daykiller Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Ja, és boldog szülinapot Daykiller! Válassz.: Jó nő! De ha válogatós vagy.:Még elmegy. :D Köszi! Inkább az utóbbi. Születésnapom alkalmából úgyis egyedülálló lettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Köszi! Inkább az utóbbi. Születésnapom alkalmából úgyis egyedülálló lettem. :lol: örülök hogy örülsz neki :D de azé nem annyira jó az, szal részvétem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 örülök hogy örülsz neki :lol: de azé nem annyira jó az, szal részvétem is ;) Mér? most sírjak? :D Azzal nem oldok meg semmit és amúgy sem szokásom a sírás, nemhogy az érzelgősködés. :lol: Kösz azért. ;) De gondolkodjunk pozitívan. Több pénz jut a kocsimra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Egyetértek. Én már kipróbáltam és tökéletesen el lehet hátul férni, eldöntött hátsó ülésekkel. Ha megyek Blitz-re lehet ott is alszok. :lol: Volt, hogy 1 hétig aludtam kocsiban folyamatosan, a végére a hosszanti bordákat is megszoktam. Jó kis EFOTT. A husibb hölgyről az jutott az eszembe, hogy nehéz lenne még a Caravanba is betuszkolni, nem mintha akarnám.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 ...De gondolkodjunk pozitívan. Több pénz jut a kocsimra. :D Én is szeretem az unikumot :lol: :D Jah meg heppi jónapot. ;) Én is kipróbáltam a caravan hátulját, de nem fértem el hosszában :D :lol: Hátsó ülések ledöntve, és elviselhető a hely, de azé' teljesen kinyújtózni nem tok ;) fakk.... omegááátakarook :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Volt, hogy 1 hétig aludtam kocsiban folyamatosan, a végére a hosszanti bordákat is megszoktam. Jó kis EFOTT. A husibb hölgyről az jutott az eszembe, hogy nehéz lenne még a Caravanba is betuszkolni, nem mintha akarnám.... :lol: EFOTT-ra menni kéne idén. :D De nem valószínű, hogy tudok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Mér? most sírjak? ;) Azzal nem oldok meg semmit és amúgy sem szokásom a sírás, nemhogy az érzelgősködés. Kösz azért. :P De gondolkodjunk pozitívan. Több pénz jut a kocsimra. :D végülis igen :D de azé nem rossz ha az autó után nőre is lehet költeni :lol: Én is kipróbáltam a caravan hátulját, de nem fértem el hosszában :D :lol: Hátsó ülések ledöntve, és elviselhető a hely, de azé\' teljesen kinyújtózni nem tok ;) fakk.... omegááátakarook :D nemtom mire számítottál 3 méterrel :) hádegeci nemtom mé van az, ha Dáwidka szövegét idézem, akkor mindig kiírja azt hogy: több smeilit illesztettél be mit szabad lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Voltam, de most nem erről van szó. Nekem nagyon csontos. :lol: Akkor filézd ki! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 EFOTT-ra menni kéne idén. :lol: De nem valószínű, hogy tudok. :lol: Oda én is szoktam járni korábban, én is aludtam már az omiban ilyenkor :D Lehet hogy idén talán eljutok majd 1-2 napra megint :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Oda én is szoktam járni korábban, én is aludtam már az omiban ilyenkor :lol: Lehet hogy idén talán eljutok majd 1-2 napra megint :D Neked inkább valami OÁOTT-re ( Ovisok és ált. iskolások országos turisztikai találkozója ) kellene menned, az EFOTT-on már idősebbek a kislányok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 ....én is aludtam már az omiban ilyenkor ;)... Keresztbe :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 feljövök, és mit olvasok... és én vagyok a köcsög bunkó, végülis már megszokhattam volna ha itt van, de nekem akkor is soknak tűnik :lol: király az idő, tegnap óta megint megy a fűtés, annyira lehült itt az idő :D pedig nyár van 5 napja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 ....feljövök, és mit olvasok... és én vagyok a köcsög bunkó, végülis már megszokhattam volna ha itt van, de nekem akkor is soknak tűnik :lol:.... Miről beszélsz amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Miről beszélsz amúgy ? Esküszöm, szóról szóra ezt akartam kérdezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nem láttátok a fonalat?......asszem elvesztettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Sztájlingon fent van a G, ami z20let motoros ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Miről beszélsz amúgy ? akinek nem inge :D amúgy meg a szar időt ecseteltem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nem láttátok a fonalat?......asszem elvesztettem :lol: Nekem van egy sanda gyanúm, de ezt megtartom saját magamnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nekem van egy sanda gyanúm, de ezt megtartom saját magamnak :D Beszótá'? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Beszótá'? :D :lol: Azt sem tudom, hogy kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 őő csak nálunk van ilyen fos idő??? most beszéltem egy ismerősömmel, valamivel odébb lakik, épp készül strandolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nem láttátok a fonalat?......asszem elvesztettem :D Elvitte a szisza. Azok szeretnek fonállal játszani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Elvitte a szisza. Azok szeretnek fonállal játszani :lol: De az érzékeny lelkületű kisfiúk is szeretnek a gombolyaggal játszani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Elvitte a szisza. Azok szeretnek fonállal játszani :lol: Olyan béna vagy, hogy nem tudod kimondani, hogy matka :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Olyan béna vagy, hogy nem tudod kimondani, hogy matka :D :lol: :lol: a macskák a pucut szeretik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts