Laleekirály Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Milyen klíma lehet ebben a vasban? http://www.hasznaltauto.hu/2920685_opel_astra_1994 Én ezért az autóért nem adnék 500e ft-ot az tuti! :lol: Lehet belehekkelték egy Omegáét, vagy valami utólagos univerzális. A magyar embernek nincs lehetetlen! A magyarok között van a legtöbb Meggájver! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Lassan egy hónapja befizettem a klubtagságot, de még semmi eredménye. Legalább a fórumon látszódna. Az hogy a rendszámtartók és a matrica késik, nem gáz. Igaz, jó lenne a 14-i talira már opelclubos rendszámtartóval és matricával menni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Lassan egy hónapja befizettem a klubtagságot, de még semmi eredménye. Legalább a fórumon látszódna. Az hogy a rendszámtartók és a matrica késik, nem gáz. Igaz, jó lenne a 14-i talira már opelclubos rendszámtartóval és matricával menni. :lol: írj mackósajtnak :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 írj mackósajtnak :lol: :D A befizetéskor írtam neki. :lol: Kérte a türelmem, de már elég alacsony a töltöttsége. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 A befizetéskor írtam neki. :lol: Kérte a türelmem, de már elég alacsony a töltöttsége. :D akkor írj megint, amúgy sztem ha ki van töltve rendesen a címed, akkor már postán van a kártyád :lol: keret meg nemtom mikor lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 hencsibááá :lol: Bazze... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 akkor írj megint, amúgy sztem ha ki van töltve rendesen a címed, akkor már postán van a kártyád :D keret meg nemtom mikor lesz Regisztrációm óta ki van töltve. Majd írok neki, remélem nem haragszik meg, hogy türelmetlenkedem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Viszont élőben kérdés nélkül lemagázlak erre készülj fel. :D Barátnőm szülei meg volt ofőm (38 éves) is könyörögtek, hogy tegezzem őket, de nem megy...van amikor még egy 28évest is magáznom kell. :lol: Én már a legelső alkalommal letegeztem: "Jónapot Uram!" :D Nem szót érte hogy zavarja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 A befizetéskor írtam neki. :lol: Kérte a türelmem, de már elég alacsony a töltöttsége. :D Azért tudd, hogy 1 kártyát legyártatni elég költséges, várnak míg összegyűlik legalább 2-3-4 és akkor csináltatják az összeset szóval türelem ;) (jó, tudom könnyen szövegel akinek a kezébe van :lol: de én is hasonlóan aggódtam a tavalyi Blitz előtt :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Csak simán Karcsi bácsizd le, azt imádja. :D Alternatívaként még szóba jöhet a Hening Mester... Te csak vigyázz, mert kéz/lábközelben vagy. ;) Az elhivatottság, ugye? .. Hát persze. :lol: :lol: hencsibááá ... Te is akarsz egy fülest?? :D Bekészítem, aztán mikor találkozunk megkaphatod. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Te csak vigyázz, mert kéz/lábközelben vagy. :D Hát persze. :lol: :lol: Te is akarsz egy fülest?? :D Bekészítem, aztán mikor találkozunk megkaphatod. :D Lesz pofon ököllel? :D Úgy mellé ütsz, hogy tüdőgyulladást kap a szelétől? ;) Egyet ütsz, hármat fekszik? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Azért tudd, hogy 1 kártyát legyártatni elég költséges, várnak míg összegyűlik legalább 2-3-4 és akkor csináltatják az összeset szóval türelem :D (jó, tudom könnyen szövegel akinek a kezébe van :lol: de én is hasonlóan aggódtam a tavalyi Blitz előtt :lol: ) kicsit több, de készen vannak, ugyh valamikor odaér minden igénylőhöz. én csüt kaptam meg, mert akkor találkoztam mélykékkel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Lesz pofon ököllel? ;) Úgy mellé ütsz, hogy tüdőgyulladást kap a szelétől? ;) Egyet ütsz, hármat fekszik? :D Akár. :lol: :lol: De jössz Te is nemsokára ide, ugye?? Biztosan ilyeneket kell irogatnod?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 kicsit több, de készen vannak, ugyh valamikor odaér minden igénylőhöz. én csüt kaptam meg, mert akkor találkoztam mélykékkel :D Southpark Zoltán... :lol: :D Neked a kormány alatt a kis ablakban nincs egy 8 pólusú csati lógva? Mer nekem van, csak a rák tudja hogy mi lehet az. Bírnám, ha a BC-nek előkészített csati lenne. :lol: (Álmodj királylááány...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Akár. :lol: :lol: De jössz Te is nemsokára ide, ugye?? Biztosan ilyeneket kell irogatnod?? :D :D Pénteken. ;) De én nem szóltam be kéremszépen Karcsi bács...izé Karesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Pénteken. :lol: De én nem szóltam be kéremszépen Karcsi bács...izé Karesz. :D Pedig azt hittem. :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Pénteken. :D De én nem szóltam be kéremszépen Karcsi bács...izé Karesz. :lol: Pénteken már lehet, hogy hazaérek én is! Megnézem ezt a pofozkodást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Pénteken már lehet, hogy hazaérek én is! Megnézem ezt a pofozkodást! :D Ha kérsz, kaphatsz Te is. :lol: :D Csak előbb szerzek egy sámlit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Pedig azt hittem. :lol: :D ;) Majd lefizetlek. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Pénteken már lehet, hogy hazaérek én is! Megnézem ezt a pofozkodást! :lol: Miaz, hogy lehet? Rossz szóhasználat. :D :D Ha kérsz, kaphatsz Te is. :lol: ;) Csak előbb szerzek egy sámlit. :D Majd bakot állok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Majd lefizetlek. :D :lol: Majd meglátjuk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Miaz, hogy lehet? Rossz szóhasználat. :D ;) Majd bakot állok. :D Ebben van ráció. :lol: :lol: Gergő ebként nokia 5800-ról mi a véleményed?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Majd meglátjuk. :D Nincs egy fölös takaróműanyagod egy biztonsági övhöz? Ami a B oszlopon van, ami takarja azt a bazinagy 12-s csavart, arra kéne. :D Írtam Dáwidnak, hogy olyat is küldjön nekem a gumikéderrel együtt, de asszem leközelebb postázok neki egy doboz Cavington-t. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Miaz, hogy lehet? Rossz szóhasználat. :lol: :D A 2 vizsgától függ, bár irreális, hogy meg tudom csinálni mind2-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Ebben van ráció. :lol: :D Gergő ebként nokia 5800-ról mi a véleményed?? 2 haveromnak van olyan. Nem nagyon panaszkodnak. Navi is felmegy rá, úgyhogy hasznos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts