Novy Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Ez képtelenség... :lol: mert? láttunk már 35ért is Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 100lovat is megfogja a klíma(már ha megvan mind a 100....?) 60lóval érdekes lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 . :lol: Amúgy.:hmm..... :lol: Ne aprózd, c20ne-t bele! :D Vizsgát intézek.. :D Amúgy a hirdetésben nincs kábelkorbács, az is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Ne aprózd, c20ne-t bele! :lol: Vizsgát intézek.. :lol: Amúgy a hirdetésben nincs kábelkorbács, az is kell. Akkor már c20let vagy x30xe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Ez képtelenség... :lol: Várjál csak, nincs benne a kábelköteg, ECU, 3-Baros benzinpumpa, ez csak a HF-meg sallangjai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Ne aprózd, c20ne-t bele! :lol: Vizsgát intézek.. :lol: Amúgy a hirdetésben nincs kábelkorbács, az is kell. Csak szépen sorjában. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 inkább nem írom be h én mennyiért vettem a cuccokat, mert utána minden sok lesz :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 inkább nem írom be h én mennyiért vettem a cuccokat, mert utána minden sok lesz :lol: :D Mert te kurvultál érte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Mert te kurvultál érte. :D Mint a viccben? Mond csak vadász te szo*ni jársz az erdőbe? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Mert te kurvultál érte. :lol: nemszokásom :lol: de ha gondolod megdumálhatod csokival h hogy volt, csak nehogy kiüsse a fogaid :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 azok nélkül már milyen drága hej :S 35ért benne volt minden a ferkótól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 nemszokásom :lol: de ha gondolod megdumálhatod csokival h hogy volt, csak nehogy kiüsse a fogaid :lol: :D Miért, a csokit fog nélkül is meg lehet enni. :D Elnyámmogja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 vki mondja már meg, hogy a datában hol találom az ilyen szerelési útmutatókat, mint pl a generátor váltó stb robbantott ábráit, vagy az nem is abban van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Ezen hol van az antenna? :lol: Volt olyan is amelyiken nem volt ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Ezen hol van az antenna? :lol: Volt olyan is amelyiken nem volt ott? másikoldalon van te Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 másikoldalon van te jaj, teee..lapozz, nézd körbe a kocsit!!! ..úgy sikerült a link... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 másikoldalon van te Ezen nincs a helyén, biztos elfalazták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Egyetértek. Klímát nagyon megérzi az 1.6 75 pacija. :D Amúgy meg ha olcsón is ki akar jönni, akkor 1.8-ast vegyen. Annyi az átírása, mint az 1.6-osnak. :lol: Valamikori 150 loerőt is betorpasztja bekapcsolásnál, érezhető a használata haladásnál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 jaj, teee..lapozz, nézd körbe a kocsit!!! ..úgy sikerült a link... :lol: Volt olyan fapados Classic, amiben még rádió se volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Ezen hol van az antenna? :D Volt olyan is amelyiken nem volt ott? Nekem az tűnik fel rajta inkább hogy mé' van rajta kadett-style tükör :lol: Jah, meg hol a díszléc? Amúgy feilratok is le vannak kapva, gondolom akkor az antenna is "csúnyadolog"nak lett minősítve aztán repült :lol: Jah, csak mellékesen: sikerült leszednem az "összesütött" műszeregység-plexit, meg a takaró-keret műanyagot. Szopós, de egy negyed óra alatt sikerült körbepattintgatni, meg lemelegíteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Nekem az tűnik fel rajta inkább hogy mé' van rajta kadett-style tükör :lol: Jah, meg hol a díszléc? Amúgy feilratok is le vannak kapva, gondolom akkor az antenna is "csúnyadolog"nak lett minősítve aztán repült ;) Szerintem is "preparálták" már és ez kissé gyanússá teszi...persze, a legtöbb ilyen idős autóhoz hozzá kell már nyúlni, csak úgy feltűnt amikor átnéztem amiket belinkelt valaki az előző oldalak valamelyikén mert venni szeretne. Mindenesetre, ha újra autót veszek, én is "gyanakvóbb" leszek... :D ------------- Tudna nekem szerezni valaki szénkefét az ablakemelőbe? Amit belereszeltem eltört mert, ott ahol a vezeték megy bele, annyira elvékonyodik az anyaga, hogy nem birja sokáig..az autósboltban meg úgy néztek rám, hogy mit akarok, mintha földönkivüli lennék... :D :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Szerintem is "preparálták" már és ez kissé gyanússá teszi...persze, a legtöbb ilyen idős autóhoz hozzá kell már nyúlni, csak úgy feltűnt amikor átnéztem amiket belinkelt valaki az előző oldalak valamelyikén mert venni szeretne. Mindenesetre, ha újra autót veszek, én is "gyanakvóbb" leszek... :D ------------- Tudna nekem szerezni valaki szénkefét az ablakemelőbe? Amit belereszeltem eltört mert, ott ahol a vezeték megy bele, annyira elvékonyodik az anyaga, hogy nem birja sokáig..az autósboltban meg úgy néztek rám, hogy mit akarok, mintha földönkivüli lennék... :lol: :D ;) Ne autós bótba vidd. Vannak ilyen villanymocis emberkék akik tekercseléstől kezdve a mágnes-simogatásig mindent megcsinálnak ha kifizeted ;) Sztem olyan helyen tuti kapsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Ne autós bótba vidd. Vannak ilyen villanymocis emberkék akik tekercseléstől kezdve a mágnes-simogatásig mindent megcsinálnak ha kifizeted :D Sztem olyan helyen tuti kapsz :lol: Nem kell azon semmit sem csinálni csak azt a francos szénkefét kell beletenni....csak megfelelő darab kéne. Igazad van, felkutatom itt a környéken, hogy hol vannak ilyen "simogatós bácsik"! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Nem kell azon semmit sem csinálni csak azt a francos szénkefét kell beletenni....csak megfelelő darab kéne. Igazad van, felkutatom itt a környéken, hogy hol vannak ilyen "simogatós bácsik"! ;) :lol: Csak aztán vigyázz be ne próbálkozzon egy eltévedt simogatással :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Gyönyörü a gép. Elolvadtam annyira....egyszerü s minden "giccs" hiányzik róla. Amugy le akarom kapni az autóról a feliratokat stb. Sikerült már valakinek normálisan? A hátsó jelvényt lekaptam de a szivacsos car ottmaradt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts