gergolabs Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Sztem a pollenszűrőt érdemes csak előbb cserélni mint 10000Km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Sztem a pollenszűrőt érdemes csak előbb cserélni mint 10000Km. Csináld magad szerint elég 30e kilométerenként. :lol: Ahogy néztem van is valóságalapja. Még csak 20e km van benne, de még nem annyira dzsuvás, mint a 60 ezres. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Már csak a többi részét kell hozzá színre mázolni.. :lol: :D Festhető az biza csak alapozni kell ha jól tudom :D Légszűrőből én nem gyárit szoktam venni, minek 3x árú gyári ha 3-4000 km (max 5000 de az már nagyon a vége) után repül.. :lol: attól függ milyen az a lökös, de ha gyárilag nem fényezett, akkor annak az az oka, hogy nem is fényezhtő, tapintásra is más anyagú, és ha leveszed, akkor megtalálod a határvonalat, ahol össze van sütve a két anyag, ahogy erről Gabi mester is beszámolt. én 500Ft ért veszem a szűrőt többnyire... nemtudom milyen... de lehet Gm es, mert olyan szürke mint azok szoktak lenni, és mennyi? 3-5 ezer km? van pénz arrafelé... olajcserére agyba főbe, vagy egy év alattnem megy bele az a 8 ezer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Csináld magad szerint elég 30e kilométerenként. :lol: Ahogy néztem van is valóságalapja. Még csak 20e km van benne, de még nem annyira dzsuvás, mint a 60 ezres. :D Te most a sima légszűrőről beszélsz, nem? Nekem legalábbis az minimálisan koszolódik 10e. alatt, míg a pollenszűrő tényleg csere érett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Te most a sima légszűrőről beszélsz, nem? Nekem legalábbis az minimálisan koszolódik 10e. alatt, míg a pollenszűrő tényleg csere érett. kinek hogy nekem 20 ezer után se koszos a pollen a légszűrő viszont foltos eléggé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 van pénz arrafelé... olajcserére agyba főbe, vagy egy év alatt nem megy bele az a 8 ezer? Háát, mióta asszonypajtinak sajátja van azóta 1/3adával kevesebbet fut az tuti, inkább javából hobbiautónak van.. :lol: Te most a sima légszűrőről beszélsz, nem? Nekem legalábbis az minimálisan koszolódik 10e. alatt, míg a pollenszűrő tényleg csere érett. Na itt kocsogfalván a garázsban is beporosodik álltó helyében, nemhogy ha megyek is vele, mindjárt csinálok egy fotót a tegnap "kidobottamról" -futott olyan max 4000-et, ja és közben néhányszor ki volt kompresszorral fújatva de úgy értelmesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Háát, mióta asszonypajtinak sajátja van azóta 1/3adával kevesebbet fut az tuti, inkább javából hobbiautónak van.. :D Na itt kocsogfalván a garázsban is beporosodik álltó helyében, nemhogy ha megyek is vele, mindjárt csinálok egy fotót a tegnap "kidobottamról" -futott olyan max 4000-et. van pénz hobbiautóra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 van pénz hobbiautóra :D Erre mit mondjak? Motorral járok, macskával alszok, anyámnál lakok és szeretem a tarcali fehér édes bort.. ;) :lol: :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Erre mit mondjak? Motorral járok, macskával alszok, anyámnál lakok és szeretem a tarcali fehér édes bort.. ;) :lol: :D :lol: :D még motorra meg macskára, meg borra is van pénz??? van pénz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Háát, a mocit azt fel kellett újítanom mert halott volt :D , a macskák rosszabbak mint a gomba mert a gomba nem szökik meg a bogrács elől :lol: :D :lol: a borért meg érte kell menni és én meg lusta vagyok rá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Te most a sima légszűrőről beszélsz, nem? Nekem legalábbis az minimálisan koszolódik 10e. alatt, míg a pollenszűrő tényleg csere érett. Nem, a pollenről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Háát, a mocit azt fel kellett újítanom mert halott volt :D , a macskák rosszabbak mint a gomba mert a gomba nem szökik meg a bogrács elől :lol: :D :lol: a borért meg érte kell menni és én meg lusta vagyok rá ;) a nagygenerálra is volt pénz??? pénzes ember vagy te ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 a nagy generálra is volt pénz??? pénzes ember vagy te :D Nem a kocsi mociját te, azt nem kell, abban nem kalamol oldalra a dugattyú :D nem mindenki pörgeti a csillagos égig.. ;) általában :lol: a [off] simsonomról [on] van szó. Mindegy. Szeretnék az lenni :D , néhány gondom könnyen megoldódna.. ;) Na így néz ki a szűrő: Már amennyire látszik, rossz volt megfogni is -tiszta por lett a mancsom tőle.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Pedig az a szűrő még nem is olyan vészes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Így fotón tényleg nem olyan borzasztó de ha a kezedben lenne valószínű más lenne a véleményed. :lol: Viszont ezekben a nem gyáriakban van egy dolog ami nemigazán tetszik, eléggé körülményes a helyére harcolni a felső műanyag vackot, mintha nagyon nem méretpontosak lennének rajtuk az a habszivacsszerű izé.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Nem a kocsi mociját te, azt nem kell, abban nem kalamol oldalra a dugattyú :P nem mindenki pörgeti a csillagos égig.. :) általában :D a [off] simsonomról [on] van szó. Mindegy. Szeretnék az lenni ;) , néhány gondom könnyen megoldódna.. :D Na így néz ki a szűrő: Már amennyire látszik, rossz volt megfogni is -tiszta por lett a mancsom tőle.. :D a simson generálja se olcsó ám ;) :lol: sztem sincs semmi baja ennek a szűrőnek Így fotón tényleg nem olyan borzasztó de ha a kezedben lenne valószínű más lenne a véleményed. :lol: Viszont ezekben a nem gyáriakban van egy dolog ami nemigazán tetszik, eléggé körülményes a helyére harcolni a felső műanyag vackot, mintha nagyon nem méretpontosak lennének rajtuk az a habszivacsszerű izé.. :D ja erről én is beszámoltam, mintha egy kicsit nagyobb lenne de idővel felveszi a formát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 a simson generálja se olcsó ám :D :D sztem sincs semmi baja ennek a szűrőnek Nekem ne mondd, csak egy karbi 15 volt bele, plusz új gumik, lengővillákra porvédő harangok, új indexek, zselés akku, és hadd ne soroljam, volt olyan 60-70 rongyba mire fullos lett a bringa, igaz ez pár éve volt, azóta csak tankolom. :lol: Ok, akkor legközelebb ha feléd járok ott hagyom a postaládába ajándéknak ;) bele teheted a tiédbe, jah, van 3 darab.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Nekem ne mondd, csak egy karbi 15 volt bele, plusz új gumik, lengővillákra porvédő harangok, új indexek, zselés akku, és hadd ne soroljam, volt olyan 60-70 rongyba mire fullos lett a bringa, igaz ez pár éve volt, azóta csak tankolom. :D Ok, akkor legközelebb ha feléd járok ott hagyom a postaládába ajándéknak :D bele teheted a tiédbe, jah, van 3 darab.. :lol: na mondom én 60-70 ezret az astrára se költöttün a 3 év alatt alaktrészre eddig. kop kop le is kopogtam. aligha fog beleférni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Majd fogtok pár év múlva :lol: Akkor majd beküldöm az ablakon.. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Majd fogtok pár év múlva :D Akkor majd beküldöm az ablakon.. :lol: :D hát jah lassan jönnek kuplung vezérlés lengéscsill ilyesmik az ablakon ne, mert drágafél volt 125/db... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 A keretet hagyom csak az ablaküveget kell cseréljed.. :lol: :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 A keretet hagyom csak az ablaküveget kell cseréljed.. :lol: :D :lol: :D ;) az se lenne olcsó ilyen műanyag ablak már ez egyedi méretre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Nájlonüveget neki oszt jówana'.. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Nájlonüveget neki oszt jówana'.. :lol: :lol: :D az biztos king lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Unixos olajszűrővel van valakinek tapasztalata? Olyat kaptam, nem gyárit. :lol: Meg valami bárdi-s légszűrőt és pollenszűrőt. Benyaszűrő sem gyári, ez lehet probléma? Ne aggódj! Mind jó, a szűrőpapírt néhány gyártótól veszik a világon, azok pedig szinte egyformák. A keretet, vagy a "pléh" házat meg nem lehet elrontani. Vedd az olcsóbbat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts