Stefan Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Ismered az oldalt? :lol: ... Ez a kezdőlapod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Ha opel lenne, akkor takarítás meg mosás helyett hibakódot villogtatnék Bár kétségkívül az sem rossz szórakozás :D Simogatni meg van mit ;) ( minnyá jön Futógabi nyálcsorgatva... :lol: ) Vegyél dízelt, azon nincs ilyesmi :lol: Fotót, linket, videót kérünk.. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Fotót, linket, videót kérünk.. :lol: :D Az már fizetős lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Nem baj... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Az már fizetős lenne :lol: Nem baj, elfogadjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Nem baj, elfogadjuk :D Jaja, jöhet a pénz is meg a video is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 wiwet nyomass :D :lol: Nincs élvezkedés :D :D Pálfordulat? ;) ;) :D Öregszem vagy mifene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 ... Öregszem vagy mifene :lol: Te?! Sosenem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Te?! Sosenem! :D Akkónemtom, kéremkaccsojjaki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Bezzeg ha az opel lenne, már 2x kész lenne ;) :D ellustít téged az a csíkszemű gép, tessék venni egy opelt :lol: :D (ha másnak nem akkor a kertbe dísznek hogy legyen mit simogatni ;) te reflexbôl hüje vagy ahhhahahahaha :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 te reflexbôl hüje vagy ahhhahahahaha :lol: :D :lol: szörjesszször :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Miket találtam... 2. Az ex Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Miket találtam... 2. Az ex Nemmondod ezed volt?? ;) :D :lol: micsináltál vele hogy szuzuki lett belőle? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Nemmondod ezed volt?? :) ;) :D micsináltál vele hogy szuzuki lett belőle? :D :lol: :lol: Racionalizáltam... :D ;) Utólag meggondolva, lehet, hiba volt eladni, de ... De nem volt 300.000 pezóm egy motorgenerálra... Szerencsétlen kocsinak már csak az aortája környékén volt egy kis vér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 :D Racionalizáltam... :lol: :D Utólag meggondolva, lehet, hiba volt eladni, de ... De nem volt 300.000 pezóm egy motorgenerálra... Szerencsétlen kocsinak már csak az aortája környékén volt egy kis vér :lol: Sosincs késő! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Sosincs késő! :lol: Nem mondtam, hogy sohasem lesz opelom :D Nézegettem 3-4 éves G-Astrakat, meg igazából sokminden más is érdekel :lol: ( Octavia, Ceed SW, Astra Caravan, stb... ) A swift úgyis kicsi családi autónak, de 2 embernek tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Áh, én is így kezdtem, Bmw, Kia Sorento (abba jó hogy nem ugrottam bele, azóta semmim se lenne :D ), rönyó laguna, kócmócpócwágen, egyszóval minden ami nem Opel de méretileg nagy autó és tekintve a kínálatot ez lett belőle. Nekem jó, túrázni, városban, családinak is tökéletes bááár nem mondom, hogy nem csábít a Frontera... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Áh, én is így kezdtem, Bmw, Kia Sorento (abba jó hogy nem ugrottam bele, azóta semmim se lenne :lol: ), rönyó laguna, kócmócpócwágen, egyszóval minden ami nem Opel de méretileg nagy autó és tekintve a kínálatot ez lett belőle. Nekem jó, túrázni, városban, családinak is tökéletes bááár nem mondom, hogy nem csábít a Frontera... :lol: :D akkor se lenne már semmid :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 akkor se lenne már semmid :lol: Hát haja nem, de kapott volna: agyvérzést, idegbajt, és szép nagy összegű számlákat egy szerelőműhelytől, N. István szakszervízes munkatárstól :D :D ;) :lol: laza ? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Hát haja nem, de kapott volna: agyvérzést, idegbajt, és szép nagy összegű számlákat egy szerelőműhelytől, N. István szakszervízes munkatárstól ;) :lol: :lol: :D R völgye az az Róla Völgye Endre az a Tulajdonos az az Ebűndrebácsi az az idősebb Rónavölgyi Endre am a mai híradóban is lesz beszámoló nagy anyagi kárral járó viharról, az tuti, vagy 20 perce dörög megállás nélkül, de kajak egy másodpercnyi szünet nincs a dörgésben itt csak szemetel, néha kicsit erősebben, de Szada harkály lúc tiszaujváros prügy ezeket veri rendesen, ott tuti napoznak az ürgék már :D ma láttam egy v12 es bmw mocit... hát nagyobb mint az asztalom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 akkor se lenne már semmid :D Az biztos :lol: am a mai híradóban is lesz beszámoló nagy anyagi kárral járó viharról, az tuti, vagy 20 perce dörög megállás nélkül, de kajak egy másodpercnyi szünet nincs a dörgésben itt csak szemetel, néha kicsit erősebben, de Szada harkály lúc tiszaujváros prügy ezeket veri rendesen, ott tuti napoznak az ürgék már Itt meg amolyan 8-14 mm-es jéggolyók esnek (még jó, hogy a macival beálltam a garázsba), tuti leveri az összes paprikát pedig nem kéne, az az 1 amit szeretek.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Zajlik az élet az országban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 eddig azé volt jó itt lakni, hogy se földrengés, se forgószél semmi ilyen... de mostanában.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Zajlik az élet az országban! Azzigen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 ....Nincs élvezkedés ;) ;).... Neked sem ? :lol: :D :lol: Csak meg akartam szemlélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts