Dáwid Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Amúgy a bal oldalán nem egyforma színűek az ajtók :lol: De van könyöklője :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Gyönyörü a gép. Elolvadtam annyira....egyszerü s minden "giccs" hiányzik róla. Pontosan ez jutott nekem is eszembe...clean style! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Amúgy a bal oldalán nem egyforma színűek az ajtók :lol: Sztem menj pihenj mert egész nap a monitort lested :D U.I. A bal elsô picit tényleg sántít...na de ki néziiiiii??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Sztem menj pihenj mert egész nap a monitort lested :D Már vagy fél órája van előttem gép ;) egész nap kocsiban ültem meg máshol (de ott nem ültem) :D :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Nemigen látogatom Thuby cartársat. Valaki tud róla valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Nemigen látogatom Thuby cartársat. Valaki tud róla valamit? Elköltözött, és ott nincs net. De még a telefonjel is épphogy bejön. :lol: Nemrég cserélt motort a caravanban, most már nem csattognak a csapágyak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Én Bosch-t vettem a M*T*Ó-ban tavaly, még elég jól bírja. A régi mire észrevettem megkarcolta a szélvédőt. :D Nekem is Bosch van, de egy kalap szar. Újkorától kezdve csíkoz, és úgynézki, 1,5 év után teljesen megadja magát. Pedig nem volt ócó :lol: A legközelebbi champion lesz, az bejött legutóbb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Nekem is Bosch van, de egy kalap szar. Újkorától kezdve csíkoz, és úgynézki, 1,5 év után teljesen megadja magát. Pedig nem volt ócó :lol: A legközelebbi champion lesz, az bejött legutóbb :lol: Nekem meg a champion csíkozott, és a Bosch amit feltettem helyette, az van most. (és tök gyó ;) :D ) nem csíkoz. Mitől függhet az hogy vmelyik autón ez a sz.r, másikon meg az? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 100lovat is megfogja a klíma(már ha megvan mind a 100....?) 60lóval érdekes lehet :lol: 115-öt is megfogja eléggé, mióta van benne gáz rendesen :D Nekem legjobban talán a valeo lapátok jöttek be eddig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Na nekem sem a Bosch sem a Champion nem vált be, mindegyik csíkozott pedig egy száguldozó rönyósnak köszönhetően megújult a szélvédő is (az eredetit átütötte egy felvert kavics majd be is roppant) és azóta is a Valeo amit valaminek lehet nevezni :D ráadásul elfogadható az ára is -legutóbb 1830-ba került 1 pár..csak ne lenne ennyi bogár mostanság... :D Ma meg kaptam egy fülest, hogy holnap meglepik Berettyóújfalut és környékét a pösti meg a miskóci zsernyákok (biztos kell a zsé a nyírségi kárenyhítéshez) úgyhogy még ma ellépek utalni egy cartársnak ( falván csak a rózsaszínű csekket ismerik postáéknál :lol: ) mert holnap a csoda kíváncsi rájuk. Nem mintha valami probléma is lenne a verdával, inkább az arcommal.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Nekem meg a champion csíkozott, és a Bosch amit feltettem helyette, az van most. (és tök gyó :lol: :lol: ) nem csíkoz. Mitől függhet az hogy vmelyik autón ez a sz.r, másikon meg az? :D Gondolom a szélvédő állapotától meg a használattól is erősen függ. Sok embernél látom, hogy alig pár szem eső ráesik a szélvédőre és már törlik is szárazon. Így hamar karcos lesz, a por bemegy a lapátok alá, utána már karistol. Én ablakmosóval együtt szoktam leginkább törölni, csak amikor már "ömlik" az eső, akkor használom simán. Az Opelnek mondjuk megvan az a hülyesége gyárilag, hogy a mosásnál egyből töröl is, ha húzod magad fele, de mondjuk én ezt már megoldottam több módon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Gondolom a szélvédő állapotától meg a használattól is erősen függ. Sok embernél látom, hogy alig pár szem eső ráesik a szélvédőre és már törlik is szárazon. Így hamar karcos lesz, a por bemegy a lapátok alá, utána már karistol. Én ablakmosóval együtt szoktam leginkább törölni, csak amikor már "ömlik" az eső, akkor használom simán. Az Opelnek mondjuk megvan az a hülyesége gyárilag, hogy a mosásnál egyből töröl is, ha húzod magad fele, de mondjuk én ezt már megoldottam több módon :D Hogyan? Locsolókannával felöntöd előtte? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Hogyan? Locsolókannával felöntöd előtte? ;) Áá, lehet kapni zacskós vizet is :D :lol: :D azt csak kirepíti maga elé és már elő is van öblítve.. :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Áá, lehet kapni zacskós vizet is :D :lol: :D azt csak kirepíti maga elé és már elő is van öblítve.. :lol: :D ;) Kérdés, hogy a Corsa-ban le lehet-e húzni az ablakot. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 milyen autórol beszéltetek előző oldalon? nem találtam hozzá linket... :lol: nekem is valeó van, de nem vagyok odáig érte... a vágott gumiból faragott jobb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Kérdés, hogy a Corsa-ban le lehet-e húzni az ablakot. :D Csak gyorsan vissza kell tekerni mielőtt utolérem a zacsit, hogy nehogy befröcsköljön a víz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 milyen autórol beszéltetek előző oldalon? nem találtam hozzá linket... :lol: nekem is valeó van, de nem vagyok odáig érte... a vágott gumiból faragott jobb volt. Azt hiszem erről: http://www.opelforum.hu/index.php?act=find...&pid=517007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Szerintem igen. Igaz, hogy több mint fél év kihagyás (lustaság miatt) után most kezdtem el megint használni, és túl vagyok bizonyos fejlesztéseken is, de a korrekt méréseket csak kb. a nyár végére igérem. Egy dolog biztos, tavaly hosszú távú túrán 1,2 literrel, (2400 km) vegyes felhasználásban 0,5 - 0,7 literrel csökkent a fogyasztás. Utólag kiderült, hogy tévedésből a leggyengébb fogyasztás csökkentésre volt kapcsolva a szabályzó elektronikám akkor. Azt hiszem most jön el az ideje komolyan foglalkozni vele, amikor megint 300 Ft felett lesz a benzin ára! Hány százalékot tesznek rá Júl. 1től a jövedékire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Azt hiszem erről: http://www.opelforum.hu/index.php?act=find...&pid=517007 jaaaa szerintem ez bukfences volt, vagy legalábbis törve volt. eleve ugye a tükrök nem passzolnak oda, meg a lefalazott antenna helye, meg ha ez classic, hol az oldal index? de tetszeni nekem is tetszik, főleg ez a felni, pedig nekem a peremesek tetszenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 jaaaa szerintem ez bukfences volt, vagy legalábbis törve volt. eleve ugye a tükrök nem passzolnak oda, meg a lefalazott antenna helye, meg ha ez classic, hol az oldal index? de tetszeni nekem is tetszik, főleg ez a felni, pedig nekem a peremesek tetszenek. F-es rendszáma van. És évjáratra is 96...mitől classic? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 F-es rendszáma van. És évjáratra is 96...mitől classic? akkor csak face, de ez az oldalindex mikortól van ? nem a faceliftel jött ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 akkor csak face, de ez az oldalindex mikortól van ? nem a faceliftel jött ? Nekem is már faceliftes a kocsi, új tükrök, műszerfal....de az ajtókárpit még régi felfogatású, meg a külső kilincsek sem faceliftesek. Index sincs. Szerintem a facelift utáni 1 évben ami maradt alkatrész azt össze-vissza felhasználták. Mert pl a tárgyalt autón is a kilincsek már faceliftesek. Meg a belső is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Nekem is már faceliftes a kocsi, új tükrök, műszerfal....de az ajtókárpit még régi felfogatású, meg a külső kilincsek sem faceliftesek. Index sincs. Szerintem a facelift utáni 1 évben ami maradt alkatrész azt össze-vissza felhasználták. Mert pl a tárgyalt autón is a kilincsek már faceliftesek. Meg a belső is. naja ez valószínű. pl nekem a lökösöm is a régifaja hátul, mint az összesen szinte de a festettek, meg az ujat kapták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 ...kapaszkodó világítás,... Az milyen? :lol: Csak úgy kíváncsiságból kérdezem mert még olyant nem láttam. Linkelnél egy fotót róla? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Az milyen? :lol: Csak úgy kíváncsiságból kérdezem mert még olyant nem láttam. Linkelnél egy fotót róla? :D Ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts