Dáwid Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 átyáisten... ezt a 2 oldalt meg kéne érteni, de annyi időm nincsen :lol: Novy! csak neked szúrkálok annyi szmájlit hogy legyen mivel dolgoznod amíg kiszeded :lol: ;) Ha túl sok időd van akkor azon gondolkozol hogy hol van még az autón szabad 2 milliméter ahol még nincs LED, és nagyon hamar átmegy diszkógömbbe. Úgyhogy gondoltam lefoglallak, és ezzel is óvom HRR-t ;) :D Amúgy tehetek én arról hogy ekkorára nőttem?? Jó nekem az astra caravan. (leglább nem corsa, abba még carabbul férnék el hátul fekve :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 nem szeretem a szőlőszármazékokat :D Borból jó a kannás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 átyáisten... ezt a 2 oldalt meg kéne érteni, de annyi időm nincsen :lol: ... Sebaj, mi sem értjük teljesen. Meg má nehogymá csak ti offoljatok folyton :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Ott a pont... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Sebaj, mi sem értjük teljesen. Meg má nehogymá csak ti offoljatok folyton :D :D Ott a pont... :lol: jóvvana, hozzászoktam hogy csak nekem szabad :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Majd jön Karcsi bátyád azt kioffol.. :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Majd jön Karcsi bátyád azt kioffol.. :lol: :D :lol: Ne bácsizd, ne bátyázd mer emiatt beszól az öreg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Ne bácsizd, ne bátyázd mer emiatt beszól az öreg. :lol: Úgy sejtem, hogy nem én leszek az első számú áldozat.. :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Úgy sejtem, hogy nem én leszek az első számú áldozat.. :D :lol: :D Bizony! Ne kekeckedjetek a nyugdíjas moderátorral! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Bizony! Ne kekeckedjetek a nyugdíjas moderátorral! :lol: Ha unreal tournamentes kifejezéssel akarnám leírni, hogy mi lesz itt, amikor Károlya megérkezik a fórumra, akkor azt mondanám: MULTIKILL!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 omegááátakarook :D Miért keresed a bajt? :lol: Bizony! Ne kekeckedjetek a nyugdíjas moderátorral! :lol: Azért lett modi mert mindíg otthon van a nyugdíjas és olvasgatja a fórumot. Jaa meg BÉKE is van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Ha unreal tournamentes kifejezéssel akarnám leírni, hogy mi lesz itt, amikor Károlya megérkezik a fórumra, akkor azt mondanám: MULTIKILL!!! :lol: Nem. KILLING SPREE! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 ... Azért lett modi mert mindíg otthon van a nyugdíjas és olvasgatja a fórumot. Jaa meg BÉKE is van. :lol: Amíg haza nem ér az asszony :lol: :D "- Igaz, hogy a házasság hatással van a művészetre? - De még mennyire! Ismerek egy festőt, aki legénykorában csakis csendéleteket festett, s mióta megnősült, folyton csatajeleneteket alkot." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nem. KILLING SPREE! :lol: :D Heccsát! Amúgy meg iddqd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Heccsát! Amúgy meg iddqd :lol: idkfa sem árt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 milyen sok led?? van itt olyan kolléga, akinek 100felett volt a kadetjában a ledek száma, és most az omijában is van már vagy kettő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 milyen sok led?? van itt olyan kolléga, akinek 100felett volt a kadetjában a ledek száma, és most az omijában is van már vagy kettő :lol: Jut eszembe. Hétfőn megyek a kocsiért, csütörtökön vizsga, szóval pénteken bekerül a b omega pilács belülre, meg kipróbálom a 3w-os izzót először a központi kijelzőbe, aztán ha nem túl meleg, akkor a műszeregységbe is. Végülis ha a digit órákat nem olvasztja meg akkor csak nem lesz ennek se baja...de majd kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Jut eszembe. Hétfőn megyek a kocsiért, csütörtökön vizsga, szóval pénteken bekerül a b omega pilács belülre, meg kipróbálom a 3w-os izzót először a központi kijelzőbe, aztán ha nem túl meleg, akkor a műszeregységbe is. Végülis ha a digit órákat nem olvasztja meg akkor csak nem lesz ennek se baja...de majd kiderül. ha jol emlékszem, vmi halogén megjegyzés volt odaírva a képhez, amit mutattál. az nem lehet, hogy attól hogy 3 w os még kevésbé fog melegedni, emiatt a halogénes dolog miatt? vagy csak mese habbal? de nemhiszem, hogy megolvasztaná, akkor nem nagyon lenne keletje a dolognak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 ha jol emlékszem, vmi halogén megjegyzés volt odaírva a képhez, amit mutattál. az nem lehet, hogy attól hogy 3 w os még kevésbé fog melegedni, emiatt a halogénes dolog miatt? vagy csak mese habbal? de nemhiszem, hogy megolvasztaná, akkor nem nagyon lenne keletje a dolognak. Halogén is tud brutálisan melegedni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Halogén is tud brutálisan melegedni. :lol: minden tud brutálisan melegedni nem ez a kérdés :D de a xenonos izzók nem melegednek úgy, mint a halogénok, és lehet a halogénok nem melegednek úgy, mint a normál vákumos izzók. de ezt nem tudom, csak felvetettem, hogy hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 B+, hazaértem, elkezdtem elolvasni a kimaradt 3 oldalt, amikor végeztem hátradőltem, és rádöbbentem, hogy fingom nincs miről ment a csevegés.. :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 ebédre erőleves volt? :D Végülis ez jobb mintha nőket verne a tavasz hivószavára :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 nem szeretem a szőlőszármazékokat ;) Nagyhibadekorrigálható :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 szóval pénteken bekerül a b omega pilács belülre Asszem kell majd pluz szálat behúznod,ha a spotokat is külön akarod működtetni. Ha gondolod megnézem nekem,hogy van. Bár a Kadettnél kellett az Astrában benne volt a kábel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Végülis ez jobb mintha nőket verne a tavasz hivószavára :lol: :D :lol: de hol van már a tavasz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts