Guest Sanci Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 "Stefan vicce": Szerinted hol sétálnék szívesebben? :lol: Olvastam régebben valahol.. Háát, azt nem tudom te hol de nekem aztán ***mindegy a hely :D volt már néhány "kelletlen szemlélőnk" bizonyos helyeken.. ;) főleg mert nem bírtunk ki 6-7 kilométert hazáig :D és utóbbi (nappali) esetekben ugyebár nem is rossz egy lesötétített caravan.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Olvastam rlégebben valahol.. Háát, azt nem tudom te hol de nekem aztán ***mindegy a hely :D volt már néhány "kelletlen szemlélőnk" bizonyos helyeken.. :lol: főleg mert nem bírtunk ki 6-7 kilométert hazáig.. :lol: Nincs lesötétítve a Caravan? :D Nagy hiba! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nincs lesötétítve a Caravan? :D Nagy hiba! :lol: Szerinted? :lol: http://s1.images.www.tvn.hu/2009/02/03/17/...b95a683958c.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Szerinted? :lol: http://s1.images.www.tvn.hu/2009/02/03/17/...b95a683958c.jpg Na azé! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 A nők 99 %-a még sohasem szeretkezett irodában. ez sztem nem igaz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 ez sztem nem igaz :D Tagadják! A ribancok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nekem se véletlenül van Caravánom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nekem se véletlenül van Caravánom. :lol: Hogy ki tudj nyújtoccckodni :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nekem se véletlenül van Caravánom. :D De Te így is kilógsz belőle. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 De Te így is kilógsz belőle. :lol: :D Azért is, hogy ki tudjak nyújtózkodni, de nem lógok ki. A legfontosabb, hogy jól telepakolhassam..... a kocsit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Tagadják! A ribancok! :lol: na ja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nekem se véletlenül van Caravánom. :lol: Nekem sem véletlenül fóliázott. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nekem sem véletlenül fóliázott. :D :lol: sok szégyenlős... nekem van szobám is, nektek nincs? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 sok szégyenlős... nekem van szobám is, nektek nincs? :lol: Fő a változatosság.... Nem tudtad? :D Mindig a négy fal között....az nem buli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Fő a változatosság.... Nem tudtad? :D Mindig a négy fal között....az nem buli :lol: nekem a kocsi szűk, vagy még nem volt kellő számú akció, és nem tudom hogy is lenne jó. nekem a szobámmal se volt semmi bajom, és nem érdekelt a buli olyankor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 nekem a kocsi szűk, vagy még nem volt kellő számú akció, és nem tudom hogy is lenne jó. nekem a szobámmal se volt semmi bajom, és nem érdekelt a buli olyankor :lol: Nálad a pont :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nálad a pont :D erről van itt nagybaszó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Isten éltesse Daykiller cartársat. ---------- ..és egyúttal én is boldog szülinapot kivánok Daykiller cartársnak! Lehet, hogy ma be sem néz...vagy a fent emlitett tünetek miatt képtelen lesz "hozzánkszólni" :D Csatlakozom.. :lol: Köszi! Köszi! Köszi! :D Illetve Alex-nek is, aki már nem kerülhetett a listára. ;) Júliusban lesz megtartva majd. Jelenleg kell az új gépre a pénz, mert ezzel tele a tököm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 nekem a kocsi szűk, vagy még nem volt kellő számú akció, és nem tudom hogy is lenne jó. nekem a szobámmal se volt semmi bajom, és nem érdekelt a buli olyankor :lol: Megoldás: Caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Megoldás: Caravan Egyetértek. Én már kipróbáltam és tökéletesen el lehet hátul férni, eldöntött hátsó ülésekkel. Ha megyek Blitz-re lehet ott is alszok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 :lol: ennyi cécó alatt hazaérek :lol: de am ez erősen a caravan mellett szól :D kemény a sátor alja, nameg nem is egyenletes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Egyetértek. Én már kipróbáltam és tökéletesen el lehet hátul férni, eldöntött hátsó ülésekkel. Ha megyek Blitz-re lehet ott is alszok. :lol: Többen is úgy voltak tavaly is. Sztem a legkényelmesebben Gabi lehetett. Omega caravan vs 165 cm. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Többen is úgy voltak tavaly is. Sztem a legkényelmesebben Gabi lehetett. Omega caravan vs 165 cm. :lol: :D el se olvastam, de már nevettem, mert tutira vettem, hogy a mélységéről lesz szó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Voltál már kezelve kétoldali, akut izlésficammal? :lol: Voltam, de most nem erről van szó. Nekem nagyon csontos. :D Nyugi, menni fog! A Zasszony be sem akart menni vizsgázni, annyira be volt sz..va. Az igaz, hogy a rum erősen rontja a látást? Engem mindig azzal riogattak, amikor a szakközépben rumoskólázgattam, hogy majd megvakulok! :D Én meg mindig azt mondtam rá, hogy "Inkább, mint hogy szomjan haljak!" ;) Én meg azt hallottam, hogy a rumtól megfájdul az ember segg... feneke. :D sok szégyenlős... nekem van szobám is, nektek nincs? ;) És az van fóliázva? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Ja, és boldog szülinapot Daykiller! Válassz.: Jó nő! De ha válogatós vagy.:Még elmegy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts