Stefan Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Ismered az oldalt? :lol: ... Ez a kezdőlapod? :D
Guest Sanci Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Ha opel lenne, akkor takarítás meg mosás helyett hibakódot villogtatnék Bár kétségkívül az sem rossz szórakozás :D Simogatni meg van mit ;) ( minnyá jön Futógabi nyálcsorgatva... :lol: ) Vegyél dízelt, azon nincs ilyesmi :lol: Fotót, linket, videót kérünk.. :D ;)
szobikari Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Fotót, linket, videót kérünk.. :lol: :D Az már fizetős lenne :lol:
Dáwid Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Az már fizetős lenne :lol: Nem baj, elfogadjuk :D
Stefan Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Nem baj, elfogadjuk :D Jaja, jöhet a pénz is meg a video is :lol:
opel16v Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 wiwet nyomass :D :lol: Nincs élvezkedés :D :D Pálfordulat? ;) ;) :D Öregszem vagy mifene :lol:
Stefan Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 ... Öregszem vagy mifene :lol: Te?! Sosenem! :D
opel16v Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Te?! Sosenem! :D Akkónemtom, kéremkaccsojjaki :lol:
Reeckatee Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Bezzeg ha az opel lenne, már 2x kész lenne ;) :D ellustít téged az a csíkszemű gép, tessék venni egy opelt :lol: :D (ha másnak nem akkor a kertbe dísznek hogy legyen mit simogatni ;) te reflexbôl hüje vagy ahhhahahahaha :D :lol: :D
Dáwid Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 te reflexbôl hüje vagy ahhhahahahaha :lol: :D :lol: szörjesszször :D
Dáwid Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Miket találtam... 2. Az ex Nemmondod ezed volt?? ;) :D :lol: micsináltál vele hogy szuzuki lett belőle? :D :lol:
szobikari Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Nemmondod ezed volt?? :) ;) :D micsináltál vele hogy szuzuki lett belőle? :D :lol: :lol: Racionalizáltam... :D ;) Utólag meggondolva, lehet, hiba volt eladni, de ... De nem volt 300.000 pezóm egy motorgenerálra... Szerencsétlen kocsinak már csak az aortája környékén volt egy kis vér :D
gergolabs Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 :D Racionalizáltam... :lol: :D Utólag meggondolva, lehet, hiba volt eladni, de ... De nem volt 300.000 pezóm egy motorgenerálra... Szerencsétlen kocsinak már csak az aortája környékén volt egy kis vér :lol: Sosincs késő! ;)
szobikari Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Sosincs késő! :lol: Nem mondtam, hogy sohasem lesz opelom :D Nézegettem 3-4 éves G-Astrakat, meg igazából sokminden más is érdekel :lol: ( Octavia, Ceed SW, Astra Caravan, stb... ) A swift úgyis kicsi családi autónak, de 2 embernek tökéletes.
Guest Sanci Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Áh, én is így kezdtem, Bmw, Kia Sorento (abba jó hogy nem ugrottam bele, azóta semmim se lenne :D ), rönyó laguna, kócmócpócwágen, egyszóval minden ami nem Opel de méretileg nagy autó és tekintve a kínálatot ez lett belőle. Nekem jó, túrázni, városban, családinak is tökéletes bááár nem mondom, hogy nem csábít a Frontera... :lol: :lol:
Novy Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Áh, én is így kezdtem, Bmw, Kia Sorento (abba jó hogy nem ugrottam bele, azóta semmim se lenne :lol: ), rönyó laguna, kócmócpócwágen, egyszóval minden ami nem Opel de méretileg nagy autó és tekintve a kínálatot ez lett belőle. Nekem jó, túrázni, városban, családinak is tökéletes bááár nem mondom, hogy nem csábít a Frontera... :lol: :D akkor se lenne már semmid :D
Dáwid Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 akkor se lenne már semmid :lol: Hát haja nem, de kapott volna: agyvérzést, idegbajt, és szép nagy összegű számlákat egy szerelőműhelytől, N. István szakszervízes munkatárstól :D :D ;) :lol: laza ? :D ;)
Novy Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Hát haja nem, de kapott volna: agyvérzést, idegbajt, és szép nagy összegű számlákat egy szerelőműhelytől, N. István szakszervízes munkatárstól ;) :lol: :lol: :D R völgye az az Róla Völgye Endre az a Tulajdonos az az Ebűndrebácsi az az idősebb Rónavölgyi Endre am a mai híradóban is lesz beszámoló nagy anyagi kárral járó viharról, az tuti, vagy 20 perce dörög megállás nélkül, de kajak egy másodpercnyi szünet nincs a dörgésben itt csak szemetel, néha kicsit erősebben, de Szada harkály lúc tiszaujváros prügy ezeket veri rendesen, ott tuti napoznak az ürgék már :D ma láttam egy v12 es bmw mocit... hát nagyobb mint az asztalom ;)
Guest Sanci Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 akkor se lenne már semmid :D Az biztos :lol: am a mai híradóban is lesz beszámoló nagy anyagi kárral járó viharról, az tuti, vagy 20 perce dörög megállás nélkül, de kajak egy másodpercnyi szünet nincs a dörgésben itt csak szemetel, néha kicsit erősebben, de Szada harkály lúc tiszaujváros prügy ezeket veri rendesen, ott tuti napoznak az ürgék már Itt meg amolyan 8-14 mm-es jéggolyók esnek (még jó, hogy a macival beálltam a garázsba), tuti leveri az összes paprikát pedig nem kéne, az az 1 amit szeretek.. :lol:
Novy Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 eddig azé volt jó itt lakni, hogy se földrengés, se forgószél semmi ilyen... de mostanában....
daykiller Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Zajlik az élet az országban! Azzigen! :lol:
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 ....Nincs élvezkedés ;) ;).... Neked sem ? :lol: :D :lol: Csak meg akartam szemlélni :D
Recommended Posts