kimaradtam valamiből, de azé' vagyok ám :lol: :D (képzelem hogy izgultatok) Jah, amúgy váltóolajilag, valaki vágesz hogy mit kéne belelocsolni egy 1.7 DR váltójába és hogy hol a luk ahova locsolni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Hát meg. ;) Finom volt a kókuszos! ;) Köszi, az én érdemem. :lol: Én mondtam neki, hogy csináljon. :D Ja igen! Hening Károlynénak üzenem, hogy tényleg nagyon finom a kókusztekercse. :D Nekem is nagyon ízlett. :lol: Heningné. :D Egészségetekre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Gyerekek, hogy lehet ennyit írni??? :D :lol: lelépek 2 és fél napra, és már rommá írtátok az eget is... gyorsba olvastam végig a dolgot, úgyhogy tutira kimaradtam valamiből, de azé' vagyok ám :D ;) (képzelem hogy izgultatok) Jah, amúgy váltóolajilag, valaki vágesz hogy mit kéne belelocsolni egy 1.7 DR váltójába és hogy hol a luk ahova locsolni kell? Ugyanazt, és ugyanoda amit, és ahova a többinél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Gyerekek, hogy lehet ennyit írni??? :D :lol: lelépek 2 és fél napra, és már rommá írtátok az eget is... gyorsba olvastam végig a dolgot, úgyhogy tutira kimaradtam valamiből, de azé' vagyok ám :lol: :D (képzelem hogy izgultatok) Jah, amúgy váltóolajilag, valaki vágesz hogy mit kéne belelocsolni egy 1.7 DR váltójába és hogy hol a luk ahova locsolni kell? GM 80W90, szuszogón keresztül tölcsérrel például. De ha már öntesz bele, lehet nem ártana a szimmeringet is cserélni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 és még nem rángattad meg azt a rudat, hogy az kopo e??? Azt még nem...mindig van más izé ami eltereli a figyelmemet róla és elfelejtem... :lol: Hát meg. ;) Finom volt a kókuszos! :D ;) ..volt a hires kókuszos süti? hmmm, nem is mondtátok :D ..biztos mindet felfaltátok mielőtt odaértem... :lol: :D :D Jah, amúgy váltóolajilag, valaki vágesz hogy mit kéne belelocsolni egy 1.7 DR váltójába és hogy hol a luk ahova locsolni kell? kukk az aláirásomba..van ott kép róla :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 :D ..volt a hires kókuszos süti? hmmm, nem is mondtátok :lol: ..biztos mindet felfaltátok mielőtt odaértem... :lol: ;) :D kukk az aláirásomba..van ott kép róla :D Nem, még volt. A maradékot meg is kapta Gergő. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Ja igen! Hening Károlynénak üzenem, hogy tényleg nagyon finom a kókusztekercse. :D Nekem is nagyon ízlett. :lol: Ja a kókuszos tényleg isteni volt. :D Köszi. Heningnek meg köszi a világítós kapaszkodót, már letisztítottam, olyan mintha új lenne, egyik nap majd be is kerül a helyére. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Ugyanazt, és ugyanoda amit, és ahova a többinél. ;) GM 80W90, szuszogón keresztül tölcsérrel például. De ha már öntesz bele, lehet nem ártana a szimmeringet is cserélni. :D kukk az aláirásomba..van ott kép róla :D tenkjúverimáccs. Már csak annyit susogjatok el légyszi (emlékszem hogy volt valahol, de hosszú hétvégém volt és nem találom :D :D ) hogy hogy tudom meglesni a szintet benne. és hogy mennyi kell :lol: bocska, tudom hogy volt, de nemvanmeg :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 tenkjúverimáccs. Már csak annyit susogjatok el légyszi (emlékszem hogy volt valahol, de hosszú hétvégém volt és nem találom :D :D ) hogy hogy tudom meglesni a szintet benne. és hogy mennyi kell :lol: bocska, tudom hogy volt, de nemvanmeg :lol: ;) Novyy, kérjük a képeket! ;) - szerk.: már megvannak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Novyy, kérjük a képeket! :lol: tőle volt? :D akkor rácseszeget msn-en :D ;) köcc. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Novyy, kérjük a képeket! :lol: dávidka nemrég be voltak linkelve a képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 dávidka nemrég be voltak linkelve a képek fentebb szerkesztettem, hogy megtalálja szegény feje..hiszen már napok óta nem volt.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 dávidka nemrég be voltak linkelve a képek Jóde olyan qrva sokat írtunk, amíg ő nemtudjuk mit csinált, hogy csak röptiben olvasta át. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 tőle volt? :D akkor rácseszeget msn-en :lol: ;) köcc. :lol: én meg mondtam, keresse meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 fentebb szerkesztettem, hogy megtalálja szegény feje..hiszen már napok óta nem volt.. ;) köszi, meglett ;) Jóde olyan qrva sokat írtunk, amíg ő nemtudjuk mit csinált, hogy csak röptiben olvasta át. :D azt tuti, még mindig csak éledezek, jó hétvége volt, csak fárasztó is :lol: :D én meg mondtam, keresse meg :D jaja.... köszi :lol: de legalább támpontot adtál h merre keressek a sötétben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 am miről beszéltek??? ma semmi élet nem volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Sziasztok! Ma felvillant a hibalámpám és azóta folyamatosan világít. 47-egr. Namost ugyebár én lezártam a szelepet, már majdnem egy éve, de még sosem világított miatta a hibalámpa, sőt, más miatt sem. Mi a teendő? Kiszed megtisztít visszatesz vagy mi? A hibalámpát nem tisztítani kell, mert attóóó csak jobban világít! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 A hibalámpát nem tisztítani kell, mert attóóó csak jobban világít! :lol: Dehogynem, dörzsöléssel kell tisztítni, és akkor kijön a hibalámpa szelleme. Csak nem kívánni lehet tőle, hanem kérdezni. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Ezt lessétek le :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Ezt lessétek le :lol: :D :lol: Hatalmas!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Ezt lessétek le :lol: :D :lol: Vicces kedvükben voltak a fejlesztők. Amúgy minden nyelven ezt írja ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Szerintem vegyél Te is egy piros pro-tec üzemanyagrendszer tisztítót. Vagy E85-öt, majd az kipucolja ;) :D Ezt lessétek le :lol: :D :lol: Windóz Pistáéknál is előferdül néha ilyesmi.. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Vagy E85-öt, majd az kipucolja :lol: :D .... Az ki, csak ne felejtse el kicserélni az üa szűrőt 1000 km után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Ja a kókuszos tényleg isteni volt. :lol: Köszi. Heningnek meg köszi a világítós kapaszkodót, már letisztítottam, olyan mintha új lenne, egyik nap majd be is kerül a helyére. :D Nincs mit, szívesen mind a sütit, mind a fogantyút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts