hening Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Majd jön Karcsi bátyád azt kioffol.. :D :lol: :D Azt meghiszem. ;) Ne bácsizd, ne bátyázd mer emiatt beszól az öreg. :) Ne is, mert sűrű pofonosztást rendezek.....az öregért is ám. :lol: ;) Bizony! Ne kekeckedjetek a nyugdíjas moderátorral! :D Na abba lehet fejezni, mert kaptok egy olyant......:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 és az egy 1,5mmes lemezbe megy bele??????? mert nekem ugyan nem, hanem egy spec erre való lemezanyába mennek bele mindenhol. Nem tudom, még sohasem mértem milyen vastag. De pölö magát a kapaszkodót is csak két a lemezbe behajtott csavar fogja, mégis eléggé stabil. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Azt meghiszem. :D Ne is, mert sűrű pofonosztást rendezek.....az öregért is ám. :lol: :lol: Na abba lehet fejezni, mert kaptok egy olyant......:D Én ennél sokkal nagyobb rendcsinálást vártam. Hol van a régi tűz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Én ennél sokkal nagyobb rendcsinálást vártam. Hol van a régi tűz? :lol: Most értem el idáig (újra raktam a gépet), nincs rá kapacitásom, majd holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Breaking news!!! Aki szeretne jövő héten vasárnap Tatabányán/Tatán levő Opeles találkozóra jönni, legyen szíves nézzen be térség topikjába és írjon, ha jönni szeretne. :lol: Legyünk jó sokan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Breaking news!!! Aki szeretne jövő héten vasárnap Tatabányán/Tatán levő Opeles találkozóra jönni, legyen szíves nézzen be térség topikjába és írjon, ha jönni szeretne. :lol: Legyünk jó sokan. :lol: Jó lenne, csak messze van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nem tudom, még sohasem mértem milyen vastag. De pölö magát a kapaszkodót is csak két a lemezbe behajtott csavar fogja, mégis eléggé stabil. nem régen csinálam én is azt, de nem emlékszem, hogy nincs e egy műanyag burokban ott a csavar. de a km óráról volt szó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Én ennél sokkal nagyobb rendcsinálást vártam. Hol van a régi tűz? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Ne hagyd magad Karcsi! Aki még 1x kekeckedik Veled bannold! :lol: Én meg letiltom a netét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Ne hagyd magad Karcsi! Aki még 1x kekeckedik Veled bannold! :lol: Én meg letiltom a netét! :lol: Azt én is meg tudnám csinálni! Belövök pár szervert, hogy lőjje a cél IP-t, néhány Gbps-l. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Egy esetleges szigorított vizsgára? Gondolom ott kiszúrnák, hogy nem épp SZR az az SZR. :D :lol: és ha kiszúrják? nem volt motorcsere, motorszám ottvan...mérje meg, nem 75ps? hát ezvan :lol: szigorítottra meg max a xenon miatt küldenek, de városban letekerem, ugyh csaknem...amúgy meg minden gyári tehát nem értem mi gond lehet.((na bumm most leírtam holnap tuti szétszednek) csaknem kopkopkop) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 és ha kiszúrják? nem volt motorcsere, motorszám ottvan...mérje meg, nem 75ps? hát ezvan :D szigorítottra meg max a xenon miatt küldenek, de városban letekerem, ugyh csaknem...amúgy meg minden gyári tehát nem értem mi gond lehet.((na bumm most leírtam holnap tuti szétszednek) csaknem kopkopkop) :lol: szerintem se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 :lol: szerintem se. háddemostmé?? még a hátsó rugóm is gyári :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 háddemostmé?? még a hátsó rugóm is gyári :lol: ha ki akarnak kurni veled, akkor belekötnek, hogy a moci teljesítménye nem haladhat meg egy bizonyos %ot. ugyan ilyen van a színre is, hogy az alapszíntől való eltérés nem lehet nagyobb egy bizonyos(fingomsincs)% ot akkor a szélességre, és a hosszúságra is van ilyen, hogy nem lehet ott se x% eltéréstől nagyobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Én sem akarok tetőt fúrni, nyugi. Csak vicceltem. De van azon a részen egy pici luk, azt fogom felhasználni. Emlékeim szerint 3 lyuk is van ott. Amúgy én úgy betekertem a reiser csavart oda mint a sicc. Menetvágókészletem nincs sajnos. Tökkéletesh. Én is a day által emlitett három lyuk egyikébe fogattam bele egy csavarral a másik testet és hibátlanul működik. Nem akartam vele szórakozni - meg sem néztem, hogy hol a napellenző csavarja - megláttam a lyukakat és "támadtam".. (magas labda, le lehet ütni ;) ) :lol: Mellesleg, ma megjöttek a tükrök - Made in Taiwan :lol: - de működnek...még...és remélem, hogy sokáig működni is fognak. Csak mintha nem akkora lenne a lefedett terület mint a manuálisomon :D .. :D ooops! A fűtést nem is ellenőriztem...mindegy, még az ajtóátvezetőben kell "rendet tennem" mert nem mindig van érintkezés - már majdnem infarktot kaptam, hogy megint mi a kaki van, hogy az ablakok sem mennek, de úgy néz ki csak annyi a baj. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 ha ki akarnak kurni veled, akkor belekötnek, hogy a moci teljesítménye nem haladhat meg egy bizonyos %ot. ugyan ilyen van a színre is, hogy az alapszíntől való eltérés nem lehet nagyobb egy bizonyos(fingomsincs)% ot akkor a szélességre, és a hosszúságra is van ilyen, hogy nem lehet ott se x% eltéréstől nagyobb. tudom, de azért az látszik h forgalmi 1.6 75ló, ránéz a motorra, jóvan ez karcsú, és ennyi...látja h nem 16v, de felőlem a motorszámot is kibogarászhatja, stimmelni fog. ha meg ki akar baxni velem úgyis megteszi, ez benne van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 tudom, de azért az látszik h forgalmi 1.6 75ló, ránéz a motorra, jóvan ez karcsú, és ennyi...látja h nem 16v, de felőlem a motorszámot is kibogarászhatja, stimmelni fog. ha meg ki akar baxni velem úgyis megteszi, ez benne van :lol: szépen kell nézni, meg hülyének kiadni magad a motorhoz, kérdi ez mi?? őőőő és ez?? aaaa és ez? háttt... :D akkor nem fogja kinézni belőled a nagy tuningolásokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 szépen kell nézni, meg hülyének kiadni magad a motorhoz, kérdi ez mi?? őőőő és ez?? aaaa és ez? háttt... :lol: akkor nem fogja kinézni belőled a nagy tuningolásokat :D nem kell hülyének..én így vettem, a szám stimmelt, nem értek hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 nem kell hülyének..én így vettem, a szám stimmelt, nem értek hozzá. jaj jovan má vicc volt csak nah :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Találtam egy képet és az a cime, hogy "elásott trabant" :lol: ...nekem iggen-nagyon teccik a cime végett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Találtam egy képet és az a cime, hogy "elásott trabant" :lol: ...nekem iggen-nagyon teccik a cime végett. :D de ez tudod mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 de ez tudod mi? :D egy elásott trabant! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 egy elásott trabant! :lol: neeeeem csirkeetető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Na, de ez már nem csirkeetető!! :D Ha volna pénzem - vagy legalább nem volna ennyire bizonytalan a helyzet a válság miatt - akkor megvenném(persze csak ha nincs vele baj) hobbiautónak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Na, de ez már nem csirkeetető!! :D Ha volna pénzem - vagy legalább nem volna ennyire bizonytalan a helyzet a válság miatt - akkor megvenném(persze csak ha nincs vele baj) hobbiautónak. :lol: Oké, sportülés és be van csövezve, de 8v. Amúgy nálatok a becsövezett autókra milyen szabályok vonatkoznak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts