spzoli Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Rángassad...sok gonosz bolha. :lol: még most is eltörheti a bolháknál a cuccot...+ha nem jön ki a kárpittal a bolha akkor nehezen lehet kiszedni Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Rángassad...sok gonosz bolha. :D Befújom bolhairtóval. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Ha kérsz, kaphatsz Te is. :lol: :D Csak előbb szerzek egy sámlit. :D Vagy megkéred, hogy hajoljon le. ;) Befújom bolhairtóval. :lol: Legjobb elkezdeni leszedni vmelyik sarokban, pölö a ajtógombnál. Finoman elrántod, aztán ha eljött akkor jöhet a többi sorban. ha egy oldal elválik akkor mögé is tudsz nézni, hol fogja még vmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 a gyikban nem jó a leírás?? am ha benne marad az ajtóban a bolha, akkor sincs gond, egy oldalcsípővel ráfogsz, és kihúzod :lol: nekem rendszerint az ajtó végében bennemarad a legfelső Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 a gyikban nem jó a leírás?? am ha benne marad az ajtóban a bolha, akkor sincs gond, egy oldalcsípővel ráfogsz, és kihúzod :lol: nekem rendszerint az ajtó végében bennemarad a legfelső aha, ráfogsz és kihúzod mi :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 aha, ráfogsz és kihúzod mi :lol: :D mit az ajtóban maradt bolhákat??? simán, minden erőlködés nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 mit az ajtóban maradt bolhákat??? simán, minden erőlködés nélkül. Igen csak, neked hány éves az autód? Nekem már 13... :D A műanyag ilyen idősen már könnyen törik, igazából áztatni kéne 24 órán át szilikonban, hogy megpuhuljon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Igen csak, neked hány éves az autód? Nekem már 13... :D A műanyag ilyen idősen már könnyen törik, igazából áztatni kéne 24 órán át szilikonban, hogy megpuhuljon. :lol: jah hogy ezért problémázik SP bocsi bár bontóból hoztam én is 16éves vasból bolhát, az nem akar porladni viszont a sajátomban, az a piros, az első kárpit levételkor eltört. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 jah hogy ezért problémázik SP bocsi bár bontóból hoztam én is 16éves vasból bolhát, az nem akar porladni viszont a sajátomban, az a piros, az első kárpit levételkor eltört. nem ezen, hanem ha még nem volt szétszedve akkor sanszos h inkább bennmarad mint kijön..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 nem ezen, hanem ha még nem volt szétszedve akkor sanszos h inkább bennmarad mint kijön..... elősre mikor levettem a kárpitot, akkor bennemaradt vagy 4 darab is az ajtóban, mert nem jött ki a kárpittal, pontosabban a kárpitból könyebben kiugrott, mint az ajtóból, de akkor is oldalcsípővel ráfogtam, és kifeszítettem gond nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 elősre mikor levettem a kárpitot, akkor bennemaradt vagy 4 darab is az ajtóban, mert nem jött ki a kárpittal, pontosabban a kárpitból könyebben kiugrott, mint az ajtóból, de akkor is oldalcsípővel ráfogtam, és kifeszítettem gond nélkül. good for you :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 good for you :D legalább ebben mákom volt akkor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Igen csak, neked hány éves az autód? Nekem már 13... :lol: A műanyag ilyen idősen már könnyen törik, igazából áztatni kéne 24 órán át szilikonban, hogy megpuhuljon. :lol: Nekem is simán kijött fogóval amelyik bentmaradt. Most az asszony melleti ajtógomb alattival kínlódok, nem tart rendesen, és menet közben nyöszörög. Nem az asszony, az ajtókárpit. :D Kunyiztam a Karcsitól másikat, de azzal sem tökéletes, ha meg befújnám szilikonnal, akkor meg lehet nem is maradna bent. Mindegy feltekerem a rádiót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Nekem is simán kijött fogóval amelyik bentmaradt. Most az asszony melleti ajtógomb alattival kínlódok, nem tart rendesen, és menet közben nyöszörög. Nem az asszony, az ajtókárpit. :D Kunyiztam a Karcsitól másikat, de azzal sem tökéletes, ha meg befújnám szilikonnal, akkor meg lehet nem is maradna bent. Mindegy feltekerem a rádiót. :lol: tegyél alá szivacsot :lol: nekem is az van a vezetőoldalin tesztelni, de eddig igen jó a hatása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 tegyél alá szivacsot :lol: nekem is az van a vezetőoldalin tesztelni, de eddig igen jó a hatása. Azt pont nem akarok, mert így is könnyen kiugrik, kézzel lehet nyomkodni érezni, hogy kotyog, lehet ki van kopva a lyuk, bár nem értem miért nem a bollha kopott meg, miért a lemez. Próbáltam már a bollhát szélesíteni a két vágatba benyomott gyu######állal, de nem lett tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Azt pont nem akarok, mert így is könnyen kiugrik, kézzel lehet nyomkodni érezni, hogy kotyog, lehet ki van kopva a lyuk, bár nem értem miért nem a bollha kopott meg, miért a lemez. Próbáltam már a bollhát szélesíteni a két vágatba benyomott gyu######állal, de nem lett tökéletes. ;) :lol: ..még ezt is cenzúrázza a fórum!? :D :lol: :D Milyen szóval lehetne helyettesiteni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 ;) :lol: ..még ezt is cenzúrázza a fórum!? :D :lol: :D Milyen szóval lehetne helyettesiteni? :D Hát ez komoly! ;) Nem tudom, mert az öngyujtó mint alternatíva nem fér be a kárpit alá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Azt pont nem akarok, mert így is könnyen kiugrik, kézzel lehet nyomkodni érezni, hogy kotyog, lehet ki van kopva a lyuk, bár nem értem miért nem a bollha kopott meg, miért a lemez. Próbáltam már a bollhát szélesíteni a két vágatba benyomott gyu######állal, de nem lett tökéletes. hát a luk tuti nm kopott meg... esetleg kihajlik, azt nem nézted, hogy nincs kihajolva a lyukak pereme?? mert akkor is könyebben kiugrik nekem olyan passzos lett a szivacsolás, hogy alig tudom bepattintani a bolhákat ott, lehet le is fogok vágni egy keveset a szivacsból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Hát ez komoly! :lol: Nem tudom, mert az öngyujtó mint alternatíva nem fér be a kárpit alá. Szerintem a bolhák recéi puhulnak el a ki-be mozgatástól...nekem is elbacódtak egyik-másikon, sőt volt amelyik a talpánál eltört(biztosan ferdén próbáltam visszaütni, vagy nem tudom...) Nekem is kellenek majd újak vagy jó állapotúak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 hát a luk tuti nm kopott meg... esetleg kihajlik, azt nem nézted, hogy nincs kihajolva a lyukak pereme?? mert akkor is könyebben kiugrik nekem olyan passzos lett a szivacsolás, hogy alig tudom bepattintani a bolhákat ott, lehet le is fogok vágni egy keveset a szivacsból. A lyukkal semmi gond :lol: most tettem még gyufa-szálat :D a bollhába és mégiscsak befújtam szilikonnal, de ugyanúgy nyikorog, feladom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Szerintem a bolhák recéi puhulnak el a ki-be mozgatástól...nekem is elbacódtak egyik-másikon, sőt volt amelyik a talpánál eltört(biztosan ferdén próbáltam visszaütni, vagy nem tudom...) Nekem is kellenek majd újak vagy jó állapotúak. :D Ez tök új bollha a Karcsi adta, nem értem miért csinálja ezt, a másik 3 ajtóval semmi gond. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Ez tök új bollha a Karcsi adta, nem értem miért csinálja ezt, a másik 3 ajtóval semmi gond. :lol: ujjabb X aktás klubtaggal bővültünk :D nekem azóta is kopog az ajtó, de azt észrevettem már, hogy inkább akkor koppan be, mikor előre hátra van hirtelen mozdulás, motorféknél pl. nem is a kátyúknál, hanem motorféknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 ujjabb X aktás klubtaggal bővültünk :D nekem azóta is kopog az ajtó, de azt észrevettem már, hogy inkább akkor koppan be, mikor előre hátra van hirtelen mozdulás, motorféknél pl. nem is a kátyúknál, hanem motorféknél. Hát az X-akta, belefújtam egy doboz szilikont, már csorog ki allul, de mégis nyiszorog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Valaki nem vágja fejbôl, hogy a kuplung pedál hány cm-re is kell legyen a kormányhoz viszonyítva? Hosszabb út után picit bennebb mászott a pedál....ez mit jelentsen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Nekem is simán kijött fogóval amelyik bentmaradt. Most az asszony melleti ajtógomb alattival kínlódok, nem tart rendesen, és menet közben nyöszörög. Nem az asszony, az ajtókárpit. :D Kunyiztam a Karcsitól másikat, de azzal sem tökéletes, ha meg befújnám szilikonnal, akkor meg lehet nem is maradna bent. Mindegy feltekerem a rádiót. :lol: Oda piros bolha kell,úgy tudom. Azt raktál bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts