hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Nincs egy fölös takaróműanyagod egy biztonsági övhöz? Ami a B oszlopon van, ami takarja azt a bazinagy 12-s csavart, arra kéne. :D Írtam Dáwidnak, hogy olyat is küldjön nekem a gumikéderrel együtt, de asszem leközelebb postázok neki egy doboz Cavington-t. :lol: :lol: Majd kinézek Zolihoz, mert itthon nincs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 A 2 vizsgától függ, bár irreális, hogy meg tudom csinálni mind2-t. Azért egy kalappal. :D Csak nem rendszergizdának tanulsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 2 haveromnak van olyan. Nem nagyon panaszkodnak. Navi is felmegy rá, úgyhogy hasznos. Értem, tudom, azért kérdeztem, mert akarok is rárakni. :lol: Thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Azért egy kalappal. :lol: Csak nem rendszergizdának tanulsz? :lol: Dottojbácsilesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Azért egy kalappal. :D Csak nem rendszergizdának tanulsz? :lol: Neeem. Az csak a mellékállásom. Dokinak, nőgyógyászat és pszichiátria lesz. Ebből a pszichiátria a kritikus, mert 1 napom van rá..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Neeem. Az csak a mellékállásom. Dokinak, nőgyógyászat és pszichiátria lesz. Ebből a pszichiátria a kritikus, mert 1 napom van rá..... A nőgyógyival biztos nem lesz gond. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Neeem. Az csak a mellékállásom. Dokinak, nőgyógyászat és pszichiátria lesz. Ebből a pszichiátria a kritikus, mert 1 napom van rá..... A nőgyógyászon miért nem lepődök meg? :D Nekem is csak mellékállás a rendszergizdaság, főleg hogy ingyen csinálom. Cserébe admin jogom van ott. :lol: Mondjuk admin nélkül nehéz lenne rendszergizdálkodni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Southpark Zoltán... :lol: :D Neked a kormány alatt a kis ablakban nincs egy 8 pólusú csati lógva? Mer nekem van, csak a rák tudja hogy mi lehet az. Bírnám, ha a BC-nek előkészített csati lenne. :lol: (Álmodj királylááány...) nemtom, nem néztem...nekem a mapszenzor mellett van egy 2pólusú csati árván... viszont amiket linkeltél, volt egy kerek csati, 3pólusú közepén egy Yjellegű, kétoldalt meg 1-1karika. na olyanok a kpzárnak vannak az ajtóban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 nemtom, nem néztem...nekem a mapszenzor mellett van egy 2pólusú csati árván... viszont amiket linkeltél, volt egy kerek csati, 3pólusú közepén egy Yjellegű, kétoldalt meg 1-1karika. na olyanok a kpzárnak vannak az ajtóban :D Az meg lehetséges, hogy az ablakmosó folyadék szintérzékelője. :lol: Igen, de ebbe csak két vezeték megy. Lehet, hogy kpzáras motorháztető is létezik? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Az meg lehetséges, hogy az ablakmosó folyadék szintérzékelője. :lol: Igen, de ebbe csak két vezeték megy. Lehet, hogy kpzáras motorháztető is létezik? :lol: :D tudja a rák, haver vett egy vecit, abba is ugyanott van szabadon ez a csat, no meg még sok másik is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 tudja a rák, haver vett egy vecit, abba is ugyanott van szabadon ez a csat, no meg még sok másik is :lol: Úgy tudom az ABS áramkörében is van olyan csati, de azt, hogy hova vezet azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 tudja a rák, haver vett egy vecit, abba is ugyanott van szabadon ez a csat, no meg még sok másik is :lol: Jóhát. Nekem is ott van mind a négy ajtóban a csati az elektromos ablakoknak és a tükröknek az elsőkben. :D :lol: Bár a hátsókban nem vagyok biztos, de marhasok vezeték megy azokba az ajtókba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Olyan nem lehet, hogy egy kapcsoló, ami figyeli, hogy nyitva van-e a mocitető, vagy sem? Riasztónak... gyárinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Olyan nem lehet, hogy egy kapcsoló, ami figyeli, hogy nyitva van-e a mocitető, vagy sem? Riasztónak... gyárinak. Lehet, az egyik elég hosszú, hogy elérjen a zárhídhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Úgy tudom az ABS áramkörében is van olyan csati, de azt, hogy hova vezet azt nem tudom. najó de az abs az akksinál van, ez a csati meg a mapszenzorhoz közel. Jóhát. Nekem is ott van mind a négy ajtóban a csati az elektromos ablakoknak és a tükröknek az elsőkben. :D :lol: Bár a hátsókban nem vagyok biztos, de marhasok vezeték megy azokba az ajtókba. a hátsó tuti nincs, majd ha rászánom magam akkor nekem lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 najó de az abs az akksinál van, ez a csati meg a mapszenzorhoz közel. a hátsó tuti nincs, majd ha rászánom magam akkor nekem lesz :D Szerintem a kör alakúra értette, amit említettél, hogy az ajtókban is olyan a kpzárnak. Ha az elsőkben tényleg vannak, akkor veszem is meg. Bár én úgy láttam, hogy ott vannak, de levenni teljesen még nem sikerült az első kárpitokat, mert valami nagyon fogja. :lol: Bekékültem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Lassan egy hónapja befizettem a klubtagságot, de még semmi eredménye. Legalább a fórumon látszódna. Az hogy a rendszámtartók és a matrica késik, nem gáz. Igaz, jó lenne a 14-i talira már opelclubos rendszámtartóval és matricával menni. :lol: :lol: Vannak némi késedelmek, elnézést. :D Rossz pénz nem vész el, csak késik. vagyis kések. Jelenleg épp gyűlik a lista, amit legyártatni kell. Zoli meg mákos volt, mert az előző végére beért, a te befizetésed meg pont azután jött. 1 héten belül meglesz a tiéd is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Szerintem a kör alakúra értette, amit említettél, hogy az ajtókban is olyan a kpzárnak. Akkor az elsőkben tuti vannak? Mert akkor veszem is meg a tükröket és az eablakokat. ;) jaa, akkor sry :D nekem be volt kábelezve az ajtóig, de ugye kell az ajtóban levő köteg...és akkor működik. csak kikell cserélni a biztit nagyobbra, meg a tükörfűtésnek kell egy relé :lol: Vannak némi késedelmek, elnézést. Rossz pénz nem vész el, csak késik. vagyis kések. Jelenleg épp gyűlik a lista, amit legyártatni kell. Zoli meg mákos volt, mert az előző végére beért, a te befizetésed meg pont azután jött. 1 héten belül meglesz a tiéd is. ;) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 :D Vannak némi késedelmek, elnézést. :lol: Rossz pénz nem vész el, csak késik. vagyis kések. Jelenleg épp gyűlik a lista, amit legyártatni kell. Zoli meg mákos volt, mert az előző végére beért, a te befizetésed meg pont azután jött. 1 héten belül meglesz a tiéd is. :D Oké. Segáz, csak már kezdtem aggódni. Olyat azért nem gondoltam, hogy lenyúltátok a pénzem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 gondoltam, de tényleg, ha valakinek kérdése van, írjon nekem nyugodtan, hamarabb észre veszem, és reagálok rá, mert picit nem úgy alakultnak a napjaim, ahogy szeretném. pl. 3 napja szinte semmit sem tudtam lépni egy találkozó szervezése kapcsán, csak éjjel, online msn-en keresztül. No most húzok is el, hogy behozzam a lemaradást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Szerintem a kör alakúra értette, amit említettél, hogy az ajtókban is olyan a kpzárnak. Ha az elsőkben tényleg vannak, akkor veszem is meg. Bár én úgy láttam, hogy ott vannak, de levenni teljesen még nem sikerült az első kárpitokat, mert valami nagyon fogja. :lol: Bekékültem! :D Nehogy letépd! Nekem a szerelő megtette! Ezért kellett új kárpitot kukázni. 4 csavar fogja az első kárpitot, a legcselesebb a fogantyúban van, a lepattintható(tükörállítás helye) rész mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Nehogy letépd! Nekem a szerelő megtette! Ezért kellett új kárpitot kukázni. 4 csavar fogja az első kárpitot, a legcselesebb a fogantyúban van, a lepattintható(tükörállítás helye) rész mögött. Szerintem inkább 5 vagy 6 attól függően hogy újabb vagy régebbi a kárpit. Alul 3, 1 a fogantyúban, és ha régi akkor 2 a fogantyú alatt, ha új akkor 1 a fogantyú alatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 najó de az abs az akksinál van, ez a csati meg a mapszenzorhoz közel. ... Igen, de mennek vezetékek a kerékjeladókhoz is. Azoknak olyan a csatija. Szerintem a kör alakúra értette, amit említettél, hogy az ajtókban is olyan a kpzárnak.Ha az elsőkben tényleg vannak, akkor veszem is meg. Bár én úgy láttam, hogy ott vannak, de levenni teljesen még nem sikerült az első kárpitokat, mert valami nagyon fogja. :lol: Bekékültem! :D Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Nehogy letépd! Nekem a szerelő megtette! Ezért kellett új kárpitot kukázni. 4 csavar fogja az első kárpitot, a legcselesebb a fogantyúban van, a lepattintható(tükörállítás helye) rész mögött. Tudom. Minden csavart kitekertem. A hangszórónál engedte is magát a kárpit, de a többi helyen nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Tudom. Minden csavart kitekertem. A hangszórónál engedte is magát a kárpit, de a többi helyen nem. :D Rángassad...sok gonosz bolha. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts