Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Szerintem inkább keress egy "tiszta" kátyút, van elég! :evil: Nehogy ezen szivassanak meg, hogy kiderül, hogy a KRESZ 50000.§-a szerint annál a táblánál úthibára is lehet számítani...

Elküldve
Szerintem be van már kábelezve ...

Tehat elsetalok egy bontoba, veszek egy muszert, kicserelem, es kalap? Ez eleg jol hangzik. :) Csatlakozo kiosztasa gondolom megegyezik, hulyek lennenek valtoztatgatni tipusonkent.

Vmi jo bontot nem tudsz? 8k korul neztem anno, ha nincs olcsobb, akkor megveszem azt.

Elküldve
Pííísta!

Akkor majd 12-én Én is rendezem a tartozásom! :)

Lesz kint olyan tag is, akivel lehetne rendezni a klubos díjat is?

Ok :)

Legyem oly kedves becaplatni egy bankba elutalni a tagdíjat, a MOTE számlaszámára :wink:

Elküldve
Szerintem inkább keress egy "tiszta" kátyút, van elég! :evil: Nehogy ezen szivassanak meg, hogy kiderül, hogy a KRESZ 50000.§-a szerint annál a táblánál úthibára is lehet számítani...

Háát tény.. megnéztem a Kresz könyvet(bevallom 95 óta nemigazán volt a kezemben :oops: ) aztat írja a táblára hogy

"Az útviszonyokban rejlő veszélyre hívja fel a figyelmet az 1-75.ábrán látható táblakombináció is, az egyéb veszély tábla az alatta látható nyomvályús útszakasz-t jelző kieg. táblával.

Szal elvileg a nyomvájúra van, de tuti belemagyaráznák a kátyút is.. :evil:

Pedig már annyira jóó lett volna.. most kereshetek még "tökéleteset"..

Más...

Nektek is xarakodik mostanság a fórum oldala? ma pl. 7-8 között be se akart jönni. Most meg csak tök lassan, nehezen..

Vagy csak nekem nem kósör vmi? :?

Elküldve
....Szal akkor nem lesz ilyen kompetens ember ott? :)....

Gabi én más nevében nem szeretek nyilatkozni, sem kellemetlen helyzetbe hozni, hogy helyette megígérek valamit, ha nem beszéltem még róla az adott személlyel..

• 2 weeks later...
Elküldve

Hi All!

Valamelyik topikban olvastam, hogy nem található a Pastnet webbolt.

Hardware-szoftver szolgáltató megszűnési problémájuk van de, aki vásárolni, vagy érdeklődni akar az a 20/9352-302 telcsi számon, vagy az info@partsnet.hu email-n elérheti őket.

Elküldve

Sziasztok!

Elsősorban a Miskolciakat kérdezném!

Nem tudjátok a Győri kapu Ferenc utcán lévő Opel új és bontott alkatrész kereskedés nevét, vagy telefonszámát, vagy pontos címét (házszámra pontos)? :wink:

Elküldve
Miért ne jöhetnél el, akár egy nem tuningolt kocsival ?

Egy ilyen tali nem tuning show :)

Vmi részletekről nincs link? Ez már a 2. kocsis tali, amire mennem kellene. :)

Najó, ha rajta lesznek a kocsin a nagyobb papucsok, akkor az már nem széria. :)

Elküldve

Sziasztok

Érdeklődnék, hogy a "régi fajta" (szögletes) külső tükör kicserélhető-e az egyel újjabb tipusúra. Itt a szintén F-es gömbölyített végűre gondolok. Sajnos a szögletesnek nagyon nagy a holttere.

Előre is köszönöm a választ.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.